2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Yaa sonunda ne güzel yazmışsın kendimi iyi hissettirdi çok teşekkür ederim
Rica ederim. Seni o kadar iyi anlıyorum ki destek olmak istedim. Birinin bana destek olması, yalnız olmadığımı hissettirmesi bana çok iyi geliyor. Elimden geldiğince ihtiyacı olana destek olmak bana da iyi geliyor

Rica ederim. Seni o kadar iyi anlıyorum ki destek olmak istedim. Birinin bana destek olması, yalnız olmadığımı hissettirmesi bana çok iyi geliyor. Elimden geldiğince ihtiyacı olana destek olmak bana da iyi geliyor
Gerçekten öyle bir anda bütün enerjim değişti sayende genelde olumsuz konuşarak insanları etkileyip dibe çekmeyi sevmem ama sanırım patlama noktasına geldim ve beni anlayabilecek insanlar burda olduğu için paylaştım iyi ki yazdın çok çok iyi geldin

Bir nebze olsun faydam olduysa ne mutlu bana elimden geldiğince destek olurum

Mesela ben az önce uyanıktım şimdi yine uyandım, çünkü yine çığlıklar ile uyandı Artık sinirden gülüyorum ne yapayım alıştık 1 saat uyusun şükür evresine hoş geldim, süre her geçen gün kısalıyor.

Yemin ederim aynı önceden 2 saatte bir uyanıyodu ay keşke 3ü 4ü görsem diyodum tövbe yani şimdi 1saatcik diye yalvarıyorum

3:45'ten bu yana 1 kez babası 2 kez ben uyuttum (4:04, 4:15 ve 4:33) ve kalktı. 4.seferi babası deniyor. Sağlıklı kalmak mümkün değil.

Harika bir gece geçirdik 22 civarı babası uyutmuştu 23’de kalktı ve o saatten beri sadece yarım saat uyuduk kaç saattir ayaklarım bacaklarım koptu valla. Babasına pasladım işe gidene kadar biraz uyumayı düşünüyorum.

Çok uykusuz ve yorgun olduğum da eğer bebeğimde uyumuyorsa ve direniyorsa çok geriliyorum ve hatta bazen ona kızıyorum yeter artık felan diye o da anlıyor artık ağlamaya başlıyor, sonra o uyuduktan sonra kendime çok kızıyorum. Neden bağırdım felan diye vicdan azabı çekiyorum ama cidden bazen sabrımız kalmıyor bizde yorgunluktan uykusuzluktan öyle yapıyoruz işte keşke sonsuz sabrımız olsa

Beni de en çok yoran şey uykusuzluktan ziyade o an direnip herşeye ağlaması. O daha çok yoruyor ve beni daha çok geriyor. Ağlayınca ve dediğin gibi hiç bişeyden memnun olmayınca daha çok sinirlenip kızıyorum. Gezdiriyorum olmuyor oyun oynayım diyorum olmuyor uyumuyor da ama ağlıyor uykusuzluktan. O zaman daha kötü oluyorum bende

Sütünün azaldığını ilk başta nasıl farkettin? Sağım yaparak mı anladın?

Yemin ederim aynı önceden 2 saatte bir uyanıyodu ay keşke 3ü 4ü görsem diyodum tövbe yani şimdi 1saatcik diye yalvarıyorum
Bende 2 saatte bir uyanıyodu hep diyordum keşke biraz daha uzun uyusa diye ama bazen cidden 2 saatte bir uyanmasına razıyım yeterki yarım saatte bir saatte bir uyanmasın diyorum

Eşiniz böyle gece bakıp sabah uykusuz işe gittiği oluyormu? Yani o şekilde yardımcı olduğu oluyor mu size?

3:45'ten bu yana 1 kez babası 2 kez ben uyuttum (4:04, 4:15 ve 4:33) ve kalktı. 4.seferi babası deniyor. Sağlıklı kalmak mümkün değil.

Benim eşim buaralar çok yoğun iş konusunda kıyamıyorum gece paslayamıyorum ona 1kere bile olsa gece destek iyi oluyor
Keşke dediğin gibi sabrımız olsa ama yemek bile yapamıyorum hep pratik şeyler makarna, dondurulmuş dışardan vs bu bile sinir ediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…