2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kendin git canım Tetenoz için kendi eben olmasa bile oradaki diğer ebe yapar. Şeker testini genel olarak sağlık ocakları yapmıyor galiba benimki yapmadı hastanede yaptırdım
Şeker testi için randevu mu almam gerekiyor hastaneden ben özele gidiyorum da pahalı olur orada diye düşündüm devlet için ne yapmam gerekiyor

Kızlarr baksanıza bi yöntem çıktı karşıma çok garip çevremdeki herkeste ve bende tuttu sizde de uyacak mı tutmayan olacak mı çok merak ettim

Bir insanın hiçbir teorisi nasıl tutmaz bence gelip beni incelesinler bu da kız çıktı bende
Bir tane erkek çıkan yok hiçbir teoride inanılmaz şaşkınım

Şeker testi için randevu mu almam gerekiyor hastaneden ben özele gidiyorum da pahalı olur orada diye düşündüm devlet için ne yapmam gerekiyor
Sağlık ocağı yapıyor şeker testini benim sağlık ocağında olacak canım git bilgi al randevuya gerek yok haftana bakıp söylüyor yarın şunu şunu yap sabah gel diyor mesela

Rabbim insallah sana bağışlasın dualarımız seninle

Kızlar benim göbek alt çizgimin sağı solu bazen ağrıyo bazen de sanki doluluk hissi var sizce enfeksiyondan mı yoksa bebikimden dolayı mı

Kızlar benim göbek alt çizgimin sağı solu bazen ağrıyo bazen de sanki doluluk hissi var sizce enfeksiyondan mı yoksa bebikimden dolayı mı
Nasil bi doluluk. Sertlik hissiyatı mj yada dokununca sert mi geliyo

bende çalışıyorumda 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz toplam 10 ay zaten lazım olursa olmadı alırım her yerde bulunuyor diye düşündüm aslında bende
Ben çalışacağım için aldım mecbur anneme bırakırım diye. Ama çalışmıyorsanız ihtiyaca göre alırsınız bence

Ben de pahalı olur sanmıştım canım ama 70 tl aldılar şaşırdım. Telefonla arayıp sor bence telefonda fiyat veriyorlar

Yok sanki hareket edince orda bi şey varmış gibi
Benimkide hareket ederken bazen sırtını dışarı yasliyo geriniyo gibi. Sağ yada solda bombe oluşuyor. Acaba öyle bi sey mı. Bazen o kadar ittiriyo ki kısa süreli agri yapiyo

2 haftaya kadar geriden gelmesi veya 2 haftaya kadar önden gitmesi normalmiş canım 2 haftadan fazlaysa doktor uyarır önemser zaten takma benimki 10 gün önde
Önden gitmesi geriden gelmesi düzelen bişey

aranızda lansinoh göğüs balmı alan var mı? Ben hepsiburadadan aldım ama ne kutuda ne şişede son kullanma tarihi yazmıyor ondan sahte mi acaba diye düşünüyorum. Aranızda alan varsa bakabilir mi

Eklentiler

• image.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar benim de şeker değerlerim diyetle baya düzeldi ama sabahki açlık şekeri 100ün altına hiç düşmüyordu. Endokrin gece 10da tek doz insülin başladı sabah 93 gördüm ilk kez. Artık 24 olmak üzereyim bebeği de etkilemeden inşallah atlatırız. Bebişim önde gitmiyor şükür üç aylık şekerim de 4.9 çıktı çok iyi dedi ama uyurken ne oluyor bilmiyorum uykuda yükseliyor şeker

aranızda lansinoh göğüs balmı alan var mı? Ben hepsiburadadan aldım ama ne kutuda ne şişede son kullanma tarihi yazmıyor ondan sahte mi acaba diye düşünüyorum. Aranızda alan varsa bakabilir mi
Mesela bazi ürünlerde açıldıktan sonra 12 ay yada 24 ay şeklinde kullanım süresi oluyor. Öyle mi bu da acaba. Sipariş verdiğin sayfaya girip bakabilir misin. Açıklamalar kısmında falan yazıyordur belki

kızlar benim aile hekimimde hemşire yok gitmiş hepsi tetanoz için arayan da olmadı şeker de sanmıyorım yapsınlar kim yapacak :/ devlet hastanesine mi gitmem gerekecek acaba ya da iğne alayım kendim mi ölçeyim
Sağlık ocağı şeker testi yapmaz ki canım, sadece açlık bakıyorlar

Uts diye bi uygulama var. Oraya barkod girince orijinal mi kayıtlı mi belli oluyo. O uygulamayı indirin

Canım niye moral bozuyorsun ki bende çok kilo aldım en son +12 idim, bebeğim de 1 hafta önden gidiyor ki bu da doktorların ultrason ölçümüyle alakalı, mesela Detaylıda doktor haftasıyla uyumlu dedi. Ben ısrarla önden gidiyordu desemde yok haftasıyla uyumlu dedi. Ama geçen hafta kendi doktorum yine önden gidiyor dedi. Ve bunlara karşın doktorum diğer bebelerin doğum kilolarını sorup, ultrason yapıp, sana şeker yüklemesi yapmayacağım. Açlık tokluk bakalım dedi ve öyle de yaptık. Normal dedi sonuçlarım içinde. Açlık 70, tokluk 124 çıktı.
Benim diğer bebelerimde önden gidiyorlardı hep ama kızım 3200, oğlum 3400 doğdu.
Birde ultrason kağıdınızda yazar mesela 700gr + - 140 diye yani sapma olma ihtimali çok yüksek. Hiç moralini bozma. Yine de şekerli çok yeme karbonhidratı azalt istersen.

Son düzenleme:
Canım ben baby malldan almıştım bak arkasında açıldıktan sonra 12 ay kullanılabilir diye ibare var başka bir tarih yok

Eklentiler

• image.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…