2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Gözyaşım pıt çok sevindim

Ben en başından beri göbekten vuruyorum
Ay ne güzel bana bir gün 25 mg göbekten bir gün progestan 50mg kalçadan dendi ama yani yamlış yere vuracaklar diye ayağım kasılıypr baktım olacak gibi değil sordum bugün peki siz günde 1 adet mi şimdi benim 1 gün tel diğer gün iki adet göbekten

Ben günde 2 kez göbekten vuruyorum

Bu kadar progestanın anlamı ne hem fitil sabah akşam hem iğneler tüp bebekte de herşey ilginç geliyor ☺

Kızlar kasıklarımda rahimde bir ağrı hissediyorum ara ara girip çıkıyor hafifliyor. Bu ağrıyı ilk transferimde de hissetmiştim ve pozitifti. Ağrının rahimden kaynaklı olduğunu da daha önce doğum yaptım rahim çevresine masaj yapılmıştı, oradan biliyorum. Bir de geceleri bir iki kez kasılma da hissediyorum benzer belirtiler hisseden var mı acaba? Dudak kuruluğu aşırı susama var bir de.

Benimde aynı canım , transferin ilk günlerinde ufak ufak vardı .dün ve bugün daha belirgin batma tarzı bir ağrı giriyor alt kasıklarıma bazen sağ taraf bazen sol taraf .20 gün nasıl geçecek ilk ultrason için bilmiyorum

17 sinde transfer olanlar biz şuan kaç haftalık hamileyiz , 28 günde bir adet oluyorsak son adetimiz kaçıydı? , kese kalp atışı içen giden yada randevu tarihi belli olan varmı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…