2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Büyüğe akşamdan sandviç yap onu yesin sabah , kendine de yap sabah hazır olsun sen de yersin pratik olur bu aralar ben de hep ekmek arası sandviç yiyorum pratik diye öyle kahvaltı hazırla yap unuttum çoktan
Bende aylardır öyleyim..ekmek arası peynir, çikolata vs sür masada hemen iki. Dk yiyorum

Benimki daha çıngırak falan sallayamaz. Kafasına gözüne düşürecek diye ben de tutturmuyorum eline. Elimizi falan anca tutuyor. Tek yeteneği oyun halısında oynarken saat yönünde 180 derece dönebilmek, kafasını koyduğum taraftan asla almıyorum ajsjajsj yüzüstü dönme denemesi de pek yok. Bir de aynaları çok seviyor. Aynanın önünde dakikalarca kendine cilve yapabiliyor kıkırdaya kıkırdaya Yarın 2,5 aylık olacak.

Benimki de daha tam kavramıyor yada elimi tutuyor bi

Benimki de öyle ben eline tutturuyorum cingiragi iki sallayip düsurüyor

Bizimkide öyle, sadece benim yakama yapışıyo
Buna çok güldüm
Onda da tek başına oyalanmıyor ki totosuyla kayma donme işinde benimki de çok iyi ayy kikirdakaya başladı mı

Gelişim kitaplarında nesneleri kavrar vs yazıyor da benimki yapmayınca bir sorun olduğunu düşündüm teşekkür ederim cevap verdiğiniz için normal demekki

Büyüğe akşamdan sandviç yap onu yesin sabah , kendine de yap sabah hazır olsun sen de yersin pratik olur bu aralar ben de hep ekmek arası sandviç yiyorum pratik diye öyle kahvaltı hazırla yap unuttum çoktan
Ekmek arası sandviçi bi ara ben de çok tükettim tost vs. Ancak vücudumuz çok nankör hemen yanlarım ve bacaklarım kocaman oldu en kolay o bölgeler sisiyor en zor da oralar eriyor

Sadece emziren anneler gece uykulariniz nasil? Bebeginiz araliksiz kac saat uyuyor kac kete emziriyorsunuz gece?

40.gun adet
20 gün sonra yine mi adet yani

Bende adet olacak gibi ağrı çekiyorum bi haftadır sizde durumlar nasıl adet oldunuz mu ?

Yok yaa anca 4. Ay gibi net tutma başlar, daha el ayak koordinasyonu yeni yeni oluşuyor

Aşı olduk geldik özel.asidan bahsetti devlet karsilamiyormus 2 ile 4 ayda yapılıyormuş yada 3 ile 5 ay 9 gün sonra çocuk doktoruna gitcez soralım yazdıralım 1.800 tl civarı imiş 5100gram olmuş 2 aylik 2950 doğmuştu 2650 ye düşmüştü

Eklentiler

• 20240402_110825.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 84
Hırkasına bayıldım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…