Biraz geç çıkıyor ilk ikisi aynı gün çıktı son test sonraki günMerhaba arkadaşlar sabah seker yukleme testi için hastaneye geldim 75 lik yapıldı fakat ilk kanın üstünden bile 3 saat geçti sonuç çıkmadı yaptıran arkadaşlar kac saatte çıkıyor bilgisi olan varmidir bide sonuc e nabizdan takip edebiliyormuyuz
18 ay canim büyük baya emzik tecrübem yok amaKızlar neler almışım diye bakıyordum bu emziği fazla büyük almışım değil mi bebekken kullanamaz mı
Canım benim geçmiş olsun hiç korkup da olumsuza odaklanma inşallah 34 e kadar dayanır ben 33+5 te yaptım ilk doğumu sadece 1 hafta yogunbakimda kaldı bebek bir sorun da yaşamadık bir yakinimizin bebeği 1 kg nün altında doğdu bundan neredeyse 15 yıl önce masallah delikanlı oldu gitti hatta mersinde yogunbakima alınmıştı bulunduğumuz şehirde yogunbakimda yer olmayınca hastanedesin doktor gozetimindesin inşallah azalmaz artar hep beraber duamızı edelim bizBebek yogunnbakımı var mersin şehir Hastanesi'ndeym
Kuzum maalesef o uygulamayı da kandırabiliyorlarmış barkoda kadar çalıntı yapıpUts diye bi uygulama var. Oraya barkod girince orijinal mi kayıtlı mi belli oluyo. O uygulamayı indirin
Evet sanki bi şey sağı ya da solu zorluyor gibiBenimkide hareket ederken bazen sırtını dışarı yasliyo geriniyo gibi. Sağ yada solda bombe oluşuyor. Acaba öyle bi sey mı. Bazen o kadar ittiriyo ki kısa süreli agri yapiyo
El atmadığımız hiç bi mecra yok. Ama kötülükteKuzum maalesef o uygulamayı da kandırabiliyorlarmış barkoda kadar çalıntı yapıp
Ahahah kiz o bi sey dediğin bebitoEvet sanki bi şey sağı ya da solu zorluyor gibi
Ya canım benim ne güzel yazmışsın insallah bana da öyle geldi dedim acaba enfeksiyonda da olabilir mi benimde seninki gibi sende de vardı sanırım idrar yolu enfeksiyonu varAhahah kiz o bi sey dediğin bebitotakipte ol danisirsin doktora zaten hastahanedesjn gün boyu
Evet bu hafta hem serum hem fitil antibiyotik kullandım. Haftaya şeker için gidince yeniden tahlil vericem ne durumdayım bilmiyorum. Fakat vajendeki iltihap gitti şükürler olsun.Ya canım benim ne güzel yazmışsın insallah bana da öyle geldi dedim acaba enfeksiyonda da olabilir mi benimde seninki gibi sende de vardı sanırım idrar yolu enfeksiyonu var
0+ Yazanı alıcam canım bide damaklı almak iyimiş damağını yormaz diyorlarKızlar neler almışım diye bakıyordum bu emziği fazla büyük almışım değil mi bebekken kullanamaz mı
Kızlar enfeksiyon için turnayemişi tüketin ama doktorunuza danışın yani hamileler kullanabliyorEvet bu hafta hem serum hem fitil antibiyotik kullandım. Haftaya şeker için gidince yeniden tahlil vericem ne durumdayım bilmiyorum. Fakat vajendeki iltihap gitti şükürler olsun.
