Mide bulantısı 4. Hafta başlar mı bir kaç saattir midem allak bullak bir anda tiksindim durduk yere koku var dedim herkes yok diyor midem ağzıma çıktı psikolojik mi acaba
Mide bulantısı 4. Hafta başlar mı bir kaç saattir midem allak bullak bir anda tiksindim durduk yere koku var dedim herkes yok diyor midem ağzıma çıktı psikolojik mi acaba
Mide bulantısı başlar 4cü haftada ama tiksinecek kadar olmamıştı daha 3güngür daha fazla bulantı ve koku hassasiyeti yüzünden yumurtadan tiksindim benim 6+2
Ay ben de ben de. Bugün 5.45te kendi kendime uyandım geri de uyuyamadım şimdi iş yerinde uykuluyum ama bence erken kalktığım için kaç gündür böyle zıplıyorum sabahın beşinde
Ay ben de ben de. Bugün 5.45te kendi kendime uyandım geri de uyuyamadım şimdi iş yerinde uykuluyum ama bence erken kalktığım için kaç gündür böyle zıplıyorum sabahın beşinde
Dinç değilim uykum var yorgun hissediyorum. Ama bir bakmışsın uyanmisim yine dün iş yerinde uyudum uyuycam nerdeyse o kadar yorgunum ama anlamadım gitti sabah erken kalkma işini
Bu uyku düzeni bozukluğu bende de var maalesef sabah 5te cin gibi uyanıyorum ama bu sefer de gün içinde kötü oluyorum. Akşam 9 gibi yatıyorum diye etken kalkıyorum herhalde deyip direnerek 11e kadar dayandım ama olmuyor yine uyanıyorum