Gazı olduğundandır büyük ihtimal. Biz de aynısını yaşıyoruz.Kızlar sizin bebekler de de var mı bilmiyorum ama benim bebeğim bazen memeyi asla ağzına almıyor mama da yiyen bir bebek değil aç olduğu halde memeyi emiyor bırakıyor tekrar istiyor tekrar tutuyor bırakıyor sonra sinirleniyor krize giriyo ağlıyor. Döngü olarak devam ediyor. Süt yok desem süt de emmiyor diye akıyor her yerim süt oluyor hep aynı şey benim üstümde onun üstü de batıyor. Aktif olarak sadece gece uykulu olarak emiyor birde gündüz 1 veya 2 kere emiyor onun dışında hep mücadele halinde istiyor veriyorum bu sefer de almıyor ağlıyor
Ay bizimde öyle ya. Sırt üstü yatınca kolları boşta kalıyor. Kollarını açıp Sallıyor uyanıyor.Kızlar benim bebek sadece yüz üstü yatarak uyuyor. Hem de baya baya uyuyor. Sırt üstğ mümkün değil yatıramıyoruz. Böyle olan var mı?
Bizde 14. Haftayı bitiriyoruz gelmiş gelmekte olan14.haftadan beri hallerimiz varşu an 16 haftalık kuzum
Biz rotayı 3. ve 5. Ay yaptırıyoruzMerhaba anneler rotavirus ve menenjit aşıları hangi aylarda yapılacak bilgisi veya elinde tablosu filan olursa paylaşabilir mi? Gittigim cocuk doktorları o kadar aceleci ki aklıma gelip sormayı bile unutuyorum
Benim kızımda sadece sütle besleniyor aynı şeyleri bende yaşıyorum. Memeyi emmek istemiyor ağlıyor kaldırıyorum bu sefer neden kaldırdın diye kıyameti koparıyor.Kızlar sizin bebekler de de var mı bilmiyorum ama benim bebeğim bazen memeyi asla ağzına almıyor mama da yiyen bir bebek değil aç olduğu halde memeyi emiyor bırakıyor tekrar istiyor tekrar tutuyor bırakıyor sonra sinirleniyor krize giriyo ağlıyor. Döngü olarak devam ediyor. Süt yok desem süt de emmiyor diye akıyor her yerim süt oluyor hep aynı şey benim üstümde onun üstü de batıyor. Aktif olarak sadece gece uykulu olarak emiyor birde gündüz 1 veya 2 kere emiyor onun dışında hep mücadele halinde istiyor veriyorum bu sefer de almıyor ağlıyor
Geceleri de mi yüzüstü yatırıyorsunuz?Kızlar benim bebek sadece yüz üstü yatarak uyuyor. Hem de baya baya uyuyor. Sırt üstğ mümkün değil yatıramıyoruz. Böyle olan var mı?
Evet olabilir bazen memeyi bırakıyor sanki ben bıraktırmışım gibi ağlıyor bende bırakacağı zaman biraz arkadan kafasını tutuyorum çıkarmasın diye zorla emziriyorumBenim kızımda sadece sütle besleniyor aynı şeyleri bende yaşıyorum. Memeyi emmek istemiyor ağlıyor kaldırıyorum bu sefer neden kaldırdın diye kıyameti koparıyor.Kafası çok karışık. Ama bende süt biraz hızlı geliyor ondan da olabilir. Bebeklerde genellikle 3. 4. ayda meme reddi yaşanıyor malesef
Kızlar sizin bebekler de de var mı bilmiyorum ama benim bebeğim bazen memeyi asla ağzına almıyor mama da yiyen bir bebek değil aç olduğu halde memeyi emiyor bırakıyor tekrar istiyor tekrar tutuyor bırakıyor sonra sinirleniyor krize giriyo ağlıyor. Döngü olarak devam ediyor. Süt yok desem süt de emmiyor diye akıyor her yerim süt oluyor hep aynı şey benim üstümde onun üstü de batıyor. Aktif olarak sadece gece uykulu olarak emiyor birde gündüz 1 veya 2 kere emiyor onunBenimki kafasini tutunca cok sinirleniyor hem söyleniyor hem iciyorEvet olabilir bazen memeyi bırakıyor sanki ben bıraktırmışım gibi ağlıyor bende bırakacağı zaman biraz arkadan kafasını tutuyorum çıkarmasın diye zorla emziriyorum
Evet benimkisi de bundanBunu aldım ben sıcak suya 2 adet atılıyomuş
