O nasıl bi sey ilk defa duydum adiniKızlar enfeksiyon için turnayemişi tüketin ama doktorunuza danışın yani hamileler kullanabliyor
Ay inşallah inşallah. Yeniden tekrar eder ama umarım çok artış göstermeden şu son 3 ayıda hayirlisiyla tamamlarizÇok geçmiş olsun canım
Evet bende bu hafta tahlil vereceğim insallah bulunduğum hastanede kültürler bitmiş veremedim bende onu bekliyorum insallah ilerlemez enfeksiyonlarımız
Havuc aldır eşine. Kıtır kıtır ye. Günde 1 tane felan çok aşırı yeme ama. Allahin izniyle sifa olurBende öyle düşünüyorum canm yani tamamen bitmiş olsa hala gelmeye devam etmezdi su . İyi besleniyorum meyve tarzı zaten cok su içiyorum sürekli serm takılı bakalım
Geçmiş olsun. Uzatma kisalma konusu bi anda olabiliyor. O yüzden risk olan kişiler çok çok dikkat etmeli.Merhaba, cumartesi günü idrar tahlili vermek için doktoruma gittim. 5 gündür falan enfeksiyon vardı yanma idrara çıkıp yapamama renk koyuluğu falan belirtileri. Doktorum da her zamanki gibi serviks boyuna alttan baktı. 18 mm çıktı enfeksiyondan kaynaklı galiba kasık ağrım da vardı. Açılma var mı diye elle muayene etti açıklık yokmuş. Ama elle muayene zarar verir mi verdi mi bilmiyorum o an engel olamadım. 18 duyunca yıkıldım zaten. Nst ye bağladı 4 serum yedim tekrar nst falan ama ben ağlamaktan helak oldum. Ertesi gün tekrar çağırdı 27 mm çıktı 1 hafta rapor verdi dinlenicem ama bu kadar fark eder mi 1 günde ya. Valla içim içimi yiyor.
Elle baktı diye evham yapma canım ilişkide serbest o yüzden bu haftalarda doğumu başlatmaz için rahat olsun belli ki zaten doğru ölçmemiş , 27 mm olan doğru değerdirMerhaba, cumartesi günü idrar tahlili vermek için doktoruma gittim. 5 gündür falan enfeksiyon vardı yanma idrara çıkıp yapamama renk koyuluğu falan belirtileri. Doktorum da her zamanki gibi serviks boyuna alttan baktı. 18 mm çıktı enfeksiyondan kaynaklı galiba kasık ağrım da vardı. Açılma var mı diye elle muayene etti açıklık yokmuş. Ama elle muayene zarar verir mi verdi mi bilmiyorum o an engel olamadım. 18 duyunca yıkıldım zaten. Nst ye bağladı 4 serum yedim tekrar nst falan ama ben ağlamaktan helak oldum. Ertesi gün tekrar çağırdı 27 mm çıktı 1 hafta rapor verdi dinlenicem ama bu kadar fark eder mi 1 günde ya. Valla içim içimi yiyor.
Serviks kisaliginda ilişki yasak yanliz.Elle baktı diye evham yapma canım ilişkide serbest o yüzden bu haftalarda doğumu başlatmaz için rahat olsun belli ki zaten doğru ölçmemiş , 27 mm olan doğru değerdir
Kuru turnayemişi bende taş vardı bununla yok oldu ve her 2 ayda bir idrar yanması enfeksyon yaşardım şükür 1,5 yıldır enfeksiyon yaşamıyorum hamileliktede yaşamadım daha hiç şans verin bence biraz kan şekeri düşürüyor öğlen 5-6 tane akşam 5-6 tane yeseniz kâfi ama doktorunuza danışın içiniz rahat etmesi açısındanO nasıl bi sey ilk defa duydum adini
Aaa ilk defa duydum canım. Tadı nasıl bişeye benziyor. Ben bu tarz şeyleri yeme konusunda biraz cinsimdeKuru turnayemişi bende taş vardı bununla yok oldu ve her 2 ayda bir idrar yanması enfeksyon yaşardım şükür 1,5 yıldır enfeksiyon yaşamıyorum hamileliktede yaşamadım daha hiç şans verin bence biraz kan şekeri düşürüyor öğlen 5-6 tane akşam 5-6 tane yeseniz kâfi ama doktorunuza danışın içiniz rahat etmesi açısından
Bebek bakım örtüsü bana biraz pahalı gelmişti 10 adete göre birde mochinin süt poşetimi soldakiKizlar son aldiklarim e bebekten aldim fiyatlar cok uygun
Mayhoş bir tadı var ne ekşimsi ne tatlıAaa ilk defa duydum canım. Tadı nasıl bişeye benziyor. Ben bu tarz şeyleri yeme konusunda biraz cinsimde
Kızılcık- kiren ailesindenmis. Bi gün markete çıkarsam ve bulursam alirimKuru turnayemişi bende taş vardı bununla yok oldu ve her 2 ayda bir idrar yanması enfeksyon yaşardım şükür 1,5 yıldır enfeksiyon yaşamıyorum hamileliktede yaşamadım daha hiç şans verin bence biraz kan şekeri düşürüyor öğlen 5-6 tane akşam 5-6 tane yeseniz kâfi ama doktorunuza danışın içiniz rahat etmesi açısından
Mayhos ise tam benlik içine düşerimMayhoş bir tadı var ne ekşimsi ne tatlıyedikçe yiyesin gelmeyebilir ama faydasıda çok
Dediğin gibi bi doktoruma sorayım yinede sıkıntı yok ye derse alayım bende. Şimdi netten baktım faydası çokMayhoş bir tadı var ne ekşimsi ne tatlıyedikçe yiyesin gelmeyebilir ama faydasıda çok
Gerçekten de çok doğruKızlar bizim bebekler
Fazla düşme diyorum işteMayhos ise tam benlik içine düşerim
Bebeğimi video almaları hiç etik değilGerçekten de çok doğru
Ben bulunduruyorum evde hep git gel arada atıyorum ağzımaKızılcık- kiren ailesindenmis. Bi gün markete çıkarsam ve bulursam alirimmerak ettim tadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?