- 4 Eylül 2024
- 333
- 202
- 23
- 33
İnşallah olumlu olur sürecini bize de anlatırsın gündüz bir tık daha kolay başla şeylere yönlendiriyoruz ama gece meme dedi mi dönüşü yok ya ağlamasına müsade edicez ya vericezİnşallah hepimiz için her şey kolaylaşırgeceye cesaret edemediğim ve memeden tamamen kesmeden sürdüremeyeceğimi bildiğim için şuan girmiyorum aslında. Çünkü sadece uyku değil yani sancısı ağrısı korkusu bir şeyi olunca da meme diye ağlayacak ve ben gece o halde meme veremem diyemeyeceğim için kendime de ona da eziyet etmek istemiyorum. Gündüz bir şekilde oyalanıyor derdi neyse anlatıyor. Belki gündüz bırakınca gecede kendisi bırakır umudu ile girdim bir yola bakalım gönlüm istemese de emzirme olayını yavaş yavaş sonlandırmak istiyorum
Nasıl yani kız napicaz yemedenHer gün yemek yapıyor musunuz ya ben ne yapacağımı bilmiyorum artık hava sıcak zaten doğru düzgün yemekte yenmiyor
Her gün olmasa da 2 günde bir mecbur yapıyorum, ama genelde her gün bir çeşit ekleniyor minik de yesin diye. Tam menü olmasa da önceki güne yeni bir şey ekleniyor gibiHer gün yemek yapıyor musunuz ya ben ne yapacağımı bilmiyorum artık hava sıcak zaten doğru düzgün yemekte yenmiyor
Her gün yeni yemek anlamında sordumNasıl yani kız napicaz yemeden
Eşim çok yemek seçiyor bende seçerim ama o benden beter her akşam sucuklu yumurta yapsam daha çok mutlu olurHer gün olmasa da 2 günde bir mecbur yapıyorum, ama genelde her gün bir çeşit ekleniyor minik de yesin diye. Tam menü olmasa da önceki güne yeni bir şey ekleniyor gibi
Evet benimki başka türlü de kabul etmiyor mesela çok tok ememiyor diyelim yatakta döner döner iyice gözü gider daldı dalacak başlar meme meme diye emmeden o aşamada bile uykuya geçmiyorSeninki de meme de uyuyor değil mi
Bugün sabah kalktığında emdi bide şimdi uyurken emdi. Şimdi gece uykusuna kadar vermeyeceğim bakalım.İnşallah olumlu olur sürecini bize de anlatırsın gündüz bir tık daha kolay başla şeylere yönlendiriyoruz ama gece meme dedi mi dönüşü yok ya ağlamasına müsade edicez ya vericez
Anne evinde ertesi gün yemezdim yemek bizde artınca çok mutlu oluyorumHer gün yeni yemek anlamında sordumben 2. Güne kalan yemeği pek yiyemiyorum Her gün yemek yapmakta çok yoruyor artık
Eşimle kendim pek umrumda olmuyor ne yersek yiyelimHer gün yemek yapıyor musunuz ya ben ne yapacağımı bilmiyorum artık hava sıcak zaten doğru düzgün yemekte yenmiyor
Tadı nasıl kinoanın. Neye benziyor yaniAnne evinde ertesi gün yemezdim yemek bizde artınca çok mutlu oluyorumbi de kinoa aldım çok faydalıymış pilav yerine onu verdim sevdi bakalım
Ben sade bulgur pilavına benzettim ama bilmiyorum bi tik farklıTadı nasıl kinoanın. Neye benziyor yani
Ben toz yapıp pankek krep falan yapıyorum genelde kahvaltıda onun içine koyuyorum. Badem hiç vermedim amaKızlar siz ceviz badem gibi kuruyemişleri nasıl yediriyorsunuz ? Toz haline getirip nasıl kullanabilirim. Yoğurt , püre tarzı şeyleri asla yemiyor onlara karıştıramam .
Benimde öyle yanımda bazen uyutmaya çalışıyorum dönüp duruyor şekilden şekile giriyor bir türlü dalamıyor en son meme ile uyutuyorumEvet benimki başka türlü de kabul etmiyor mesela çok tok ememiyor diyelim yatakta döner döner iyice gözü gider daldı dalacak başlar meme meme diye emmeden o aşamada bile uykuya geçmiyor
Bazen yapamıyorum dışardan yiyoruz yada bazen akşam yemeğinde kahvaltılık hazırlıyorum biz onla geçiştiriyoruzHer gün yemek yapıyor musunuz ya ben ne yapacağımı bilmiyorum artık hava sıcak zaten doğru düzgün yemekte yenmiyor
Benimde eşim çok seçici, onun yüzünden evlendiğimizden beri evimde hiç sarma saramadım yemiyor insan sarma dolma yemez miEşim çok yemek seçiyor bende seçerim ama o benden beter her akşam sucuklu yumurta yapsam daha çok mutlu olur
Ben daha hiç vermedim, ceviz veriyordum önceden püre muhallebi tarzı yapınca içine katıyordum şimdi benimki öyle muhallebi tarzı şeyler yemeyince onuda vermiyorum ne zamandırKızlar siz ceviz badem gibi kuruyemişleri nasıl yediriyorsunuz ? Toz haline getirip nasıl kullanabilirim. Yoğurt , püre tarzı şeyleri asla yemiyor onlara karıştıramam .
Sabah bırakmaya çalışacağım ama benimki daha çok uyumayı bırakır gibime geliyorBenimde öyle yanımda bazen uyutmaya çalışıyorum dönüp duruyor şekilden şekile giriyor bir türlü dalamıyor en son meme ile uyutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?