2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Biraz geç çıkıyor ilk ikisi aynı gün çıktı son test sonraki gün

Bebek yogunnbakımı var mersin şehir Hastanesi'ndeym
Canım benim geçmiş olsun hiç korkup da olumsuza odaklanma inşallah 34 e kadar dayanır ben 33+5 te yaptım ilk doğumu sadece 1 hafta yogunbakimda kaldı bebek bir sorun da yaşamadık bir yakinimizin bebeği 1 kg nün altında doğdu bundan neredeyse 15 yıl önce masallah delikanlı oldu gitti hatta mersinde yogunbakima alınmıştı bulunduğumuz şehirde yogunbakimda yer olmayınca hastanedesin doktor gozetimindesin inşallah azalmaz artar hep beraber duamızı edelim biz

Benimkide hareket ederken bazen sırtını dışarı yasliyo geriniyo gibi. Sağ yada solda bombe oluşuyor. Acaba öyle bi sey mı. Bazen o kadar ittiriyo ki kısa süreli agri yapiyo
Evet sanki bi şey sağı ya da solu zorluyor gibi

Kızlar selam hamile değilim. Yumurtlama günümden beri akıntım var. Yumurtlamadan sonra şeffaf sümüksü renksiz akıntım geliyordu. 1 hafta oldu hala devam ediyor. Şuan yine hafif Sarı gibi. Kaşınmam yok koku yok. Ağrı sızı yok. Enfeksiyon olabilir mi

Ahahah kiz o bi sey dediğin bebito takipte ol danisirsin doktora zaten hastahanedesjn gün boyu
Ya canım benim ne güzel yazmışsın insallah bana da öyle geldi dedim acaba enfeksiyonda da olabilir mi benimde seninki gibi sende de vardı sanırım idrar yolu enfeksiyonu var

Ya canım benim ne güzel yazmışsın insallah bana da öyle geldi dedim acaba enfeksiyonda da olabilir mi benimde seninki gibi sende de vardı sanırım idrar yolu enfeksiyonu var
Evet bu hafta hem serum hem fitil antibiyotik kullandım. Haftaya şeker için gidince yeniden tahlil vericem ne durumdayım bilmiyorum. Fakat vajendeki iltihap gitti şükürler olsun.
Enf yapiyo bi şeyler hatta kasilma sıklığını da arttırıyor. Haftada 2 3 gün sarımsaklı yoğurt yapıp bi şeylerle tüketiyorum şu içiyorum bolca. En son enf yükseldiğinde hiç belirti vermedi sen boşluk bulduğunda bi tahlil yap bence. Bu haftalarda bebeklerimiz baya hareketleniyo hele zayifsan daha çok belli oluyo dönerken gerinirken felan. İnşallah bebek hareketleridir enf sebepli değildir. Bu hafta baktirirsin için rahat eder

Kızlar enfeksiyon için turnayemişi tüketin ama doktorunuza danışın yani hamileler kullanabliyor

2 haftaya kadar geriden gelmesi veya 2 haftaya kadar önden gitmesi normalmiş canım 2 haftadan fazlaysa doktor uyarır önemser zaten takma benimki 10 gün önde
Önden gitmesi geriden gelmesi düzelen bişey
İnşallah haftasıyla uyumlu gider bir sorun olmaz takmamaya çalışacağım teşekkürler

Sizin mesajınızdan sonra bugün ayrıntılı ultrason kağıdına baktım orda sadece bir gün önde gözüküyordu belki de dediğiniz gibi kendi doktorumun ölçümü farklı çıkıyor olabilir.Şeker ve karbonhidrat tüketimine dikkat etmeyi düşünüyorum inşallah.Belki de son zamanlarda yediklerim de etkilemiş olabilir suyumu çünkü tahin pekmez, tahinli helva, çikolata , fındık ezmesi,reçel ve abur cubur çikolataları çok tüketmiştim son zamanlarda Artık dikkat edeceğim inşallah.Şeker yükleme sonucum sıkıntılı olursa doktorum da suyun fazla vs derse olmadı perinatolog'a giderim hayırlısı olsun.Teşekkür ederim yazdıklarınız için

Çok geçmiş olsun canım
Evet bende bu hafta tahlil vereceğim insallah bulunduğum hastanede kültürler bitmiş veremedim bende onu bekliyorum insallah ilerlemez enfeksiyonlarımız

Bende öyle düşünüyorum canm yani tamamen bitmiş olsa hala gelmeye devam etmezdi su . İyi besleniyorum meyve tarzı zaten cok su içiyorum sürekli serm takılı bakalım

İnşallah gelişiminde sıkıntı olmazda böyle devam eder tek duam o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…