- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 26
Kızlarr baksanıza bi yöntem çıktı karşıma çok garip çevremdeki herkeste ve bende tuttu sizde de uyacak mı tutmayan olacak mı çok merak ettim
Kızlarr baksanıza bi yöntem çıktı karşıma çok garip çevremdeki herkeste ve bende tuttu sizde de uyacak mı tutmayan olacak mı çok merak ettim
Suyun fazlaysa neden şeker testini o kadar geç yaptırmanı istedi ki 24te de yapılıyorKızlar suyu fazla olan var mı aranızda? Henüz şeker yüklemesi yapılmadı 3 hafta sonra yapılacak ama bununla bir bağlantısı olabilir mi ? Doktorum sebebini söylemedi o esnada bende soramadım sadece kilona dikkat et dedi.Netten bakınca erken doğuma sebep olabilir felan diyor.Şimdilik sıkıntı yok ama rahim ağzında kısalık da var kontrol edeceğiz devamlı dedi böbreğime de bakacakmış.Yani böbrek+ rahim ağzı kısalması + suyun fazla olması= erken doğumu getirir mi ?Doktorum herşey yolunda diyor ama beni telaşlandırmamak için mi söylemiyor of tamam evhamlı biriyim ama ben haftam ilerledikçe erken doğum riskinden korkmaya başladım yani yoksa bile erken doğum diye diye çağıracağım kendime bu durumu resmen
Ay ben hiç bişey anlamadım video sürekli donuyor yaBenim tuttu
Canım çok geçmiş olsun inşallah gerektiği kadar karnında kalabilir. Şimdi ne durumdasın hastanede gözetim altında mısınKızlar benm dün gece 4 gibi suyum geldi bebeğin hiç suyu kalmadı oğlum şu an hala yaşıuor acılnam kanamam yok çiger geliştirci vuruldu dua edin en azından 30 haftaya kadar kalsın
Tamam süper olur ben atıyım şimdiBen de birbirimize gönderip kıyaslayalım dicektim yarın kalkınca atayım ben de sana benimkini
Çok geçmiş olsun şimdi durumunuz nasılKızlar enfeksiyonu önemseyin benimki enfeksiyondan kaynaklanmış bide bebğim cok hareketli keseyi yırtmış
Korkma canım internette hep herşeyin en kötüsü yazıyorKızlar suyu fazla olan var mı aranızda? Henüz şeker yüklemesi yapılmadı 3 hafta sonra yapılacak ama bununla bir bağlantısı olabilir mi ? Doktorum sebebini söylemedi o esnada bende soramadım sadece kilona dikkat et dedi.Netten bakınca erken doğuma sebep olabilir felan diyor.Şimdilik sıkıntı yok ama rahim ağzında kısalık da var kontrol edeceğiz devamlı dedi böbreğime de bakacakmış.Yani böbrek+ rahim ağzı kısalması + suyun fazla olması= erken doğumu getirir mi ?Doktorum herşey yolunda diyor ama beni telaşlandırmamak için mi söylemiyor of tamam evhamlı biriyim ama ben haftam ilerledikçe erken doğum riskinden korkmaya başladım yani yoksa bile erken doğum diye diye çağıracağım kendime bu durumu resmen
O zaman suyunuz var bebek ve siz iyisiniz şükürler olsunİnşallah canm benim 34 e kadar kalırsa sezeryanla alacaklar yani 10 hafta beklemesi lazım
24-28.haftalar arası yapılıyormuş ben sata göre 23+5 te gittim 3 hafta sonra yapılsın dedi bilmiyorumSuyun fazlaysa neden şeker testini o kadar geç yaptırmanı istedi ki 24te de yapılıyor
Haklısın ama işte endişeleniyorum ister istemezKorkma canım internette hep herşeyin en kötüsü yazıyor
Bana bak mesela serklajlıyım gebelik şekeri çıktı tansiyonum hep yüksek takip yapıyorum bunun üçüde erken doğumu tetikleyen şeyler ama hepsinin önlemini alınca allahın izniyle bir şey olmuyor
doktorun ona göre önlemini alır internette her okudugumuz başımıza gelicek olsa oooo
Belki şekerden kaynaklı yüksek olabilir ama suda zamanla normal ölçüsüne dönene azalan çoğalan birşey
Rahimağzı kaç mm çıktı
Sagol canım aminnHaklısın ama işte endişeleniyorum ister istemezSize de Rabbim acil şifalar versin vaktinde kavuştursun bizi yavrularımıza Rahim ağzında kısalma var dedi sadece mm yi söylemedi
Ay bilmiyorum ki niye 3 hafta sonrayı söylediSagol canım aminn
Keşke bi sorsaydın kaç mm diye peki rahimağzı için progestan felan verdi mi?
Sen bol bol yat dinlen
Şeker testinide bence geç yaptırma doktorun neden bekle demiş anlamadım
10 kilo almışsın suyun fazla bebek önden gidiyor bunlar şeker belirtisi aslında tabi bunlar olupta şekeri çıkmayan birsürü hamile var ama tedbir amaçlı yapılması lazım bence
Olabilir bugün mesela geçti ağrım yok. Ama resmen vajinadaki kemiklerim ağrıyordu oturmak, yatmak vs faydası yoktu sadece magnezyum içince biraz rahatlamıştım sabah uyandığımda da geçmiştiBugün bende de başladı bu. Yürürken çok ağrıyor çatı genişleme ağrısı bu mu acaba
Ay zaten zor hesaplanıyor yaAy ben hiç bişey anlamadım video sürekli donuyor ya
Muhtemelen çatı genişleme ağrısıdır canım. Bende bide 2 kız var. Bu aralar biraz yoğun geçti günler. Pek dinlenemedim sanırım. Hala devam ediyor ağrılarımBugün bende de başladı bu. Yürürken çok ağrıyor çatı genişleme ağrısı bu mu acaba
Zor bela izledim bende ama evet sonunu anlamak için baya uğraştım. Eğer doğru anlayıp doğru hesapladıysam 2 kızçemde ve bu oğluşumda bende de doğru çıktıAy zaten zor hesaplanıyor yasonunu anlayana kadar 6kere başa sardım izledim
dün sabah 10 ml kalmıştı sadece dootor şu an da plesentada beslenip oksijen alıyor dedi her şey her an olabilr dedi bir mucize yaşayıp 34 e kadar kalada bilir Allh korkusun plesentada bi anamoli olup kaybedebilrz dediO zaman suyunuz var bebek ve siz iyisiniz şükürler olsun
İnançım var cok şükür gönlüm çok ferah oğlumla konuşuyorum o bana tepki veriyor zibirz daha güçlü olacaz diyorum sanki beni hissediyor üzüldüğüm an bana tepki veriyor allhım onu bize bagışladın hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah . Doktor mücize yaşayabiliriz diyor verilen ilaçlar suyunu arttırada bilir diyor . İyi ve kötü tüm ihtimaler söyleniyor. Olası bir iç kanamada acil ameliyatada alınabilrsn diyor bilmiyorum Allah'a sığındım dua edip bekliyorumCanım benim yaşadıklarını tahmin bile edemiyorum inş kalabileceği kadar uzun kalır. Doktorlar ne diyor peki? Neden oluyormuş yada 6 hafta daha tutabilecek kadar suyu kalmış mı
2,bi şey cıkmış ben yanlış anlamışm baktım canmE nabızınızda görünür değer allah korusun ben annemi enfeksiyondan kaybettim değeri o civarlardaydı kendisi böbrek hastasıydı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?