2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
kızlar bebeğim çok iştahsız hiçbir şey yemiyor mama içiyor resmen sadece ishalden sonra mamaya düştü ağzında dişlerin hepsi patlak sanki hep püre yemiş gibi ağzından çıkarıyor tüm yemekleri (hiczbşr zaman püre yapmadım) hiçbir şey yemiyor.Öğle uykularına direniyor uyumuyor sabah uyanıyor gece uyuyor.

Ben her parka gelişimde biriyle kavga etme noktasına geliyorum çekiyorum tuhaf insanları ya

Grupça ataktayız sende katıldın artık..

Valla kreşe vermeme ramak kaldı benim ben ona iyi gelmiyorum o bana iyi gelmiyor sabrım kalmadı sürekli ağlıyor nasıl basa cıkıyosunuz Allah aşkına
Çıkamıyorum çoğu zamanda bende bağırıyorum çok sinirleniyorum sinirlerime hakim olamıyorum maalesef. Anneliğinde ibadet olduğunu düşünerek sinirlerimi yatıştırmaya çalışıyorum ama çok yıpratıcı bir süreç inşallah bir an önce geçer bu durumlar

Bizimki de hiç bir şey yemiyor bugün yedikleri ;yarım kase tarhana çorbası , 6-7 tane çilek küçük danone bu kadar yani mecburen danone falan veriyorum yesin diye

Bu arada bizde de huysuzluk had safada vede biz birbirimize yapışık yaşıyoruz yani ben otururken sıkıntı yok ama ayağa kaltığım an ağlayarak koşuyor ve kucağıma geliyor ve asla kucağımdan inmiyor kollarım dermansız kaldı artık

Ay ne oldu ki? Ben parka götüremiyorum yine demin indik sitenin içinde biraz gezip eve döndük parkta başa çıkamıyorum
Parkla hiç alakası olmayan bir kadın yanımda oturuyor uzun bir oturak var banktan büyük yani o bir ucunda ben diğerinde. Oğluma meyve yedirdim elleri yapış yapış oldı nende sildim her hareketimde bana bakıp duruyor zaten. En son elimize kolonya sıktım oğluma da sıktım bebek arabasından inicez parka giricrz. Ay siz parfüm mü sıktınız dedi tuhaf bir suratla hayır kolonya dedim. Ben hastayım dedi elini boğazına götirdü sanki birisi boğaızını sıkmış gibi tuhaf sesler çıkardı millet kadın boğuluyor sandı ona baktılar hep bende ben nerden bileyim sizin hasta olduğunuzu dedim sonuçta sigara içip rahatsız etmedim yani kolonya bu. Arkadan bişeyler dedi aldım oğlumu uzaklaştım oda başka tarafa gitti oturdu sonra heöen kalktı parktan gitti. Cidden çok şaşırdım güzel bir dille dese özür bile dilerdim ama çocuk parkında içki sigara her şey var kolonyaya laf edilince sinir oldum. Yiyorsa sigara içen birisine desn bunu hayatta diyemez

Bende siz atıyorum diyince cesaret buldum bugün 2 tane yırtıklardan attım ben daha kışlıklara bakmadım ama H&M'den 3 takım aldım çok güzel H&M ürünleri ama benim şehrim de yok malesef başka yere gidince aldım hemen
Valla bende 3 çocuğum olsun istiyordum şuan asla 2. Ye cesaretim yok 3 4 yaşında yaparsın diyorlar ama aynı şeyleri yaşayacağım diye yapamam benim hamileliğim çok kötüydü çok zordu sonra lohusalık öyle sonra bebeğim kolik oldu derken hala da zorlanıyorum tekrar aynı döngü olacak korkuyorum açıkçası

Bizimki de hiç bir şey yemiyor bugün yedikleri ;yarım kase tarhana çorbası , 6-7 tane çilek küçük danone bu kadar yani mecburen danone falan veriyorum yesin diye
Bende kahvaltı yemeyince danone veriyorum aç kalmasın diye ona da ağzını açmıyor diline zorla değdiriyorum tadını alınca açıyor yiyor

Yaşlı biri miydi

Ya sabır ya sabır...., gerçekten insanlarda tuhaf, bebeler zati tuhaf... Bende bugün eşimi boğacaktım ya sabır ya sabır hepimize Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…