- 22 Kasım 2024
- 342
- 815
- 18
Biz yeni üç uykudan iki uykuya geçtikKızlar bebeği tek uykuya geçen varmı?
Biz de gündüz iki uyku yapıyoruzBiz yeni üç uykudan iki uykuya geçtik
Bizim sabah kalkmamiz 10 buçuğu buluyor sonra 12 de öğle uykusu genelde kısa sürüyor en fazla bir saat, 4 gibi tekrardan genelde 2 saat sürüyor, 8 gibi tekrardan uykusu geliyor ben bazen uyutuyorum bazende uyutmuyorum genelde kısa oluyor uykusu, akşam ise 10 buçuğa doğru yatakta oluyoruz 11 gibi uyuyor biraz akşam saatimiz geç ama sabah geç kalkıyor yani 10 dan önce hiç kalkmadik 10 buçuk ve 11 arası geneldeAkşam kaçta uyuyor
Teşekür ederim bunu duymuştum benim bebeğimde tuzsuz pek yemek istemiyor artık biraz salça tuz kullanmaya başladımEvet ben 7. Ayından beri çok az miktarda kullanıyorum çünkü yemiyordu, biz Çankırıdan tuz getirtiyoruz oranınki.hem güzel hem doğalama size bir tuz markası önerebilirim, eğer tuza başlamadiysaniz bu marka hem güzel hemde doğal güvenilebilir benimde bir arkadaşım söylemişti bana. Size de tavsiyem olsun
Gece uykusu güzel mi pekiBenimki tabikiuzun zamandır tek uyku yapıyor yarım saat
Bende bu ikisini takip ediyorum gerçekten çok güzel tarifler var
Benim ki bugün tek uyku ile kaldı ilk defa tek uyku yaptı şuan da da geç oldu diye ben uyutmuyorum yoksa yarım saat uyuyup kalkıyor 11 e kadar uyumuyorBiz gündüz iki uyku yapıyoruz hatta bazen üçte oluyor canım
Bizde de ikiydi ama bugün tek yaptıBiz yeni üç uykudan iki uykuya geçtik
Ortalama 5 6 kere kalkış yani saatte bir gibiGece uykusu güzel mi peki
Değişen bişey olmadı yaniOrtalama 5 6 kere kalkış yani saatte bir gibi
Olmadı maalesef hatta daha kötü yani 2 kere uyuyunca en azından 1 saat oluyordu bende yarım saatte olsa bi uzanıyordum artık oda yokDeğişen bişey olmadı yaniben tek uyku olursa gece uykusu uzar diye düşünmüştüm
Ay bizde iki uyku yaptığımız için bu saatte uyudu zor dayandı hatta 8e kadarBizde de ikiydi ama bugün tek yaptı
Benimki çok rahat 6 7 saat uyanık kalıyor hayret bir çocukAy bizde iki uyku yaptığımız için bu saatte uyudu zor dayandı hatta 8e kadar
Ayyy nasıl dayanıyor ya ben 4. Saatten sonra zor tuttum çok huysuzlaştıBenimki çok rahat 6 7 saat uyanık kalıyor hayret bir çocuk
Senle mi uyuyor beşiğinde miOlmadı maalesef hatta daha kötü yani 2 kere uyuyunca en azından 1 saat oluyordu bende yarım saatte olsa bi uzanıyordum artık oda yokdün gece 4 saat uyumuşum. Yararı ne oluyor öğlenden beri uykusuz olduğu için şimdi gece uykusuna yatırdım mesela. Uyanıp dursada en azından yataktayız
Bugün benimki tek uyku yaptı saat 6 da uykusu geldi yine de yatıracaktım ama baya direndi uyumadı. Gerçi 5ten sonra hiç uyutmak istemiyorum yoksa 11e kadar uyumuyorAy bizde iki uyku yaptığımız için bu saatte uyudu zor dayandı hatta 8e kadar
MaşallahBenimki çok rahat 6 7 saat uyanık kalıyor hayret bir çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?