Enf yapiyo bi şeyler hatta kasilma sıklığını da arttırıyor. Haftada 2 3 gün sarımsaklı yoğurt yapıp bi şeylerle tüketiyorum şu içiyorum bolca. En son enf yükseldiğinde hiç belirti vermedi sen boşluk bulduğunda bi tahlil yap bence. Bu haftalarda bebeklerimiz baya hareketleniyo hele zayifsan daha çok belli oluyo dönerken gerinirken felan. İnşallah bebek hareketleridir enf sebepli değildir. Bu hafta baktirirsin için rahat eder
İnşallah haftasıyla uyumlu gider bir sorun olmaz takmamaya çalışacağım teşekkürler2 haftaya kadar geriden gelmesi veya 2 haftaya kadar önden gitmesi normalmiş canım 2 haftadan fazlaysa doktor uyarır önemser zaten takma benimki 10 gün önde
Önden gitmesi geriden gelmesi düzelen bişey
Sizin mesajınızdan sonra bugün ayrıntılı ultrason kağıdına baktım orda sadece bir gün önde gözüküyordu belki de dediğiniz gibi kendi doktorumun ölçümü farklı çıkıyor olabilir.Şeker ve karbonhidrat tüketimine dikkat etmeyi düşünüyorum inşallah.Belki de son zamanlarda yediklerim de etkilemiş olabilir suyumu çünkü tahin pekmez, tahinli helva, çikolata , fındık ezmesi,reçel ve abur cubur çikolataları çok tüketmiştim son zamanlardaCanım niye moral bozuyorsun ki bende çok kilo aldım en son +12 idim, bebeğim de 1 hafta önden gidiyor ki bu da doktorların ultrason ölçümüyle alakalı, mesela Detaylıda doktor haftasıyla uyumlu dedi. Ben ısrarla önden gidiyordu desemde yok haftasıyla uyumlu dedi. Ama geçen hafta kendi doktorum yine önden gidiyor dedi. Ve bunlara karşın doktorum diğer bebelerin doğum kilolarını sorup, ultrason yapıp, sana şeker yüklemesi yapmayacağım. Açlık tokluk bakalım dedi ve öyle de yaptık. Normal dedi sonuçlarım içinde. Açlık 70, tokluk 124 çıktı.
Benim diğer bebelerimde önden gidiyorlardı hep ama kızım 3200, oğlum 3400 doğdu.
Birde ultrason kağıdınızda yazar mesela 700gr + - 140 diye yani sapma olma ihtimali çok yüksek. Hiç moralini bozma. Yine de şekerli çok yeme karbonhidratı azalt istersen.
İnşallah kızlar inşallahAaa çok iyi o zaman hastanede olman her şeye müdahale var bana daha çok güven verirdi hastanede kalmaksenin bebiş güçlü kuvvetli tutunacak iyice kuzum benim
Çok geçmiş olsun canımEvet bu hafta hem serum hem fitil antibiyotik kullandım. Haftaya şeker için gidince yeniden tahlil vericem ne durumdayım bilmiyorum. Fakat vajendeki iltihap gitti şükürler olsun.
Enf yapiyo bi şeyler hatta kasilma sıklığını da arttırıyor. Haftada 2 3 gün sarımsaklı yoğurt yapıp bi şeylerle tüketiyorum şu içiyorum bolca. En son enf yükseldiğinde hiç belirti vermedi sen boşluk bulduğunda bi tahlil yap bence. Bu haftalarda bebeklerimiz baya hareketleniyo hele zayifsan daha çok belli oluyo dönerken gerinirken felan. İnşallah bebek hareketleridir enf sebepli değildir. Bu hafta baktirirsin için rahat eder
Bende öyle düşünüyorum canm yani tamamen bitmiş olsa hala gelmeye devam etmezdi su . İyi besleniyorum meyve tarzı zaten cok su içiyorum sürekli serm takılı bakalımH Hasretimm123 canım biyerde okumuştum eğer bebeğin suyu tamamen biterse o su bir daha artmıyormuş
Ama çok az bile su kalsa o su geri çoğalabiliyormuş
Seninde biraz suyun varmış bence artabilir
Sen bol bol bebege kilo aldıran şeyler ye suyu arttıran seyler ye iç havuç suyu gibi
Ben inanıyorum 34 leri görüceksin
İnşallah gelişiminde sıkıntı olmazda böyle devam eder tek duam oCanım benim geçmiş olsun hiç korkup da olumsuza odaklanma inşallah 34 e kadar dayanır ben 33+5 te yaptım ilk doğumu sadece 1 hafta yogunbakimda kaldı bebek bir sorun da yaşamadık bir yakinimizin bebeği 1 kg nün altında doğdu bundan neredeyse 15 yıl önce masallah delikanlı oldu gitti hatta mersinde yogunbakima alınmıştı bulunduğumuz şehirde yogunbakimda yer olmayınca hastanedesin doktor gozetimindesin inşallah azalmaz artar hep beraber duamızı edelim biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?