ay adet döngünüz nasıldı, sat aynı bizim bat’ınız neydi? bende hayalet cizgi gördümde 1 saate falan kan vercem cok heyecanlıyım. bilmiyorum car mı eklemem yanlış olmaz umarım. aynı tarihi görünce heyecanlandımda beta kaç çıkması lazım
121 TL burda canım 1-1,5 saatte çıkıyor sonuç hayırlı haberlerle gel inşallah:) iki güne bir toplamda iki kez yaptirsan artış miktarına baksan yeterli sonrasında doktordan randevu al bence direkt 6.hafta için :)
121 TL burda canım 1-1,5 saatte çıkıyor sonuç hayırlı haberlerle gel inşallah:) iki güne bir toplamda iki kez yaptirsan artış miktarına baksan yeterli sonrasında doktordan randevu al bence direkt 6.hafta için :)
Tek beta ile yorumlamak zor ama değer güzel takip edilmesi gerek. Bence artık öğrendiniz sağlık ocağından verebilirsiniz diğer günlerde ekstra ücret ödemeyin. Yarin sabah sağlık ocağına gidin yada pers
Merhaba :) ben de araniza geldim :)
Yasim 29, Ilk cocugum olacak, Son adet tarihi 12.05, kalp atisi ve kese icin henuz doktora gitmedim ama 6+5 icin randevum var, Prag'da yasiyorum :)
Merhaba :) ben de araniza geldim :)
Yasim 29, Ilk cocugum olacak, Son adet tarihi 12.05, kalp atisi ve kese icin henuz doktora gitmedim ama 6+5 icin randevum var, Prag'da yasiyorum :)