2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Goon şimdiye kadar iyiydi iştr 1 aydır falan taşıyor kalitesi çok iyi ama yumuşacık bir numara büyüğünü de deneyeyim en iyisi
Evet numara küçük gelmiş olabilir bir numara büyüğü da taşırırsa molfix dene mutlaka

Benim gibi çocuğu tek gündüz uykusu yapan var mı ya böyle giderse muhtemelen bir buçuk yaşını bulur bulmaz gündüz uykusunu tamamen bırakır

Bende kendimize yaptigimiz yesil mercimekden verdim bugün yogurda karistirip yediarada artik kendi yemeklerimizden veriyorum biseylere ekleyip.haslamadan bikti cocuk.yedigi zatn maksimum 1 yemek kasigidir corbalarda belki 2.yani o kadar tuz etkilicegini dusunmuyorum.

Benim gibi çocuğu tek gündüz uykusu yapan var mı ya böyle giderse muhtemelen bir buçuk yaşını bulur bulmaz gündüz uykusunu tamamen bırakır
Bu aylarda 1 uyku olabiliyor demisti doktorumuz ama benim bebegim hala 2 yapiyor. Gündüz kaç saat uyuyor o tek uykuda peki?

Kızlar selam serum takılan anneler kervanına ben de katıldım gece karın ağrısı sabah karşı ishal ve kusma ile şu an acildeyim antibiyotikli serum taktı doktor 2 gün emzirmeyeceğim süt sagacağım. Benim sorum şu ki bebeğim geceleri emerek uyuyor nasıl yapacağım bana bir akıl verin ne olur

Çok geçmiş olsun Biberonla denersin bi ama kucakta gezerek falan uyuyor mu yada sallanarak

Benim bebiş ne yesek yemek istiyor. Asla rahat bırakmıyor. Dün ciğer ve kuzu eti yedi ilk defa. Ama 9 aydır yiyormuş gibi profesyonelsi:) böylece tavuk hariç herşeyi yedi diyebilirim şimdiye kadar. Sadece tıka basa yedirsem bile yine mama içmek istiyor.

Aynen canım yürüsün kilolar gidexej hissediyrium ,Valla o kadar ileriyi düşünmedim de bende her fırsatta eşime satıyorum WC kısa girerdim artık keyifle giriyorum hatta serboyu hizlandirilmis izledim sara sara
Ya bişeyndiyim mi seseryandan sonra zaten rahat tuvalete çıkamıyorum cidden uzun süre durmam gerekiyor ama oğlumun ağlama sesini duydum mu hiç yapamıyorum stres oluyorum tuvalete çıkabilmek bile bir lüks ya

Bu ünlüler nasıl çatır çatırzayıflıyor avanak hep karın mı gerdiriyorlar

Ay çok geçmiş olsun ya emzirmeye uygun ilaçlardan vardı olmuyor muymuş acaba Allah kolaylık versin hemen iyileşirsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım bir çözüm bulabildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…