İlk kızımda öyleydi cnm bunda emzik biraz oyalıyor açıkçası ama sürekli ağız açık araniyorlar malesfVallahi kacicam evden. Memeden cektigim anda aranmaya ve aglamaya basliyo. Var mi boyle seyler yasayan? Geciyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk kızımda öyleydi cnm bunda emzik biraz oyalıyor açıkçası ama sürekli ağız açık araniyorlar malesfVallahi kacicam evden. Memeden cektigim anda aranmaya ve aglamaya basliyo. Var mi boyle seyler yasayan? Geciyor mu?
Doymuyor mu acaba, ben çektiğimde ağlıyorsa genelde doymamış oluyor, yoksa doyunca kendisi bırakıp uyuyorVallahi kacicam evden. Memeden cektigim anda aranmaya ve aglamaya basliyo. Var mi boyle seyler yasayan? Geciyor mu?
Emzik kullaniyoruz normalde ama bu iki gundur almiyor emzik deEmzik kullanmıyor mu
Emzik kullaniyorduk normalde ama iki gundur almiyorİlk kızımda öyleydi cnm bunda emzik biraz oyalıyor açıkçası ama sürekli ağız açık araniyorlar malesf
Olabilir, mama veriyorum takviye şimdi rahatladı birazDoymuyor mu acaba, ben çektiğimde ağlıyorsa genelde doymamış oluyor, yoksa doyunca kendisi bırakıp uyuyor
Doyduğundan emin misiniz genelde açsa böyle yapıyorlar, sağılmış süt ya da mama ile takviye deneyin eğer açsa içip rahatlar, toksa zaten almazVallahi kacicam evden. Memeden cektigim anda aranmaya ve aglamaya basliyo. Var mi boyle seyler yasayan? Geciyor mu?
Mamadan sonra rahatladı. Çok teşekkür ederimDoyduğundan emin misiniz genelde açsa böyle yapıyorlar, sağılmış süt ya da mama ile takviye deneyin eğer açsa içip rahatlar, toksa zaten almaz
Aynısını yaşıyorum karnı tok gazı yok ama sürekli emmek istiyorVallahi kacicam evden. Memeden cektigim anda aranmaya ve aglamaya basliyo. Var mi boyle seyler yasayan? Geciyor mu?
Evet gıdığında da var bende anlamadımKızlar bu yüzde olan küçük aknelerden göğsünde de çıkmış sizde de var mı öyle
Akne olduğuna emin misin isilik olabilir sanki kıvrım yerlerinde özellikle sıcaktan genelde isilik olması daha muhtemel canım gıdı vs gibi yerlerdeEvet gıdığında da var bende anlamadım![]()
kalın da giydirmiyorum neden oldu kiAkne olduğuna emin misin isilik olabilir sanki kıvrım yerlerinde özellikle sıcaktan genelde isilik olması daha muhtemel canım gıdı vs gibi yerlerde
Hmmm teşekkür ederimM merakediyorum1 Bize 1900 dediler 2. ayda yaptıracağız.Menenjit aşılarından bir tanesi de olacak o ay. O daha pahalı
Benim 30 değil daha önce başladı 10 dk emiyor kontrolde kilosu iyiydi. Emme aralığı sıklaştı benim o zorluyor 1 saat dolmadan emmek istiyor çok kısa kısa uyuyor30 günden sonra emme süresi belirgin kısalan var mı? Birkaç gündür kısa emmeye başladı sizin de öyle mi oldu???? Yeterli beslenmezse diye korkuyorum
Daha çok küçükler, ama ben psikolojik okarak çok zorlanıyorum bir sağ bir sol uyumadanAynısını yaşıyorum karnı tok gazı yok ama sürekli emmek istiyor