• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Ben de kayıt yaptım iki gün sonra arayıp çekim için çağırdılar nasıl oluyor duruyor mu peki çekim yaparken ben durmaz hayatta diye biraz buyusun diye düşünüyordum
Yani zaten fotoğraf çekimi yapıyorlar şunu yap bunu yap gibi şeyler bu yaş grubunda pek memnun olmuyor bir sürü poz çekiyorlar o pozlardan yönetmenlere sunum yapıyorlarmış. Yani ışıklar fotoğraf makinesi ilgisini çekti biraz da biz şebeklik yaptık zaten 5 dk sürmüyor bile, seri şekilde poz alıyorlar

Ben artık daha fazla ağlamasına dayanamıyorum size yemin ederim sabahtan Akşama gece dahil ağlıyor. Sağlığında bişey yok beni biliyosınuz artıl devamlı hastaneye gidip geliyorum zaten tahliler vs her şeyi yapıldı ama susturamıyorım her şeye ağlıyor bir konudan sustursam başla komudan aplıyor beni dinlemiyor nefesi kesilecek kadar ağlıyor
Ya evet daima ağlaması çok can sıkıcı ama muhtemelen normal diyecekler. Çocuğun yapısı böyle demek ki diyecekler. Keşke şu sihirli değnek bir an önce değse de hayatlarımız bir az olsun düzene girse artık yavaş yavaş

Kızlar benim bebiş bir süredir özellikle yorulunca ve uykuya dalarken hıçkırır gibi ses çıkartıyor yani tam olarak hıçkırıyor diyemiyorum ama böyle zor nefes alır gibi değişik bir ses bunu yaşayan var mı diyecektim ( zor nefes almıyor aslında çünkü o sesi çıkartırkwn her şey yolunda gözüküyor )

Back
X