- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Ben fincan kek yapıyorum,Kızlar poğaça ya da kek tarzı bişey yedirdiniz mi dün bir davetteydik poğaça tuzsuzdı bende eline verdim baya sevdi ısırıyorda artık ama sıvı yağ var diye aldım elinden ama aklımda kaldı böyle yumuşak poğaça uapsak yulaftan ya da tam buğdaydan fincan da yapılan keklerden yapsak erken mi olur ay olarak
Bir numara büyük bez bağla. Akşamları çiş Çıkmaz. Biz molfix 6 kullanıyoruz epeydir. 5te tasiyirduBızımde çıkıyor cıs ya uyanırsa gece degıstırıyorum o zaman çıkmıyor uyanmazsam her yer gölet bugün 5 de uyandı yatım saate bır kalktı
Bir numara büyük bez kullanmanız öneririm. En azından geceGünaydın kızlar ben bez değiştirmede çok zorlanıyorum sabahları kalktığında özellikle çişi ile birlikte kakasıda oluyor heryerine çıkmış oluyor atlet, uyku tulumu hep berbat halde birde kaçmaya çalışıyor öfff berbat oluyor. Bezim mi kötü diye düşünmeye başladım hergün çıkınca artık sizde de olup mu böyle
Annem ve eşim oluyor genelde. Dışarı da gezdiriyoruz çıkarıyoruz çoğu zaman Parka markete gidiyoruzDışarıya sık sık çıkıyor musun evde hep seni mi görüyor yoksa gelen giden olıyor mu
Çok karışık genelde kucağımda gezdirerek uyumak istiyor öyle de belim kopuyorŞuan nasıl uyutuyorsun
O seri bir tık pahalı indirimdeyken alıyorum pişik yapmadıTamam canım teşekkürlerşu an hala kullanıyor musun pişik yaptı mı
Ben en başından beri çok az miktarda yani tırnak ucu kadar tuz koyuyorum çünkü tuzsuz yaptığımda hiç yemiyordu, benim kayınvalidem Çankırılı ordan geliyor tuzlarimiz, ayrıca bence çocukların vücudunun tuza da ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ben yaaa tabiki çok az miktarda yani. Şekere kesinlikle karşıyım mesela, ama tuz konusunda bu şekilde yaptım ben çok şükür de severek yiyor her şeyiKızlar hala yemekleri tuzsuz mu yapıyorsunuz bebekler için sıfır tuz mu?
Canım 6 numarada 15 kg üzeri yazıyor molfix te . Büyük olunca da bacak arasından sızdırma yapmıyor mu bizde öyle oldu daBir numara büyük bez bağla. Akşamları çiş Çıkmaz. Biz molfix 6 kullanıyoruz epeydir. 5te tasiyirdu
Benimki evde çok durduğunda be hep beni gördüğünde çok huysuz oluyor çok ağlıyor odnan sordum değişik insanlar değişik ortamlar çok iyi geliyor bebekkereAnnem ve eşim oluyor genelde. Dışarı da gezdiriyoruz çıkarıyoruz çoğu zaman Parka markete gidiyoruz
Benim 5 numara bitmişti 6 vardı evde ondan taktim büyük geldi sızdırmış gece normalde benim oek sızdırma olmazdı şuan 5 iyi olıyor bizeCanım 6 numarada 15 kg üzeri yazıyor molfix te . Büyük olunca da bacak arasından sızdırma yapmıyor mu bizde öyle oldu da
Molfix mi canımBenim 5 numara bitmişti 6 vardı evde ondan taktim büyük geldi sızdırmış gece normalde benim oek sızdırma olmazdı şuan 5 iyi olıyor bize
Yok sleepy kullanıyordum sızma olunca pure baby e geçtim neredeyse hepsini kullandım bezlerin şuan en iyisi bu geldiMolfix mi canım
Ben onunla yoğurt mayalamıştım internette de okumuştum zor durumlarda veren anneler oluyormuşKızlar ben dün aktivia nın 4lü yoğurdu oluyor ya ondan aldım bebeğime verdim böyle yediren oldu mu yapamadım bu hafta yoğurt boş geçsin istemedim tadı da baya güzelmiş
Pure baby fiyatı çok iyi aslında güzel bezse bende bi deneyeyimYok sleepy kullanıyordum sızma olunca pure baby e geçtim neredeyse hepsini kullandım bezlerin şuan en iyisi bu geldi
Canım ben son zamanlarda yoğurdu tutturamadım o yüzden yaklaşık 1 aydır yoğurt yapmıyorum hevesim kaçtı burda köy yoğurdu satılan bi yer var ordan alıyorum. Bi ara hevesim gelirse tekrar deneyeceğim yoğurt yapmayıKızlar ben dün aktivia nın 4lü yoğurdu oluyor ya ondan aldım bebeğime verdim böyle yediren oldu mu yapamadım bu hafta yoğurt boş geçsin istemedim tadı da baya güzelmiş
İyi bari bunları vereyim de yoğurt yapayımBen onunla yoğurt mayalamıştım internette de okumuştum zor durumlarda veren anneler oluyormuş
Aynen bendr çok gördim ucuuz dlye almamıştım iyi değildir diye acil bir anda aldım sonra hep kullanmaya başladım baya memnunum şuan 5 numarasını kullanıyorumPure baby fiyatı çok iyi aslında güzel bezse bende bi deneyeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?