- 4 Ağustos 2022
- 6.991
- 3.079
- 123
Çok geçmiş olsunKızlar biz hastaneden cıktık.Viral bir durum olmadığını söyledi doktor bizim için idrar yolları temiz ama ishalimiz hala devam ediyor enfeksiyonumuz da var.Bol su içiyor midesi hiçbir şey almıyor sanırım diş sancısıyla birleşti diye düşünüyoruz kızım hiç diş çıkarma sürecini bugüne kadar sancılı geçirmedi ama azı dişleri Suan sıkıntılı.Diş dönemi sizde nasıl geçti valla ne yapacağımızı şaşırdık
Çok geçmiş olsun canımKızlar biz hastaneden cıktık.Viral bir durum olmadığını söyledi doktor bizim için idrar yolları temiz ama ishalimiz hala devam ediyor enfeksiyonumuz da var.Bol su içiyor midesi hiçbir şey almıyor sanırım diş sancısıyla birleşti diye düşünüyoruz kızım hiç diş çıkarma sürecini bugüne kadar sancılı geçirmedi ama azı dişleri Suan sıkıntılı.Diş dönemi sizde nasıl geçti valla ne yapacağımızı şaşırdık
Feryasu almıştı az yukarılarda yazmıştıKızlar magnetik bloklardan alan var mı
Eğer dişleri zorluyorsa yemek yerken canı acıdığı için de yemek istemiyor olabilir canımKızlar cidden ben anlamıyorum artık benim çocuğum sevdiği şeyleri bile yemez oldu ben ne yapacam bilmiyorumtüm günü aç geçiriyoruz diyebilirim
Her zaman diş diyorum ama bilmiyorum cidden çok yoruldum hiç bişey yemez oldu bide çok huysuz eline geçeni yere atıyor bugün cam bardağını fırlattı kırıldı her yere dağıldı, eline ne geçerse atıyor bilerek yapıyor telefon tablet oyuncak herşey, çok sinirli ya hastalıktan sonra daha beter olduEğer dişleri zorluyorsa yemek yerken canı acıdığı için de yemek istemiyor olabilir canım
Dışarıya çıkıyor musunuz?Her zaman diş diyorum ama bilmiyorum cidden çok yoruldum hiç bişey yemez oldu bide çok huysuz eline geçeni yere atıyor bugün cam bardağını fırlattı kırıldı her yere dağıldı, eline ne geçerse atıyor bilerek yapıyor telefon tablet oyuncak herşey, çok sinirli ya hastalıktan sonra daha beter oldubugün oturup ağlayacaktım artık
Hastalıktan dolayı Bayadır çıkamamıştık 2 gün önce götürdük oyun oynamayaDışarıya çıkıyor musunuz?
Bence -naçizane tavsiyem- az da olsa her gün dışarı çıkartın.Hastalıktan dolayı Bayadır çıkamamıştık 2 gün önce götürdük oyun oynamaya
Bu yaştaki bebekler için de mi oyun yapmışlar ne var ki merak ettim. Tablet yok bizde eline versem 3 sn içinde yere atıp kırar zaten. Yeterince ekran veriyorum durmadığı için bir oyunumuz eksik kaldıKızlar birde iyi bişey mi yaptım kötü bişey mi bilmiyorum ama tablete bebekler için olan oyunlardan yükledim baya oyalanıyor oynuyor eğitici oyunlar var çok hoşuna gitti
Bence o eğitici dediğiniz oyunların hepsinin yerine kendiniz de etkinlik yapabilirsiniz. Ben olabildiğince uzak tutacağım. Bugüne kadar sıfır ekran devam ediyoruz (görüntülü konuşmalar hariç). Zor mu?Kızlar birde iyi bişey mi yaptım kötü bişey mi bilmiyorum ama tablete bebekler için olan oyunlardan yükledim baya oyalanıyor oynuyor eğitici oyunlar var çok hoşuna gitti
Evet haklısınız hastalık olmasaydı akşamları eşimle çıkarıyorduk Park AVM vs. şimdi hastalık olunca bizde çıkmadık, gerçekten neyle oyalayacağımı şaşırıyorum bazenBence -naçizane tavsiyem- az da olsa her gün dışarı çıkartın.
Parka, ya da en azından yeşil bir alana.
Ben bi süredir evde yapıcak bi şey bulamayınca dışarı atıyorum kendimi (ki kreşe başlamadan önce yaz kış her gün yürüyüş yapıyorduk). Hatta bazen günde 2 kere çıkıyoruz. Bence evde oyalamak çok zorlaştı. Dışarıda hem çok uyaran olduğu için çok yoruluyor hem de hava almış oluyorlar.
Evet yapmışlarBu yaştaki bebekler için de mi oyun yapmışlar ne var ki merak ettim. Tablet yok bizde eline versem 3 sn içinde yere atıp kırar zaten. Yeterince ekran veriyorum durmadığı için bir oyunumuz eksik kaldı
Başarabiliyorsanız ne güzel inanın ben başaramadım çizgi film izletiyorum zaten, son 1 haftadır da sırf oyalansın diye oyun yükledim evet yanlış ama biraz keyiflensin diye, ben oturayım dinleneyimden ziyade inanın ağlaması ve oyalanmaması beni yoruyor artık, birde bu hastalık yüzünden iyice bana sardıBence o eğitici dediğiniz oyunların hepsinin yerine kendiniz de etkinlik yapabilirsiniz. Ben olabildiğince uzak tutacağım. Bugüne kadar sıfır ekran devam ediyoruz (görüntülü konuşmalar hariç). Zor mu?
Çok. Ama artık yaptığım her işe dahil ediyorum. Çamaşır asmak, bulaşık toplamak, temizlik, süpürmek vs aklınıza gelebilecek her şey. Ev batıyor, bir şeyler kırılıp dökülüyor ama hiçbiri ekrandan daha tehlikeli değil benim için.
Merakımdan bakıcam ama oğluma vermem sanırım büyük konuşmak yok 1 saat sonra yapmak zorunda kalıyorum çünküEvet yapmışlarbenimki de atıyor telefon tablet ne bulsa yaptım bişey işte güzel oyalanıyor bide seviniyor baya Baby panda world oyunun ismi
Bizde de var bu ya akşam uyumaya direniyor 11 de değil ama 10u bulur uyuması normalde daha erken yattıpı için 10 bizim için çok geç 10 10 buçuk gibi ben uyumaya çalışıyorum zaten. Bizde de öğlen uykusundan geç kalkıyor ona bağlıyorum ama eve niri gelince ya da dışarı çıkınca vs oğlum uyumuyor artık şöyle nişey oluştu onda mesela babası evde içeride ya onu bırakıp yatamıyor ya da dedesi annenesi geliyor bırakamıyır sanki bişey kaçıracakÖğle uykusundan 3.30-4.00 gibi uyanıyor bu da gece uykusu saatini uzatıyor (sabahları 8-9 gibi uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?