2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
M Madamu çok geçmiş olsunnnn, umarım bir an önce toparlarsınız
Yaz günü deyip geçmemek lazım valla bebelerimiz yazın da hep hasta oldu. Kışın bakalım nasıl olacak

İnşallah olumlu olur sürecini bize de anlatırsın gündüz bir tık daha kolay başla şeylere yönlendiriyoruz ama gece meme dedi mi dönüşü yok ya ağlamasına müsade edicez ya vericez

Her gün yemek yapıyor musunuz ya ben ne yapacağımı bilmiyorum artık hava sıcak zaten doğru düzgün yemekte yenmiyor

Her gün yemek yapıyor musunuz ya ben ne yapacağımı bilmiyorum artık hava sıcak zaten doğru düzgün yemekte yenmiyor
Her gün olmasa da 2 günde bir mecbur yapıyorum, ama genelde her gün bir çeşit ekleniyor minik de yesin diye. Tam menü olmasa da önceki güne yeni bir şey ekleniyor gibi

Her gün olmasa da 2 günde bir mecbur yapıyorum, ama genelde her gün bir çeşit ekleniyor minik de yesin diye. Tam menü olmasa da önceki güne yeni bir şey ekleniyor gibi
Eşim çok yemek seçiyor bende seçerim ama o benden beter her akşam sucuklu yumurta yapsam daha çok mutlu olur

İnşallah olumlu olur sürecini bize de anlatırsın gündüz bir tık daha kolay başla şeylere yönlendiriyoruz ama gece meme dedi mi dönüşü yok ya ağlamasına müsade edicez ya vericez
Bugün sabah kalktığında emdi bide şimdi uyurken emdi. Şimdi gece uykusuna kadar vermeyeceğim bakalım.

Kızlar siz ceviz badem gibi kuruyemişleri nasıl yediriyorsunuz ? Toz haline getirip nasıl kullanabilirim. Yoğurt , püre tarzı şeyleri asla yemiyor onlara karıştıramam .

Evet benimki başka türlü de kabul etmiyor mesela çok tok ememiyor diyelim yatakta döner döner iyice gözü gider daldı dalacak başlar meme meme diye emmeden o aşamada bile uykuya geçmiyor
Benimde öyle yanımda bazen uyutmaya çalışıyorum dönüp duruyor şekilden şekile giriyor bir türlü dalamıyor en son meme ile uyutuyorum

Eşim çok yemek seçiyor bende seçerim ama o benden beter her akşam sucuklu yumurta yapsam daha çok mutlu olur
Benimde eşim çok seçici, onun yüzünden evlendiğimizden beri evimde hiç sarma saramadım yemiyor insan sarma dolma yemez mi daha bir çok şey yemiyor bende yemediklerini yapamıyorum annem yapınca onda yiyorum

Kızlar siz ceviz badem gibi kuruyemişleri nasıl yediriyorsunuz ? Toz haline getirip nasıl kullanabilirim. Yoğurt , püre tarzı şeyleri asla yemiyor onlara karıştıramam .
Ben daha hiç vermedim, ceviz veriyordum önceden püre muhallebi tarzı yapınca içine katıyordum şimdi benimki öyle muhallebi tarzı şeyler yemeyince onuda vermiyorum ne zamandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…