Canım bnmki öyle yapınca ya gazı oluyo ciddi şekilde yada uykusu olup en son yorulup siziyo. Ben sakinleştirir tekrar tekrar meme tutuyorum o sırada tabi konuşarak sakin ol oğlum şimdi al meme tamam isteniyor musun deyip tekrar omzuna alıp pispis patpat falan 4 6 tekrar yapıyorum yilmadanKızlar sizin bebekler de de var mı bilmiyorum ama benim bebeğim bazen memeyi asla ağzına almıyor mama da yiyen bir bebek değil aç olduğu halde memeyi emiyor bırakıyor tekrar istiyor tekrar tutuyor bırakıyor sonra sinirleniyor krize giriyo ağlıyor. Döngü olarak devam ediyor. Süt yok desem süt de emmiyor diye akıyor her yerim süt oluyor hep aynı şey benim üstümde onun üstü de batıyor. Aktif olarak sadece gece uykulu olarak emiyor birde gündüz 1 veya 2 kere emiyor onun dışında hep mücadele halinde istiyor veriyorum bu sefer de almıyor ağlıyor
H HaslanmisPattisMucizem4564 minnosu P paki34 canlar nasılsınız, bebişkolar nasıl? Arada bir "ceeee " diyin bize
3 doğumumdada hemen adet oldum ve düzenli devam etti sütüme hiçbir etkisi olmadıAktif emzirip regl olan var mı ben 2.5 ay sonunda regl oldum herkes ay çok erken olmuşsun sütün mü azaldı demeye başladı zaten süt olayını hala aşamadım bol su içip, protein ağırlıklı beslenmeme, solgar ve bestlak kullanmama, düzenli sağmama rağmen 30 40 cc anca çıkarıyorum mecbur mama da veriyorum tam benim bebeğimin de rızkı bu kadarmış diye kabulleniyorum sonra gereksiz yorumlar geliyo başa dönüyorum
Canıım sütün tazyikli geliyor olabilir. Benim sağ memede yapıyor aynı bu söylediklerini. Sadece sağımda var benim tazyik. Sıra oraya gelince napacağını şaşırıyor çocuk görsen sanki beslemiyorum işkence ediyorum çocuğa sürekli çırpınarak sinirli sinirli alıp alıp bırakıyor her yer süt oluyor tabi bu arada. Gece uykuda 1damla bile dökmeden sakince emiyor hiç sorun yokKızlar sizin bebekler de de var mı bilmiyorum ama benim bebeğim bazen memeyi asla ağzına almıyor mama da yiyen bir bebek değil aç olduğu halde memeyi emiyor bırakıyor tekrar istiyor tekrar tutuyor bırakıyor sonra sinirleniyor krize giriyo ağlıyor. Döngü olarak devam ediyor. Süt yok desem süt de emmiyor diye akıyor her yerim süt oluyor hep aynı şey benim üstümde onun üstü de batıyor. Aktif olarak sadece gece uykulu olarak emiyor birde gündüz 1 veya 2 kere emiyor onun dışında hep mücadele halinde istiyor veriyorum bu sefer de almıyor ağlıyor
Ayy bunu bana yapabilirseniz aşırı sevinirimBen şuna Eskişehir’deyim burada meşhur Karakedi bozacısı var.Geçen gün önünden geçtim hala satılıyor boza.İsterseniz alıp size gönderebilirim.
O da iyiymiş bende gezdiriyorum sakinleşince emmeye devam ediyor. Çok fenalar ya benim kızım bazen doyunca emmeyle işi bitince yüzünü buruşturup memeyi bırakıyor tiksinir gibi diliyle itiyorEvet olabilir bazen memeyi bırakıyor sanki ben bıraktırmışım gibi ağlıyor bende bırakacağı zaman biraz arkadan kafasını tutuyorum çıkarmasın diye zorla emziriyorum
Bozamin süt yaptigini anneme Eskişehirden arkadaşı hediye getirince öğrendim. Gerçekten çok güzeldi. İnternetten sipariş verdim kıyaslama imkanım oldu.Ben şuna Eskişehir’deyim burada meşhur Karakedi bozacısı var.Geçen gün önünden geçtim hala satılıyor boza.İsterseniz alıp size gönderebilirim.
Tabi ki yaparım seve seveAyy bunu bana yapabilirseniz aşırı sevinirimEskişehir’de yaşadım ve biliyorum oranın bozası mükemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?