2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar hamile taytı alacağım ama önerdiğiniz aldığınız memnun kaldığınız bir marka var mı
Trendyolda artış sanırım mağaza adı oradan aldığım 2 taneyi sürekli giyiyorum çok rahat doğum sonrası da giyerim 😍 hamile taytı yazınca çıkıyor mağazası

Eki Görüntüle 3319467
Tıklayınca böyle olmuyor mu sende 😔 su altta ses işareti var ben ona tıklayınca videoyu başlatıp sesi açıyor ama bilemedim😔
Evet sonunda yaptım. Bilmediğim bi sey demedi ama 👍🤣 hakli yani almakta yarar var. Ama alırken şunu düşünmek gerekli acaba yeni doğan hediyesi gelir mi. Ona göre az yada çok alınabilir.

Evet sonunda yaptım. Bilmediğim bi sey demedi ama 👍🤣 hakli yani almakta yarar var. Ama alırken şunu düşünmek gerekli acaba yeni doğan hediyesi gelir mi. Ona göre az yada çok alınabilir.
Gelenlerin hediye getirmesini beklersek yandik ya ilerki aylarda bi hediye gelirse😅 ben 7set yenidoğan almıştım şimdi çok arada kaldım 1 2 parça daha mı alsam diye.
Yani kurutma makinası alacağız biz ama yine de mi yetmez acaba🤔

Kızlar kilolar ne durumda ben uçarak ilerlemeye başladım nasıl oluyo anlamadım şoktayım :(

Trendyolda artış sanırım mağaza adı oradan aldığım 2 taneyi sürekli giyiyorum çok rahat doğum sonrası da giyerim 😍 hamile taytı yazınca çıkıyor mağazası
Peki taytın üzerine kısa şeyler giyince çirkin duruyor mu 😂 ya benim kışlıklar bile kısa göbekte ekstra bir kısım olunca kötü duruyor 🙈 bir de 57 kiloyum m alsam dar mı olur

Gelenlerin hediye getirmesini beklersek yandik ya ilerki aylarda bi hediye gelirse😅 ben 7set yenidoğan almıştım şimdi çok arada kaldım 1 2 parça daha mı alsam diye.
Yani bebeğinizin ortalama boyu tahminen nasılsın olur. Ona göre 03 değilde 3 6 alabilirsiniz. Yada yeni doğanlarin hepsi 5li takimsa 2li 3lu takım şeklinde 2 3 parça daha alabilirsiniz

Kurutma makinesi baya iş görür çünkü kış mevsiminde doğacak ilk zamanlar kusma vs durumlarında günde 3 takım değişmesi gerekecek. Hatta bazen öyle durumlar oluyo ki altı başka üstü başka beresi başka olduğu oluyor. Diyelim sürekli kustugu günlerde o zaman yıkama kurumaya yetismiycek sadece üst değişimi yapiyosunuz altı bari temiz çamaşır kalsın diye. Bi zaman sonra planlar sasiyo Yani 🤣

Yani bebeğinizin ortalama boyu tahminen nasılsın olur. Ona göre 03 değilde 3 6 alabilirsiniz. Yada yeni doğanlarin hepsi 5li takimsa 2li 3lu takım şeklinde 2 3 parça daha alabilirsiniz

Kurutma makinesi baya iş görür çünkü kış mevsiminde doğacak ilk zamanlar kusma vs durumlarında günde 3 takım değişmesi gerekecek. Hatta bazen öyle durumlar oluyo ki altı başka üstü başka beresi başka olduğu oluyor. Diyelim sürekli kustugu günlerde o zaman yıkama kurumaya yetismiycek sadece üst değişimi yapiyosunuz altı bari temiz çamaşır kalsın diye. Bi zaman sonra planlar sasiyo Yani 🤣
Yok 5li takım hiç almadım sevmiyorum öyle şeyleri 😅 alt üst olarak aldım 1tanesi tulum şeklinde aman bilemedim ya zaman bi ilerlesin de duruma göre alayım 1 2 tane de 0-1ay almısım çünkü😁

Peki taytın üzerine kısa şeyler giyince çirkin duruyor mu 😂 ya benim kışlıklar bile kısa göbekte ekstra bir kısım olunca kötü duruyor 🙈 bir de 57 kiloyum m alsam dar mı olur
Senle aynıyız ben de 57-58 arasıyım şuan
M tam oldu artış tan aldım
Üstüne crop tişört onun üstüne gömlek giyiyorum göbeği tayt tamamen kapattığı için çok rahat oluyor o şekilde bak böyle kolumu yukarı kaldırdım foto çekiyorum diye göbek açık oldu yoksa açık göbek değil 🤭
IMG_7100.webp

Ben de artistan aldım 57 kiloyum fitilli tayt alacaksan m al ben s aldım şuan oluyor ama 15 güne olmaz gibi 🥲 termal taytı da s aldım bence o iyi m alsam büyük gelirmiş. Dur özelden atayım kısa şeylerle tatlı oluyor bence

Yok 5li takım hiç almadım sevmiyorum öyle şeyleri 😅 alt üst olarak aldım 1tanesi tulum şeklinde aman bilemedim ya zaman bi ilerlesin de duruma göre alayım 1 2 tane de 0-1ay almısım çünkü😁
Hepsi mi 01 ay 😳
Evet o sürecin içine girince zaten ihtiyaç oldukcada alınabilir. Kişiye göre zamana göre ne ihtiyaç yasayarak daha iyi deneyimliyor insan.

Hem yenidoğan olarak var hem 0-1ay yazan var 😅
O zaman size tavsiyem bi 5 6 tane 03 aylık alın bence. Cunku 10 gun sonrasi gibi küçük gelmeye başlayacak 01 aylıklar. Ben 11 li takım aldim sadece o 01 aylık diğerleri 03 hep. Ay noluyo bu kıyafetlere yikadikca cekiyo mu felan demeye başlarsınız yoksa 🤭

Benim kurutma makinem de yok 5 takım hastane çıkışı aldım herkes çok yeter alma dediler ama videodan sonra bende emin olamadım

Bi fenomen takip ediyorum yeni doğum yaptı. küçülüyor hemen diye az aldırdılar ama yetmiyor mecbur gidip yenisini aldık dedi ben de bebek odası yapıp yerleştirince bi bakayım diyorum son duruma

Back
X