Çok teşekkür ederim çok sevinirimTedirgin oldum yine de doktoruma yazdım size de bilgi vereceğim cevap verdiğinde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim çok sevinirimTedirgin oldum yine de doktoruma yazdım size de bilgi vereceğim cevap verdiğinde
Artış diye bir markanın taytlarını aldım aşırı güzellerKızlar hamile taytı alacağım ama önerdiğiniz aldığınız memnun kaldığınız bir marka var mı
Hangi bedeni aldınız acaba ben 57 kiloyum m alsam olur mu acabaArtış diye bir markanın taytlarını aldım aşırı güzeller![]()
Trendyolda artış sanırım mağaza adı oradan aldığım 2 taneyi sürekli giyiyorum çok rahat doğum sonrası da giyerimKızlar hamile taytı alacağım ama önerdiğiniz aldığınız memnun kaldığınız bir marka var mı
Evet sonunda yaptım. Bilmediğim bi sey demedi amaEki Görüntüle 3319467
Tıklayınca böyle olmuyor mu sendesu altta ses işareti var ben ona tıklayınca videoyu başlatıp sesi açıyor ama bilemedim
![]()
Gelenlerin hediye getirmesini beklersek yandik ya ilerki aylarda bi hediye gelirseEvet sonunda yaptım. Bilmediğim bi sey demedi amahakli yani almakta yarar var. Ama alırken şunu düşünmek gerekli acaba yeni doğan hediyesi gelir mi. Ona göre az yada çok alınabilir.
Peki taytın üzerine kısa şeyler giyince çirkin duruyor muTrendyolda artış sanırım mağaza adı oradan aldığım 2 taneyi sürekli giyiyorum çok rahat doğum sonrası da giyerimhamile taytı yazınca çıkıyor mağazası
Yani bebeğinizin ortalama boyu tahminen nasılsın olur. Ona göre 03 değilde 3 6 alabilirsiniz. Yada yeni doğanlarin hepsi 5li takimsa 2li 3lu takım şeklinde 2 3 parça daha alabilirsinizGelenlerin hediye getirmesini beklersek yandik ya ilerki aylarda bi hediye gelirseben 7set yenidoğan almıştım şimdi çok arada kaldım 1 2 parça daha mı alsam diye.
Yani kurutma makinası alacağız biz ama yine de mi yetmez acaba![]()
Yok 5li takım hiç almadım sevmiyorum öyle şeyleriYani bebeğinizin ortalama boyu tahminen nasılsın olur. Ona göre 03 değilde 3 6 alabilirsiniz. Yada yeni doğanlarin hepsi 5li takimsa 2li 3lu takım şeklinde 2 3 parça daha alabilirsiniz
Kurutma makinesi baya iş görür çünkü kış mevsiminde doğacak ilk zamanlar kusma vs durumlarında günde 3 takım değişmesi gerekecek. Hatta bazen öyle durumlar oluyo ki altı başka üstü başka beresi başka olduğu oluyor. Diyelim sürekli kustugu günlerde o zaman yıkama kurumaya yetismiycek sadece üst değişimi yapiyosunuz altı bari temiz çamaşır kalsın diye. Bi zaman sonra planlar sasiyo Yani![]()
Senle aynıyız ben de 57-58 arasıyım şuanPeki taytın üzerine kısa şeyler giyince çirkin duruyor muya benim kışlıklar bile kısa göbekte ekstra bir kısım olunca kötü duruyor
bir de 57 kiloyum m alsam dar mı olur
Ben de artistan aldım 57 kiloyum fitilli tayt alacaksan m al ben s aldım şuan oluyor ama 15 güne olmaz gibiPeki taytın üzerine kısa şeyler giyince çirkin duruyor muya benim kışlıklar bile kısa göbekte ekstra bir kısım olunca kötü duruyor
bir de 57 kiloyum m alsam dar mı olur
Hepsi mi 01 ayYok 5li takım hiç almadım sevmiyorum öyle şeylerialt üst olarak aldım 1tanesi tulum şeklinde aman bilemedim ya zaman bi ilerlesin de duruma göre alayım 1 2 tane de 0-1ay almısım çünkü
![]()
Hem yenidoğan olarak var hem 0-1ay yazan varHepsi mi 01 ay
Evet o sürecin içine girince zaten ihtiyaç oldukcada alınabilir. Kişiye göre zamana göre ne ihtiyaç yasayarak daha iyi deneyimliyor insan.
O zaman size tavsiyem bi 5 6 tane 03 aylık alın bence. Cunku 10 gun sonrasi gibi küçük gelmeye başlayacak 01 aylıklar. Ben 11 li takım aldim sadece o 01 aylık diğerleri 03 hep. Ay noluyo bu kıyafetlere yikadikca cekiyo mu felan demeye başlarsınız yoksaHem yenidoğan olarak var hem 0-1ay yazan var![]()
Burda bi arkadaşımız önermişti artış marka aldım çok memnun kaldımKızlar hamile taytı alacağım ama önerdiğiniz aldığınız memnun kaldığınız bir marka var mı
Benim kurutma makinem de yok 5 takım hastane çıkışı aldım herkes çok yeter alma dediler ama videodan sonra bende emin olamadımGelenlerin hediye getirmesini beklersek yandik ya ilerki aylarda bi hediye gelirseben 7set yenidoğan almıştım şimdi çok arada kaldım 1 2 parça daha mı alsam diye.
Hastahane çıkışı evet baya fazla olmuşBenim kurutma makinem de yok 5 takım hastane çıkışı aldım herkes çok yeter alma dediler ama videodan sonra bende emin olamadım
gayet iyi :)Son 2 saatte hiç bi sey yemedim. 82 cikti![]()
Bi fenomen takip ediyorum yeni doğum yaptı. küçülüyor hemen diye az aldırdılar ama yetmiyor mecbur gidip yenisini aldık dedi ben de bebek odası yapıp yerleştirince bi bakayım diyorum son durumaGelenlerin hediye getirmesini beklersek yandik ya ilerki aylarda bi hediye gelirseben 7set yenidoğan almıştım şimdi çok arada kaldım 1 2 parça daha mı alsam diye.