Çeneleri kuvvetlendi artık eskiden çektikleri sütü daha hızlı çekiyorlar emme süreleri hepimizde kısaldı canım buna üzülme stres yapmasıkıntı hiç bitmiyor ki bir sıkıntı olmasa dahi kendimi yetersiz görecek bir konu bulup kendi kendimi üzebiliyıorum.Sütğm bebeğe en başından beri yetmiyor.Mama destekli gidiyoruz memede kaldığımı süre git gide azalıyor gibi geliyor çok üzülüyorum sütümü artırmak için ekstra çaba sarfetmem gerekiyorsa da bebeğime kendim bakıyorum gün içerisinde kendimle uğraşıp ilgilenecek pek vaktim olmuyor.Süt sağımı artması için yapamıyorum yani.Geceleri de emmek pek istemiyor ağlıyor biberon kolay geliyor biberonde içerek uyumak istiyor
Beni en çok uyku zorluyorBende birazdan bebekle birlikte ağlayacağım galiba kolumu kaldıracak halim yok sanki 12 saat boyunca inşaatta çalıştım
Yaa çok zor öyle, gazi falan mı var acaba
[/QUObenimkide uyuyor tamm diyorum69 cc mama veriyorum üstüne seker niyetine beni emiyor uyuyor dalıyor memeyi falan atıyor.5 dakika falan bekliyo4um kalkmasın koyuyorum anında ciyakliyor
BenidrBeni en çok uyku zorluyor
Küçük değil artık yapmasın uyandırmasın öyle söyle canımBide benim.buyukn sipa fırsatını bulduğu an basinda uyandırıyor sonra geliyor anne uyanacagi varmis
Reflü gibi oluyormuş öyle oluncaKızlar bir emmek istiyor memeyi veriyorum alıyor 5dk emiyor sorunsuz sonra memenin ucunu çekistirerek kafasını geriye atıyor ayaklarıyla tepişiyor sonra 1dk kadar normal bi sekilde memeyi aliyor sonra yine aynı şekilde çekiştirme, ağlama ve tepinme...
böyle bir durum yaşayıp tecrübesi olan, doktorla konuşan var mı?
Aa cidden mi ya :/Reflü gibi oluyormuş öyle olunca
Aynısını benimki de yapıyor ben sütüm istediği gibi gelmiyor diye yorumluyorum ama sebebini bilmiyorumKızlar bir emmek istiyor memeyi veriyorum alıyor 5dk emiyor sorunsuz sonra memenin ucunu çekistirerek kafasını geriye atıyor ayaklarıyla tepişiyor sonra 1dk kadar normal bi sekilde memeyi aliyor sonra yine aynı şekilde çekiştirme, ağlama ve tepinme...
Çok kusmuyor kusmasa bile reflü mü acaba ben de doktora bir sorayım böyle bir şey olabileceğini düşünmemiştim hiç iyi ki dedinşzReflü gibi oluyormuş öyle olunca
Benimkide aynı sini yapiyor neden bilmiyorumKızlar bir emmek istiyor memeyi veriyorum alıyor 5dk emiyor sorunsuz sonra memenin ucunu çekistirerek kafasını geriye atıyor ayaklarıyla tepişiyor sonra 1dk kadar normal bi sekilde memeyi aliyor sonra yine aynı şekilde çekiştirme, ağlama ve tepinme...
Reflu oldugunda sürekli mi kusuyor her beslenmede benimki arada kusuyor dün hep kustu bugün hiç çıkarmadıÇok kusmuyor kusmasa bile reflü mü acaba ben de doktora bir sorayım böyle bir şey olabileceğini düşünmemiştim hiç iyi ki dedinşz
Öyle mi diyorsunuz çok sütüm çıkmıyor gibi geliyor.Sagımda az çıkıyordu sağım yaparken çünkü o yüzden çok sütüm olduğunu düşünmüyorum.Her emzirme sonrası da mama alıyor mama miktarı da artmaya basladı cc olarak.Ne bileyim insan bir şeylerde eksik bir şeyler yapıyor ya da bir şekilde bir şeyler istediğimiz gibi olmuyor.Çeneleri kuvvetlendi artık eskiden çektikleri sütü daha hızlı çekiyorlar emme süreleri hepimizde kısaldı canım buna üzülme stres yapma
Aynısını benimki de yapıyor ben sütüm istediği gibi gelmiyor diye yorumluyorum ama sebebini bilmiyorum
Ama ben sıkıyorum bayağı süt geliyor ilk bende öyle sanmistim amaBenimkide aynı sini yapiyor neden bilmiyorum
Bizde de oluyor o ara ya gazı var ya uykuya geçemiyorKızlar bir emmek istiyor memeyi veriyorum alıyor 5dk emiyor sorunsuz sonra memenin ucunu çekistirerek kafasını geriye atıyor ayaklarıyla tepişiyor sonra 1dk kadar normal bi sekilde memeyi aliyor sonra yine aynı şekilde çekiştirme, ağlama ve tepinme...
Bende bugün ebebelten 2 no sipariş verdim kalıbı küçükmüş molfixden geçicem sızdırma yapıyor diye ama sitede 3 bedenide kalmamış inşallah çok küçük gelmez3 numara beze geçen var mı? 2 ye geçtik ama sanki bacakları çok sarıyor gibi sleepy
Su şekilde bir yazı okudum az önce sebepleri arasında alıntıdır.Ama ben sıkıyorum bayağı süt geliyor ilk bende öyle sanmistim ama
O süt isini ben hiç anlamdım sanıyorum 30 cc çıkıyor pompala gelmiyor sıkıyorum patbpat damlıyor ilk sıkınca fışkırıyor sonra damlıyor.sut konusuna takıntılıyımAma ben sıkıyorum bayağı süt geliyor ilk bende öyle sanmistim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?