2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ilk defa külot bez aldım Molfix'in ya ben bilmiyorum bunun arkasında mavi bant gibi bişey var onu söküyor muyuz ben çektim bez yırtıldı o bant ney anlamadım

Benimki de öyle yapar gibi geliyor ya zaten hiçbir zaman gündüz gerçek bir uyku uyumadı 1 yaşına kadar 20 dk max 30 dk uykular yaptı. 1 yaşından sonra 40 dk 1 saat arası değişmeye başladı. Onda da inanılmaz direnerek uyuyor. Odaya sokuyorum uyuyacağız çıkmayacağız diyorum ağlama direnme meme uyku. Zaten 9. Aydan beri tek uyku yapıyor sabah erken kalktığı halde

Ne zaman is yapmaya gelsem mutfaga ya da yemek yapmaya kap kacak neee varsaa döküyo. Oyuncaklariyla asla oynamiyo ya
Benimki de gündüz hiç oynamıyor oyuncakları ile ama gece olunca birden oyuncak aşkı tutuyor odasına gidiyor ne varsa döküyor bu saat olmuş hala oynuyor

Çorba hangi çorbaları içiyor . Benimki bi domates çorbası bi de yoğurt çorbası , onlar da az az zorla . Sebze çorbaları falan deniyordum arada yemiyordu . Uzun zamandır yapmadım da değişik çorba
Bizim rutin haftada üç farklı çorba yapıyorum hep . Tarhana,şehriye ve ezogelin üçünü de severek içiyor

Kizlaar bisi sorucam oglum ishal degil oncelikle onu soyleyeyim ama gunde en az 3 kere kaka yapiyor artik biktim illalah geldi yani temizlemekten sindirim sistemimi cok calisiyor fazla mi yiyor acaba cozemedim
Bi öğünde ne kadar yiyor ki . Benimki en fazla 1 çay bardağı kadar çorba yer mesela . O da her zaman değil .

Çorba hangi çorbaları içiyor . Benimki bi domates çorbası bi de yoğurt çorbası , onlar da az az zorla . Sebze çorbaları falan deniyordum arada yemiyordu . Uzun zamandır yapmadım da değişik çorba
Ben hala her şeyi karıştırıp öyle çorba yapıyorum ya öyle bayılarak içmiypr zaten hep olay çıkıyor içerken çorba özelinde değil genel olarak yemek yemeyi sevmiyor. Kabak havuç patates bazen kıyma ekliyorum öyle pişirip blander ediyorum. Soğan nane vs aklıma ne gelirse çeşitlendiriyorum.onun dışında evde çorba yaparsam onlardan da veriyorum. Mercimek yoğurt domates gibi bende hemen hemen hep aynı çorbayı yapıyorum besleyici olsun diye napayım

Kizlaar bisi sorucam oglum ishal degil oncelikle onu soyleyeyim ama gunde en az 3 kere kaka yapiyor artik biktim illalah geldi yani temizlemekten sindirim sistemimi cok calisiyor fazla mi yiyor acaba cozemedim
Benimkide öyle yer yemez kaka yapıyor çokta yemiyor saten zor yediriyorum. Her kaka yapısında banyodayız poposunu yıkıyorum çok zor olıyor günde 2 3 kere banyoya girmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…