Grupça ataktayız sende katıldın artık..kızlar bebeğim çok iştahsız hiçbir şey yemiyor mama içiyor resmen sadece ishalden sonra mamaya düştü ağzında dişlerin hepsi patlak sanki hep püre yemiş gibi ağzından çıkarıyor tüm yemekleri (hiczbşr zaman püre yapmadım) hiçbir şey yemiyor.Öğle uykularına direniyor uyumuyor sabah uyanıyor gece uyuyor.
Valla kreşe vermeme ramak kaldı benim ben ona iyi gelmiyorum o bana iyi gelmiyor sabrım kalmadı sürekli ağlıyor nasıl basa cıkıyosunuz Allah aşkınaGrupça ataktayız sende katıldın artık..
Çıkamıyorum çoğu zamanda bende bağırıyorum çok sinirleniyorum sinirlerime hakim olamıyorum maalesef. Anneliğinde ibadet olduğunu düşünerek sinirlerimi yatıştırmaya çalışıyorum ama çok yıpratıcı bir süreç inşallah bir an önce geçer bu durumlarValla kreşe vermeme ramak kaldı benim ben ona iyi gelmiyorum o bana iyi gelmiyor sabrım kalmadı sürekli ağlıyor nasıl basa cıkıyosunuz Allah aşkına
Bizimki de hiç bir şey yemiyor bugün yedikleri ;yarım kase tarhana çorbası , 6-7 tane çilek küçük danone bu kadar yani mecburen danone falan veriyorum yesin diyekızlar bebeğim çok iştahsız hiçbir şey yemiyor mama içiyor resmen sadece ishalden sonra mamaya düştü ağzında dişlerin hepsi patlak sanki hep püre yemiş gibi ağzından çıkarıyor tüm yemekleri (hiczbşr zaman püre yapmadım) hiçbir şey yemiyor.Öğle uykularına direniyor uyumuyor sabah uyanıyor gece uyuyor.
Ay ne oldu ki? Ben parka götüremiyorum yine demin indik sitenin içinde biraz gezip eve döndük parkta başa çıkamıyorumBen her parka gelişimde biriyle kavga etme noktasına geliyorum çekiyorum tuhaf insanları ya
Parkla hiç alakası olmayan bir kadın yanımda oturuyor uzun bir oturak var banktan büyük yani o bir ucunda ben diğerinde. Oğluma meyve yedirdim elleri yapış yapış oldı nende sildim her hareketimde bana bakıp duruyor zaten. En son elimize kolonya sıktım oğluma da sıktım bebek arabasından inicez parka giricrz. Ay siz parfüm mü sıktınız dedi tuhaf bir suratla hayır kolonya dedim. Ben hastayım dedi elini boğazına götirdü sanki birisi boğaızını sıkmış gibi tuhaf sesler çıkardı millet kadın boğuluyor sandı ona baktılar hep bende ben nerden bileyim sizin hasta olduğunuzu dedim sonuçta sigara içip rahatsız etmedim yani kolonya bu. Arkadan bişeyler dedi aldım oğlumu uzaklaştım oda başka tarafa gitti oturdu sonra heöen kalktı parktan gitti. Cidden çok şaşırdım güzel bir dille dese özür bile dilerdim ama çocuk parkında içki sigara her şey var kolonyaya laf edilince sinir oldum. Yiyorsa sigara içen birisine desn bunu hayatta diyemezAy ne oldu ki? Ben parka götüremiyorum yine demin indik sitenin içinde biraz gezip eve döndük parkta başa çıkamıyorum
Olabilir evet babası vefat etmiş sevgi ilgi arıyor sanırımBence sevilmeyi seven biri, sevgiye aşık insanlar var.. Birde konuşmalarından babasız büyümüş, bence o boşluğu doldurmaya çalışıyor ben bunu ikincisinde hissetmiştim...
