İnşallah canım femara ile kaldım.norml olmuyor malesef.ne femara içicem inşallahBende de pko var yine yumurtlamayı tutturmak önemli tekrar olacak hatta daha kolay oluyor diyorlar bir kez tuttuysaeskiler der yollar açık diye adet biter bitmez ovulasyon testine başlarsın mis gibi hiç beklemeden
Benim nerdeyse 6 hafta bitecek hala var canım korkmaKizlar bugun kasik ahrm basladi siddeti degil ama hic gecmiyor.hic yoktu. Kimyasal olacak die korkuyorm. 4+5 im
Her hamilelik farklı canım arkadaşlarımda hiç bir belirti olmamış gezip tozdular hep bulantısız ağrısız belirtisiz geçirmiş bir kaç arkadaşımKızlar birde benim mide bulantım neredeyse hiç yok aranızda olmayan var mı korkuyorum olmayınca sanıyorum aksilik var
Bence çok dillendirmeKızlar birde benim mide bulantım neredeyse hiç yok aranızda olmayan var mı korkuyorum olmayınca sanıyorum aksilik var
Ben mesela kendi kendime nazar ettim geçen haftaBence çok dillendirmehatta belirti soranlara aksini söyle bulaniyo iğreniyorum felan. Nazara gelirsin.
ben 6+1im bende de henüz bulantılar başlamadı, bekleyeyim mi ne dersiniz? Gelir mi bulantılar?Ben mesela kendi kendime nazar ettim geçen haftaanneme falan sordum normal mi olmaması diye şimdi meyve yesem bulanıyo midem. Çıkarmıyorum ama iğrenç bi his devamlı midemde aman söylemeyin midesi bulanmayanlar
6+6yım iki üç gündür varKızlar midesi bulunanlar kaçıncı haftada başladı?
ben 6+1im bende de henüz bulantılar başlamadı, bekleyeyim mi ne dersiniz? Gelir mi bulantılar?
Bence gidin bazen önemli ise durdurmak için bir şeyler yapabilirlerBenim yine kanamam başladı. Her kanamada gitmek de istemiyorum ama napacağımı bilemedim de. Daha dün gitim normal dedi doktor. Şimdi yine parlak kırmızı kanamam var. Kimyasal riski vardı zaten ama kese de göründü. Kafam karışık
Ben mesela kendi kendime nazar ettim geçen haftaanneme falan sordum normal mi olmaması diye şimdi meyve yesem bulanıyo midem. Çıkarmıyorum ama iğrenç bi his devamlı midemde aman söylemeyin midesi bulanmayanlar
Ped dolacak kadar mı geliyor doktor kanama alanı görmüş müydüBenim yine kanamam başladı. Her kanamada gitmek de istemiyorum ama napacağımı bilemedim de. Daha dün gitim normal dedi doktor. Şimdi yine parlak kırmızı kanamam var. Kimyasal riski vardı zaten ama kese de göründü. Kafam karışık
6+4 benimdeHahahaha haklı olabilirsiniz kızlar ama işte insan ilk olunca herşeyden korkuyor . Sizler kaç haftalıksınız tam
Olsun sen gene git bence.Benim yine kanamam başladı. Her kanamada gitmek de istemiyorum ama napacağımı bilemedim de. Daha dün gitim normal dedi doktor. Şimdi yine parlak kırmızı kanamam var. Kimyasal riski vardı zaten ama kese de göründü. Kafam karışık
Hayır çok daha az. Ama parlak kırmızı ve pıhtılı. Dün ve önceki gün de aynı şekilde kanama olmuştu dün baktılar hem kese bütümüş dedi hem de her şey yolunda dedi. Ben düştü düşecek diye bekliyorum başından beri bhcg güzel olmadığı için. Oyüzden kalakaldım böyle.Ped dolacak kadar mı geliyor doktor kanama alanı görmüş müydü
Progesteron kullanıyorsun değil mi. Eger doktor normal dediyse endişeyi bırakmaya calis. Bolca yat dinlen.Hayır çok daha az. Ama parlak kırmızı ve pıhtılı. Dün ve önceki gün de aynı şekilde kanama olmuştu dün baktılar hem kese bütümüş dedi hem de her şey yolunda dedi. Ben düştü düşecek diye bekliyorum başından beri bhcg güzel olmadığı için. Oyüzden kalakaldım böyle.
Kızlar midesi bulunanlar kaçıncı haftada başladı?
ben 6+1im bende de henüz bulantılar başlamadı, bekleyeyim mi ne dersiniz? Gelir mi bulantılar?
Kizlar illa mide bulantısı olucak diye birşey yokkiHahahaha haklı olabilirsiniz kızlar ama işte insan ilk olunca herşeyden korkuyor . Sizler kaç haftalıksınız tam
Benim 5+4 den başladı az az amma 6cı haftamdan sonra her gun en cokta sabahlrı derinden nefes aliyorum gelmesin diye. En kötü sabah ve akşam oluyorKızlar midesi bulunanlar kaçıncı haftada başladı?
Inslh bir sknti olmaz. Kalp atisini duyaydik Allahn izniyle daha cok varBenim nerdeyse 6 hafta bitecek hala var canım korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?