2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Çok geçmiş olsun canım
Evet bende bu hafta tahlil vereceğim insallah bulunduğum hastanede kültürler bitmiş veremedim bende onu bekliyorum insallah ilerlemez enfeksiyonlarımız
Ay inşallah inşallah. Yeniden tekrar eder ama umarım çok artış göstermeden şu son 3 ayıda hayirlisiyla tamamlariz

Bende öyle düşünüyorum canm yani tamamen bitmiş olsa hala gelmeye devam etmezdi su . İyi besleniyorum meyve tarzı zaten cok su içiyorum sürekli serm takılı bakalım
Havuc aldır eşine. Kıtır kıtır ye. Günde 1 tane felan çok aşırı yeme ama. Allahin izniyle sifa olur

Kızlar yakın zamanda üts uygulaması ile tanıştım. Biberon ve emzik için bu uygulama kullanılıyor mu bilen var mı?

Kizlar nasil ben bayildim buna

Eklentiler

• Screenshot_20231107_200527_Trendyol.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba, cumartesi günü idrar tahlili vermek için doktoruma gittim. 5 gündür falan enfeksiyon vardı yanma idrara çıkıp yapamama renk koyuluğu falan belirtileri. Doktorum da her zamanki gibi serviks boyuna alttan baktı. 18 mm çıktı enfeksiyondan kaynaklı galiba kasık ağrım da vardı. Açılma var mı diye elle muayene etti açıklık yokmuş. Ama elle muayene zarar verir mi verdi mi bilmiyorum o an engel olamadım. 18 duyunca yıkıldım zaten. Nst ye bağladı 4 serum yedim tekrar nst falan ama ben ağlamaktan helak oldum. Ertesi gün tekrar çağırdı 27 mm çıktı 1 hafta rapor verdi dinlenicem ama bu kadar fark eder mi 1 günde ya. Valla içim içimi yiyor.

Geçmiş olsun. Uzatma kisalma konusu bi anda olabiliyor. O yüzden risk olan kişiler çok çok dikkat etmeli.
2 uzunluguda vajinal bakti değil mi?
Elle muayene konusundaki riski bilmiyorum. Ama benim doktorum en son vajinal muayene yaparken açıklık varmi diye cihaz ile bakti. Elle bakmadı. Mümkün oldukça wc harici kalkmayın yanınıza yardım edebilecek biri gelsin mümkün oluyorsa. En azından 30 mm üstüne çıkana kadar birileri yardım etsin.

Elle baktı diye evham yapma canım ilişkide serbest o yüzden bu haftalarda doğumu başlatmaz için rahat olsun belli ki zaten doğru ölçmemiş , 27 mm olan doğru değerdir

O nasıl bi sey ilk defa duydum adini
Kuru turnayemişi bende taş vardı bununla yok oldu ve her 2 ayda bir idrar yanması enfeksyon yaşardım şükür 1,5 yıldır enfeksiyon yaşamıyorum hamileliktede yaşamadım daha hiç şans verin bence biraz kan şekeri düşürüyor öğlen 5-6 tane akşam 5-6 tane yeseniz kâfi ama doktorunuza danışın içiniz rahat etmesi açısından

Eklentiler

• 6423193C-937C-42AD-B9D2-C0C9B457F013.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 72
Aaa ilk defa duydum canım. Tadı nasıl bişeye benziyor. Ben bu tarz şeyleri yeme konusunda biraz cinsimde

Kızılcık- kiren ailesindenmis. Bi gün markete çıkarsam ve bulursam alirim merak ettim tadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…