2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlarrr ne durumdasınızzz? Benim bugün transferimin 5. Günü hiç belirti yaşamıyorum bu benim 4. Transferim arada adet ağrısı yokluyor sizler de ne var ne yok??
Herkes aynı şeyleri yaşıyor canım galiba , herkesde aynı ağrılar oldu . bu topigi baştan sona okuma şansın varsa yazışmaları oku tüm sorularına cevap bulursun

17 sinde transfer olanlar biz şuan kaç haftalık hamileyiz , 28 günde bir adet oluyorsak son adetimiz kaçıydı? , kese kalp atışı içen giden yada randevu tarihi belli olan varmı ??
5 haftalığız canım sanırım ikinci yazıyorum sana kafam karıştı bende 17 tranfer oldum. Son adet tarihim 29 Aralık.dün 3. Kan testimden sonra doktor 23 şubata ultrason rdv su verdi daha 20 gün var . Çabuk Geçermi

Çok geç vermiş randevuyu . Neden acaba. Vardır bildiği canım

Benim eşimde öyle bende gizli yapsam mı diyorum bir yanım da kendime bu eziyeti etmek istemiyor
Ama sizin daha 5. Günmüş en azından bir 7 ye gelin bence ya, ben google bir bakmıştım . Bir doktor kendi sitesinde şöyle yazmış “sabırsız hastalarımız yüzünden biz testleri 7. Güne aldık sonrada tekrarlatıyoruz diye” kendi hastalarına 7. Günde yapıyormuş en az 30 , 50 arası değeri pozitif değerlendiriyomuş

3. Gün embriyoları en erken idrarda ne zaman görür 8filan mı ki benim daha 4.günüm bugün çok sabırsıım

3. Gün embriyoları en erken idrarda ne zaman görür 8filan mı ki benim daha 4.günüm bugün çok sabırsıım
Bunun ile ilgili çok fazla karışık durum Şöyleki bazı pozitif gören arkadaşlar 5. Günde idrar yaptılar ve çıktı sonradan tekrarladılar silik çizgi belirginleşti. Ama bazıları 8. Günde bile idrarda çıkmayıp kanda çıkıyor. Bu kısmı korkutucu oluyor. Bu kadar belirsiz olduğu için bence hepimiz buradayız. Etkilenmem diyorsanız yarın idrar yapın bakın

Çok geç vermiş randevuyu . Neden acaba. Vardır bildiği canım
Evet ya bayağı geç verdi .buranın insanı böyle keşke Türkiye de olsam 1 hafta 10 güne kadar gider bir ultrason yaptırırdım rdv y’a gittiğimden kalp kese herşey net olacak ondan sağlamcılar.

Kuyruk sokumu ağrıyan var mı yaa, böyle ağır bişey kaldırmışsında ağrımış gibi uzun uzun ağrıyo benimm

Ayy benimkide 13 üne gel hem kalp atışı hem kese görelim dedi sabırlıyım aslında işe gidip geliyorm geçyo zaman ama yani yinede insan on gün ne görcek nolcak herşey yolundamı bilmemek kötü , iki günde bi kan artışı görünce en azından herşey yolunda diyorduk şimdi hiçbişey bilmeden bekliyoruz , ben suni menepoza girdiğim için bilmiyorum son adeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…