2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar ilk defa külot bez aldım Molfix'in ya ben bilmiyorum bunun arkasında mavi bant gibi bişey var onu söküyor muyuz ben çektim bez yırtıldı o bant ney anlamadım

Benimki de öyle yapar gibi geliyor ya zaten hiçbir zaman gündüz gerçek bir uyku uyumadı 1 yaşına kadar 20 dk max 30 dk uykular yaptı. 1 yaşından sonra 40 dk 1 saat arası değişmeye başladı. Onda da inanılmaz direnerek uyuyor. Odaya sokuyorum uyuyacağız çıkmayacağız diyorum ağlama direnme meme uyku. Zaten 9. Aydan beri tek uyku yapıyor sabah erken kalktığı halde

Benimki de bezi tutup çekmeye cikarmaya basladi mecbur külot bez alicam gecen baktim sincap gibi her yere kakalae düsmüs ay felaketti ya

Ne zaman is yapmaya gelsem mutfaga ya da yemek yapmaya kap kacak neee varsaa döküyo. Oyuncaklariyla asla oynamiyo ya
Benimki de gündüz hiç oynamıyor oyuncakları ile ama gece olunca birden oyuncak aşkı tutuyor odasına gidiyor ne varsa döküyor bu saat olmuş hala oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…