Bende siz atıyorum diyince cesaret buldum bugün 2 tane yırtıklardan attımBen atıyorum . Lekeli yazlıkları da yaz bitsin atıcam . tahammül edemiyorum fazla eşyayaikinci bebeği de düşünmüyorum uzun süre. Hep 2 çocuğum olsun istiyordum hep öyle dua etmiştim 1. Olmadan önce şimdi 33 yaşındayım ben 2. Çocuğa cesaret edene kadar 40 falan olurum heralde içten içe istiyor muyum acaba diye kendimi sorgulıyorum ama hamilelik , doğum, hastane sağlık sorunları , desteksizlik , yorgunluk uykusuzluk derken korkuyorum valla geçen ay adetim 2 gün gecikti diye kafayı yiyecektim adet olunca sevinçten dört döndüm neyse işte benim kızın kışlıkları da çok az bikaç parça geçen seneden büyük gibi olanları sakladım bu senede giyer diye. Yeni kışlıklara yer açmak için atmam lazım
Neden canım nolduBen her parka gelişimde biriyle kavga etme noktasına geliyorum çekiyorum tuhaf insanları ya
Kreş ücretleri ile alakalı bilgin var mıValla kreşe vermeme ramak kaldı benim ben ona iyi gelmiyorum o bana iyi gelmiyor sabrım kalmadı sürekli ağlıyor nasıl basa cıkıyosunuz Allah aşkına
Bende kahvaltı yemeyince danone veriyorum aç kalmasın diye ona da ağzını açmıyor diline zorla değdiriyorum tadını alınca açıyor yiyorBizimki de hiç bir şey yemiyor bugün yedikleri ;yarım kase tarhana çorbası , 6-7 tane çilek küçük danone bu kadar yani mecburen danone falan veriyorum yesin diye
Yaşlı biri miydiParkla hiç alakası olmayan bir kadın yanımda oturuyor uzun bir oturak var banktan büyük yani o bir ucunda ben diğerinde. Oğluma meyve yedirdim elleri yapış yapış oldı nende sildim her hareketimde bana bakıp duruyor zaten. En son elimize kolonya sıktım oğluma da sıktım bebek arabasından inicez parka giricrz. Ay siz parfüm mü sıktınız dedi tuhaf bir suratla hayır kolonya dedim. Ben hastayım dedi elini boğazına götirdü sanki birisi boğaızını sıkmış gibi tuhaf sesler çıkardı millet kadın boğuluyor sandı ona baktılar hep bende ben nerden bileyim sizin hasta olduğunuzu dedim sonuçta sigara içip rahatsız etmedim yani kolonya bu. Arkadan bişeyler dedi aldım oğlumu uzaklaştım oda başka tarafa gitti oturdu sonra heöen kalktı parktan gitti. Cidden çok şaşırdım güzel bir dille dese özür bile dilerdim ama çocuk parkında içki sigara her şey var kolonyaya laf edilince sinir oldum. Yiyorsa sigara içen birisine desn bunu hayatta diyemez
Kıyamam ya kol muyduDirseğinde çatlak oluşmuş alçıya alındı bugün
Ya sabır ya sabır....,Parkla hiç alakası olmayan bir kadın yanımda oturuyor uzun bir oturak var banktan büyük yani o bir ucunda ben diğerinde. Oğluma meyve yedirdim elleri yapış yapış oldı nende sildim her hareketimde bana bakıp duruyor zaten. En son elimize kolonya sıktım oğluma da sıktım bebek arabasından inicez parka giricrz. Ay siz parfüm mü sıktınız dedi tuhaf bir suratla hayır kolonya dedim. Ben hastayım dedi elini boğazına götirdü sanki birisi boğaızını sıkmış gibi tuhaf sesler çıkardı millet kadın boğuluyor sandı ona baktılar hep bende ben nerden bileyim sizin hasta olduğunuzu dedim sonuçta sigara içip rahatsız etmedim yani kolonya bu. Arkadan bişeyler dedi aldım oğlumu uzaklaştım oda başka tarafa gitti oturdu sonra heöen kalktı parktan gitti. Cidden çok şaşırdım güzel bir dille dese özür bile dilerdim ama çocuk parkında içki sigara her şey var kolonyaya laf edilince sinir oldum. Yiyorsa sigara içen birisine desn bunu hayatta diyemez
Ya yavrum benim ya allahım tez zamanda şifa versin çpcukların kemikleri çabuk kaynıyor ama zor bir süreç durmayacak anlamayacak off içim acıdı ciddenDirseğinde çatlak oluşmuş alçıya alındı bugün
Çok geçmiş olsun, hızla iyileşsinDirseğinde çatlak oluşmuş alçıya alındı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?