Kaset test 5. Gün için erken. Ben 4. Gün erken dönem testi kuşlandığımda, aynı çizgiyi kaset testte anca 10. Gün görmüştüm.Moralini bozmana gerek yok hemenKızlar selam bende pazartesi transfer oldum 5. Gün 2 embriyo bugün transfer harici 5. Günüm kaset test yaptım ama negatif çıktı tek çizgi çok moralim bozuk test günüm perşembe günü normalde aranızda böyle olan var mı
Evet benim 4. Olmasına rağmen belirti aramaktan vazgeçmiyorum ne yapayımCanım kitaptan alıntıymış, bu arada benim ikinci denemem ilkinde baya bişi olmamıştı, şimdi bu listeden baya var bende ama daha sonucum cıkmadan bişi demekte anlamsız, haklısın olmayabilir de. Ben kendim merakımdan bakıyorum paylaşım dedim. Herkes soruyo ya şu var mı bu var mı diye
Çok erken yapmışsınız. Benim de aynı gün transfer oldu. İdrara geçmesi için çok erken.Kızlar selam bende pazartesi transfer oldum 5. Gün 2 embriyo bugün transfer harici 5. Günüm kaset test yaptım ama negatif çıktı tek çizgi çok moralim bozuk test günüm perşembe günü normalde aranızda böyle olan var mı
Kaset test bizim duygularımızın katilidir arkadaşlar. Pozitif olan hamileliği mi negatif gösterip tüm günümü zehir etmişti. Bir daha da almamKızlar selam bende pazartesi transfer oldum 5. Gün 2 embriyo bugün transfer harici 5. Günüm kaset test yaptım ama negatif çıktı tek çizgi çok moralim bozuk test günüm perşembe günü normalde aranızda böyle olan var mı
Erken gebelikte bile çok silik çıkıyor 5. Günde moralinizi bozmayın :)Ya kızlar bende anlamıyorum burda bazı arkadaşları görünce deneyeyim dedim çoğu kişi kaset testle 5. Gün öğrenmiş çok heveslendim silik görmek için göremeyince bütün hevesim kaçtı
Umudunuzu kaybetmeyin.Sizin için en hayırlı olana ulaşacaksınız inşallah.Şuan sizi çok iyi anlıyorum.Bu yollardan defalarca geçtim ve hala da bir belirsizliğin içindeyim.İnanıyorum en güzeli olacaktırBeni listeden silebilirsiniz bu gün kan verdim yine 7.69 çıkmış değerim düşüyor. Rabbim bekleyen herkese güzel haber almayı nasip etsin
Merhabalar ben transfer sonrası ovitrelle kullandım test verdim 51 iki gün sonra yeniledim 25. Olmadı yani benim de hayırlısı artıkBeni listeden silebilirsiniz bu gün kan verdim yine 7.69 çıkmış değerim düşüyor. Rabbim bekleyen herkese güzel haber almayı nasip etsin
Desteğin için çok teşekkür ederimUmudunuzu kaybetmeyin.Sizin için en hayırlı olana ulaşacaksınız inşallah.Şuan sizi çok iyi anlıyorum.Bu yollardan defalarca geçtim ve hala da bir belirsizliğin içindeyim.İnanıyorum en güzeli olacaktır
Merhabalar ben transfer sonrası ovitrelle kullandım test verdim 51 iki gün sonra yeniledim 25. Olmadı yani benim de hayırlısı artık
Selamm ben de boğa, seni anlıyorum kardeşim ahahshya pis boğazlıktan ya da gerçekten aşermekten içmemem gereken kelle paça çorbasından bir miktar içmem gerekiyorazdan bişey olmaz demi? Hasta olduğumdan ilaç da alamıyorum. Bişeylern içine sirke limon sarımsak basasım geldi . İçen var mı hiç ya da doktoruna danışan? ( dipnot:boğa burcuyum)
Yedim ve içim söndü. Azcıktan birşey olmaz dedimSelamm ben de boğa, seni anlıyorum kardeşim ahahsh
5 in altındakilerde umut yok canım 46 iyi bir rakam , geç tutunmuş olabilir inşaAllah artmaya devam ederKızlar bugün 12.günüm kan verdim 46 çıkmış ne diyorsunuz umut var mıhesaplamama göre 100 civarı çıkması gerekiyordu
Ben 12 gün sonra gittim dinlenerek geçirmek istedimKaçıncı gün işe gittin canım?
Daha önce vermemiştin değil mi? İlk kez mi verdin? Sonuca göre hamilesin işteKızlar bugün 12.günüm kan verdim 46 çıkmış ne diyorsunuz umut var mıhesaplamama göre 100 civarı çıkması gerekiyordu
7.gün vermiştim 3 çıkmıştı canımDaha önce vermemiştin değil mi? İlk kez mi verdin? Sonuca göre hamilesin iştehayırlı olsun.
İnşallah5 in altındakilerde umut yok canım 46 iyi bir rakam , geç tutunmuş olabilir inşaAllah artmaya devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?