2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kaset test 5. Gün için erken. Ben 4. Gün erken dönem testi kuşlandığımda, aynı çizgiyi kaset testte anca 10. Gün görmüştüm.Moralini bozmana gerek yok hemen

Evet benim 4. Olmasına rağmen belirti aramaktan vazgeçmiyorum ne yapayım

Çok erken yapmışsınız. Benim de aynı gün transfer oldu. İdrara geçmesi için çok erken.

Kaset test bizim duygularımızın katilidir arkadaşlar. Pozitif olan hamileliği mi negatif gösterip tüm günümü zehir etmişti. Bir daha da almam

Ya kızlar bende anlamıyorum burda bazı arkadaşları görünce deneyeyim dedim çoğu kişi kaset testle 5. Gün öğrenmiş çok heveslendim silik görmek için göremeyince bütün hevesim kaçtı

Beni listeden silebilirsiniz bu gün kan verdim yine 7.69 çıkmış değerim düşüyor. Rabbim bekleyen herkese güzel haber almayı nasip etsin
Umudunuzu kaybetmeyin.Sizin için en hayırlı olana ulaşacaksınız inşallah.Şuan sizi çok iyi anlıyorum.Bu yollardan defalarca geçtim ve hala da bir belirsizliğin içindeyim.İnanıyorum en güzeli olacaktır

Beni listeden silebilirsiniz bu gün kan verdim yine 7.69 çıkmış değerim düşüyor. Rabbim bekleyen herkese güzel haber almayı nasip etsin
Merhabalar ben transfer sonrası ovitrelle kullandım test verdim 51 iki gün sonra yeniledim 25. Olmadı yani benim de hayırlısı artık

Desteğin için çok teşekkür ederim vardır bunda da bir hayır diyorum ama işte yinede üzülmeden edemiyorum

Selamm ben de boğa, seni anlıyorum kardeşim ahahsh

Kızlar bugün 12.günüm kan verdim 46 çıkmış ne diyorsunuz umut var mı hesaplamama göre 100 civarı çıkması gerekiyordu

Kızlar bugün 12.günüm kan verdim 46 çıkmış ne diyorsunuz umut var mı hesaplamama göre 100 civarı çıkması gerekiyordu
5 in altındakilerde umut yok canım 46 iyi bir rakam , geç tutunmuş olabilir inşaAllah artmaya devam eder

Maşallah çok bereketli bir ay olmuş. Yanlış saymadıysam 34 kişinin pozitif sonuçlanmış. Benim daha test sonucuma bir hafta var ama çok merak ediyorum. Pozitif olanlar hangi belirtileri ve süreçte neler hissettiklerini yazabilirlermi? Ben çok korkuyorum. Ve olumsuz düşüncelerime engel olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…