- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
Uyur inşallah annesı dönem dönem degısıyor bebeklerBende ondan korkuyorum. Acaba uyku gerilemesi mi dedim. Ama bilemedim aşıdan mı oldu ondan mı anlamadım. Çok yoruldum hiç hal yok. Acaba ne zaman en azından kesintisiz 4 5 saat uyuyacağımız zaman gelecek
Sizle günlerimiz de aynı galiba 4. Ay güncellemesi buDün benimki 9 da daldı gece uykusuna sonra başladı 10 11 12.. Sabah 6 ya kadar saat başı
Yok yok damla değil. Formül mama ama gaz ve sindirim sorunu yaşayan ve kolik bebekler için üretilen mama. Aptamil conformil. Eczanelerde satılıyor zaten sadece. Faydası olabilir o yüzden doktorunuza danışın isterseniz dedimdoktor kesinlikle damladan yana dagıl kolay alısmasın dıye uyarı ule gaz atmasını ıstemıyot ama bız gaz konusunda daha rahatız tuvalet düzene gırmeye basladı uykuya daldı mı uyuyor şükür ama uykuya dalan a kadar bırsz dabenım bebek dedıgım dedık
Synı benimkini anlatmışssın çok denedik bide ağlarken kendini iyice yükseltip kitliyor da biz yüzüne üflğyoruz sakinleşmesi içinBu aydakı bebeğe ıstedıgın kadar kararlı olan bebegınden bebegıne degısyot bence kımı bebek sakın kımı bebek benımkı gıbı kuduruk valla uyurken o kadar masum kı anlatamam özlüyorum bıle uyansın bır seveyım dıye ama uyandı mı da canavaretmemek ıcın o kadar aglıyor kı kendını gerı gerı atıyor sesı gıdıyor nasıl kararlı olup zorlayabılırım o sııddetkı ağlamadan sonra ıcını cekmesı bıdr
Böyle durumlarda bi kere mama vermeyi denediniz mi hiçBende ondan korkuyorum. Acaba uyku gerilemesi mi dedim. Ama bilemedim aşıdan mı oldu ondan mı anlamadım. Çok yoruldum hiç hal yok. Acaba ne zaman en azından kesintisiz 4 5 saat uyuyacağımız zaman gelecek
Denedim biberon kullanmıyor asla ağzına almıyor şırınga ile vermeye çalıştım onu da istemediBöyle durumlarda bi kere mama vermeyi denediniz mi hiç
Bi deneseniz belki uyku süresini biraz arttırabilirsiniz
Kac günlük sizin bebeğiniz? Bnmki 91Sizle günlerimiz de aynı galiba 4. Ay güncellemesi bu
Sma optipro kullanıp memnun olan var mı
Kaç ölçü içiyor acaba. Benim ki 3 ölçüden başka içmiyor bitmiyo hatta gaz gündüz yaptı mı yoksa gece mi oldu canimSma optipro memnun değilim 10gunluk kullandım gaz yaptı
Şimdilik hipp organik combiotic memnunum hemen bitiriyo mamasi
Ben mama ağırlıklı anne sütü de gündüz alıyor( sütüm yetmiyor az) geceleri sadece mama alıyor.cogunlukla 90 veriyorum bazen doymazsa bir 30 daha yapıyorum ama çoğunlukla 90Bebeği 4 aylık olup sadece mama veren anneler her beslenmede kaç cc mama veriyorsunuz? Bir de bu ara kusmalarımız epey arttıaynı durumu yaşayıp çözüm bulan var mı kızlar ?
Chloe Tinge nedir cehaletimi bağışlayın.Kızlar diyet yapamadığım için paketli gıdaya veda edip Chloe Tinge basladım.Agır oluyor biraz ama daha önce 1 ay deneyip güzel sonuç almıştım.İlk gün zor geçti ama bakalım devam edebilecek miyim.evde kilo fazlası olan hareket etmek isteyen varsa deneyebilir kızlar
Spor programları olan biri 14 gün , 28 günlük programlar ücretsiz her gün hangi hareketlerin yapılacağının videoları var estagfurullahChloe Tinge nedir cehaletimi bağışlayın.
Ay ben yapmıştım onun iki haftalık karin challenge ama şu an bebeyle kaldiramam diye düşünüyorum canım sen nasıl yapacaksın?Kızlar diyet yapamadığım için paketli gıdaya veda edip Chloe Tinge basladım.Agır oluyor biraz ama daha önce 1 ay deneyip güzel sonuç almıştım.İlk gün zor geçti ama bakalım devam edebilecek miyim.evde kilo fazlası olan hareket etmek isteyen varsa deneyebilir kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?