2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Benimki ay masallah diyim.ezogeline bayiliyor ben de oyle. Bizimkinin oyle seciligi olmuyor cunku ekran acik yiyor yoksa hicbir sey agzina surmez

İnşallahkaç ayda beri yürüyor. oğlum Mart aynda beri parmagi ucunda yürüyor baktım düzelme yok diye muayeneni götürdüm.
Biz 18 aylığa 2 3 gün kala yürüdük, yani daha bir aydır yürüyoruz baya geç kaldık

Son düzenleme:
Bende 3 takım düşünmüştüm ben kendime de sebamed kullanıyorum yıllardır 3 katlı simit ne ola bakayım... Önerilerin için teşekkürler

Ay ben de merak ediyorum , neler götürmem lazım . Haftaya biz de gidiyoruz. Korkuyorum biraz, uyku -yemek işinden . İnşallah pişman olmam havuza sokacak mısın canım sen . Ben geçen gün eşime havuza girmesin mikrop kapar dedim . Kavga ettik

Biz görmek istediğimiz şehirleri sıralayın tur şeklinde bir tatil yaptik kizlar ki hic bir yerde iki gece kalmadık. Her gun icin en az üç kat hesaplayarak götürdüm. Yemek işi artik disardan yiyebilecwk kıvama geldiler illaki yiyecek birsey bulunuyor. Havuza da girdik sukur birsey olmadi. Sadece hafif bir sogukalginligi başlangıcı var suan onuda benim kardeşimden kaptı. Bende cok korkarak çıktım yola ama uykusu bile o kadar düzenli olduki. Öğlen uyutmak icin çırpınırken evde gezerken kucağımda 5 dk kadar uyuya kalıyordu hemde her gun ayni saatte akşamlarda oyle tabi eve gelince duzen eskiye dondu

Kızlar ilk kestiğimiz saçı kesince tartıcakmışız öyle bişey varmış aranızda yapan var mı? Ben kestim 2 ay oldu saçını da saklıyorum ama daha tartmadım nasıl tartacaz ki saçı? Altın mı gümüş mü olarak vericez değerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…