- 13 Kasım 2022
- 2.160
- 4.771
- 63
Test yaptınız mı siz? Kaçıncı gün gördünüz pozitifi?Benimde aynı canım , transferin ilk günlerinde ufak ufak vardı .dün ve bugün daha belirgin batma tarzı bir ağrı giriyor alt kasıklarıma bazen sağ taraf bazen sol taraf .20 gün nasıl geçecek ilk ultrason için bilmiyorum
Transfer gününden 19 gün geriye sayın, gebeliği o şekilde hesaplayın.17 sinde transfer olanlar biz şuan kaç haftalık hamileyiz , 28 günde bir adet oluyorsak son adetimiz kaçıydı? , kese kalp atışı içen giden yada randevu tarihi belli olan varmı ??
5 haftalık canım şuan bende 17 sinde transfer oldum son adet tarihinin ilk günü baz alarak hesapla ,17 sinde transfer olanlar biz şuan kaç haftalık hamileyiz , 28 günde bir adet oluyorsak son adetimiz kaçıydı? , kese kalp atışı içen giden yada randevu tarihi belli olan varmı ??
BendeBen en başından beri göbekten vuruyorum
Ben 5. Gün yaptım negatif di akşamı yaptım pozitifti. Ve hergün 1 test yaptım gün geçtikçe koyulaştı.şimdi ultrason tarihim 23 şubatı bekliyorum.Test yaptınız mı siz? Kaçıncı gün gördünüz pozitifi?
Aynısı var canım bende şuan uzanıncada belim ağrıyo. Sürekli su içmek istiyorunKızlar kasıklarımda rahimde bir ağrı hissediyorum ara ara girip çıkıyor hafifliyor. Bu ağrıyı ilk transferimde de hissetmiştim ve pozitifti. Ağrının rahimden kaynaklı olduğunu da daha önce doğum yaptım rahim çevresine masaj yapılmıştı, oradan biliyorum. Bir de geceleri bir iki kez kasılma da hissediyorum benzer belirtiler hisseden var mı acaba? Dudak kuruluğu aşırı susama var bir de.
Kanda belli olcak canim korkmaYa idrarda lnet gördüm ama kan vermeye korkuyorum
Test yaptınız mi inşallah hayırlı haberler alırızAynısı var canım bende şuan uzanıncada belim ağrıyo. Sürekli su içmek istiyorun
Ayy Allahııım bu topik herkese uğurlu gelsin herkesolsun aminn
Çok sağol canımdaha doktorla görüşmedim ama 9. Güne göre kötü bir değer değildir umarım
Yok tek di :)Sizin çift miydi
Sizin kaçıncı gün embriyosuBen 5. Gün yaptım negatif di akşamı yaptım pozitifti. Ve hergün 1 test yaptım gün geçtikçe koyulaştı.şimdi ultrason tarihim 23 şubatı bekliyorum.
Yapmadım ya, aslında yapmak istiyorum da bu 2. Denememiz doktor eşimin yanında test gününü bekleyin dediTest yaptınız mi inşallah hayırlı haberler alırız
İnsAllahKoyu kahve beni korkutmaz seni de korkutmasın . Ama kırmızı çok minnak bile olsa insan alt üst oluyor. İnşallah bir daha olmaz.
Canım benim son adet 30 aralıkta. 8 ine kese için randevu aldım17 sinde transfer olanlar biz şuan kaç haftalık hamileyiz , 28 günde bir adet oluyorsak son adetimiz kaçıydı? , kese kalp atışı içen giden yada randevu tarihi belli olan varmı ??
5 haftalık oluyor canım17 sinde transfer olanlar biz şuan kaç haftalık hamileyiz , 28 günde bir adet oluyorsak son adetimiz kaçıydı? , kese kalp atışı içen giden yada randevu tarihi belli olan varmı ??
Ay ben de eşimden gizli yaptım sakladım bu güne kadar diyor ki madem biliyordun bana neden söylemedinYapmadım ya, aslında yapmak istiyorum da bu 2. Denememiz doktor eşimin yanında test gününü bekleyin dedieşimde taktı önce yapma diye negatif görürsek çok üzülcem biliyor o da, beklemedeyim belki pzt yaparım test günü çarşamba
Evet geçen ay dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu .Sizin kaçıncı gün embriyosu
Benim eşimde öyle bende gizli yapsam mı diyorum bir yanım da kendime bu eziyeti etmek istemiyorYapmadım ya, aslında yapmak istiyorum da bu 2. Denememiz doktor eşimin yanında test gününü bekleyin dedieşimde taktı önce yapma diye negatif görürsek çok üzülcem biliyor o da, beklemedeyim belki pzt yaparım test günü çarşamba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?