Herkes aynı şeyleri yaşıyor canım galiba , herkesde aynı ağrılar oldu . bu topigi baştan sona okuma şansın varsa yazışmaları oku tüm sorularına cevap bulursunKızlarrr ne durumdasınızzz? Benim bugün transferimin 5. Günü hiç belirti yaşamıyorum bu benim 4. Transferimarada adet ağrısı yokluyor sizler de ne var ne yok??
5 haftalığız canım sanırım ikinci yazıyorum sana kafam karıştı17 sinde transfer olanlar biz şuan kaç haftalık hamileyiz , 28 günde bir adet oluyorsak son adetimiz kaçıydı? , kese kalp atışı içen giden yada randevu tarihi belli olan varmı ??
İnşallah canım inşallahİnsAllahne biliyim hepimiz diken üstünde yüz resmen Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin insAllah
Ben göbekten oluyorum ptogestan hiç acitmiyor bana göreKızlar bugün doktoruma
sordum progestan iğne kalçadan çok ağrı yapıypr diye bana bir gün göbekten tek diğer gün göbekten 2 adet progestan dex vur dedi benim gibi göbekten vurulan var mı
benim de 5. GünümKızlarrr ne durumdasınızzz? Benim bugün transferimin 5. Günü hiç belirti yaşamıyorum bu benim 4. Transferimarada adet ağrısı yokluyor sizler de ne var ne yok??
ayy tipik erkekler işteAy ben de eşimden gizli yaptım sakladım bu güne kadar diyor ki madem biliyordun bana neden söylemedin
Ben hiçbirşeyimi gizleyemiyorum ya , hemen anlar zaten bir de onla uğraşmıyım diye beklemedeyimBenim eşimde öyle bende gizli yapsam mı diyorum bir yanım da kendime bu eziyeti etmek istemiyor
Çok geç vermiş randevuyu . Neden acaba. Vardır bildiği canım5 haftalığız canım sanırım ikinci yazıyorum sana kafam karıştıbende 17 tranfer oldum. Son adet tarihim 29 Aralık.dün 3. Kan testimden sonra doktor 23 şubata ultrason rdv su verdi daha 20 gün var . Çabuk Geçermi
Ama sizin daha 5. Günmüş en azından bir 7 ye gelin bence ya, ben google bir bakmıştım . Bir doktor kendi sitesinde şöyle yazmış “sabırsız hastalarımız yüzünden biz testleri 7. Güne aldık sonrada tekrarlatıyoruz diye” kendi hastalarına 7. Günde yapıyormuş en az 30 , 50 arası değeri pozitif değerlendiriyomuşBenim eşimde öyle bende gizli yapsam mı diyorum bir yanım da kendime bu eziyeti etmek istemiyor
Bende göbekten vurulan sıfır ağrı kalçadan olan felaket etti artık sadece göbekten vuracağımBen göbekten oluyorum ptogestan hiç acitmiyor bana göre
Bunun ile ilgili çok fazla karışık durum3. Gün embriyoları en erken idrarda ne zaman görür 8filan mı ki benim daha 4.günüm bugünçok sabırsıım
Evet ya bayağı geç verdi .buranın insanı böyle keşke Türkiye de olsam 1 hafta 10 güne kadar gider bir ultrason yaptırırdımÇok geç vermiş randevuyu . Neden acaba. Vardır bildiği canım
Ay bana transferden sonra kalçama hastanede yaptılar 5 gün ağrıdı kalçam, kalça çok fena gerçektenBende göbekten vurulan sıfır ağrı kalçadan olan felaket etti artık sadece göbekten vuracağım
Ayy benimkide 13 üne gel hem kalp atışı hem kese görelim dedi sabırlıyım aslında işe gidip geliyorm geçyo zaman ama yani yinede insan on gün ne görcek nolcak herşey yolundamı bilmemek kötü , iki günde bi kan artışı görünce en azından herşey yolunda diyorduk şimdi hiçbişey bilmeden bekliyoruz , ben suni menepoza girdiğim için bilmiyorum son adeti5 haftalığız canım sanırım ikinci yazıyorum sana kafam karıştıbende 17 tranfer oldum. Son adet tarihim 29 Aralık.dün 3. Kan testimden sonra doktor 23 şubata ultrason rdv su verdi daha 20 gün var . Çabuk Geçermi
Birlikte aynı gün gidicez ultrason aAmin canım.. 6.haftadayım daha doktora 8 inde gtcem kese için
Bakma sen en güzeli. Hayırlı olsun inşallahEvet ya bayağı geç verdi .buranın insanı böyle keşke Türkiye de olsam 1 hafta 10 güne kadar gider bir ultrason yaptırırdımrdv y’a gittiğimden kalp kese herşey net olacak ondan sağlamcılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?