- 17 Eylül 2023
- 283
- 270
- 23
Çok sevindimBen de idrarda gördüm ama bu gün test günümdübu günki idrar böyle çıktı
Gözyaşım pıtŞimdi aradı canım hemşire çok iyi bir değer dedi ama ikinci kanıda istiyorlar pazartesi günüşuan 4 haftalık gebe sayılıyorsunuz dedi ikinci artışa göre de 3 hafta sonra kese ve kalp için çağıracağız dedi
Ayy çook ediyorum ya Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inş Allahım yüzümüzü güldürsünÇok sevindimallah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına bebişini bizede dua et lütfen
Ahh canııım bendeeGözyaşım pıtçok sevindim
Amin canım.. 6.haftadayım daha doktora 8 inde gtcem kese içinHaklısınız insan işte düşünmüyorum diyor bakıyorsun belirti arıyorsun değişik duygular yapmamaya çalışıyorum :) sizin ne kadar oldu sağlıkla kucağınıza alın
Stres kalktı üzerinden ne güzel, ferahlamışsındır. Bir süre hiçbir şey düşünme keyfini çıkar bence.Ahh canııım bendee. Ne yapacağımı bilemiyorum
BenBiz transferden 2 gün önce 1 birliktelik yaşadık ama transfer sonrası hiç aranızda tranfer sonrası birlikteliği olan varmı
Ay ne güzel bana bir gün 25 mg göbekten bir gün progestan 50mg kalçadan dendi ama yani yamlış yere vuracaklar diye ayağım kasılıypr baktım olacak gibi değil sordum bugün peki siz günde 1 adet mi şimdi benim 1 gün tel diğer gün iki adet göbektenBen en başından beri göbekten vuruyorum
Aynı canımKizlar prolutex iğnesi eczanede bitmiş onun yerine progestan dex iğnesini alsam aynı şey mi acaba ?
AminnnAyy Allahııım bu topik herkese uğurlu gelsin herkesolsun aminn
Çok sağol canımdaha doktorla görüşmedim ama 9. Güne göre kötü bir değer değildir umarım
Ben günde 2 kez göbekten vuruyorumAy ne güzel bana bir gün 25 mg göbekten bir gün progestan 50mg kalçadan dendi ama yani yamlış yere vuracaklar diye ayağım kasılıypr baktım olacak gibi değil sordum bugün peki siz günde 1 adet mi şimdi benim 1 gün tel diğer gün iki adet göbekten
Düşük yapsan kanaman kesilmez canım adetten daha fazla kanaman olur ve parçalar gelir çiğer gibi.kizlar transferin 8. gunu bi yarim saat icinde regl gibi kirmizi kanamam oldu durdu. dusuk mu yapmisimdir sizce daha once yasadiniz mi
Değil canım benim 10.günde 183 gelmiştiAyy Allahııım bu topik herkese uğurlu gelsin herkesolsun aminn
Çok sağol canımdaha doktorla görüşmedim ama 9. Güne göre kötü bir değer değildir umarım
Hemşire de aradı sonradan, değeriniz çok iyi dedi pazartesi tekrardan kan istiyorlarmış hastane kuralıymış 3 hafta sonra da kese ve kalp atışı için çağıracağız dediDeğil canım benim 10.günde 183 gelmişti
Benimde aynı canım , transferin ilk günlerinde ufak ufak vardı .dün ve bugün daha belirgin batma tarzı bir ağrı giriyor alt kasıklarıma bazen sağ taraf bazen sol taraf .20 gün nasıl geçecek ilk ultrason için bilmiyorumKızlar kasıklarımda rahimde bir ağrı hissediyorum ara ara girip çıkıyor hafifliyor. Bu ağrıyı ilk transferimde de hissetmiştim ve pozitifti. Ağrının rahimden kaynaklı olduğunu da daha önce doğum yaptım rahim çevresine masaj yapılmıştı, oradan biliyorum. Bir de geceleri bir iki kez kasılma da hissediyorum benzer belirtiler hisseden var mı acaba? Dudak kuruluğu aşırı susama var bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?