Bizimki de planlı değildi, iyi denk geldi.Benim erken yaptırmak hiç aklıma gelmemişti doğum gününde yaptırırım diyordum iyi oldu böyle
Bizde Şubat'ta çektireceğiz, hiç durmadı mı nasıl geçti çok mu zorladıBen 2 gün önce çektirdim.3 konsept fotograf cekimi ve şuan 11 ayligiz cok zorlandık.son konseptte ben artik yeter dedim.gercekten durabilen cocuklar varsa helal olsun ama biz cok zorlandik.
1 saat sürdü çekim.hiç durmadı diyemem ama konsept etraf ışıklar uyaran çoktu o yüzden kıpır kıpırdı.Ben bir kaç yerden fiyat almıştım 5bindi en son.ama yaptirdigim yer kampanyaliydi 2bin verdim.Kısaca 5bin verdigim yere gitseydim daha uzulurdum.en son yeter bu kadar deyip son konseptte ben az cektirip cikardim.ve arka planda cocugu oynatacak kisi cok onemli en dikkat etmeniz yaniniza almaniz gereken şey bu kişiBizde Şubat'ta çektireceğiz, hiç durmadı mı nasıl geçti çok mu zorladı
Biz 3 konsept + aile çekimi 3000 E anlaştık bakalım bir hafta sonra çektireceğiz kıyafetler de konseptlere dahil inşallah zor geçmez1 saat sürdü çekim.hiç durmadı diyemem ama konsept etraf ışıklar uyaran çoktu o yüzden kıpır kıpırdı.Ben bir kaç yerden fiyat almıştım 5bindi en son.ama yaptirdigim yer kampanyaliydi 2bin verdim.Kısaca 5bin verdigim yere gitseydim daha uzulurdum.en son yeter bu kadar deyip son konseptte ben az cektirip cikardim.ve arka planda cocugu oynatacak kisi cok onemli en dikkat etmeniz yaniniza almaniz gereken şey bu kişi
Bızımkıler tembel benımkıde kalkamıyorAyyy maşallah bizimki daha tutunup kalkamıyor
Evet benımko mamayıda bırakacak gıbı mama verıyırum dıs kasıyor anca bıberonla şu verıyorum ıvıyır dırekAma kendisi emmek istemiyor yemek yiyinci bir de üstüne mama verince içmiyor ki
Ben öküze desem ne gerek var dıcek buyukte yaptık mı dıceknozentı dıcek en ıyıdı susmalBiz 3 konsept + aile çekimi 3000 E anlaştık bakalım bir hafta sonra çektireceğiz kıyafetler de konseptlere dahil inşallah zor geçmez
Yine seni kızdırmış seninkiBen öküze desem ne gerek var dıcek buyukte yaptık mı dıceknozentı dıcek en ıyıdı susmal
Rutınımız kızmak ki çok doğal yanı hayat felsefesi kızmadıgım gün oldumı basımıza taş yagarYine seni kızdırmış seninki
Aman çok gerek değil de işte hevesBen öküze desem ne gerek var dıcek buyukte yaptık mı dıceknozentı dıcek en ıyıdı susmal
Nerde bu fiyatlar cekinmeye gelelimBiz 3 konsept + aile çekimi 3000 E anlaştık bakalım bir hafta sonra çektireceğiz kıyafetler de konseptlere dahil inşallah zor geçmez
Bızım yürüteç kucık galıba bacakları bukuluyır ama dık duruyır ayak ucu değilKızlar yürüteç kullanan bebişler ayaklarının ucuna basan var mı
Yok benimki sürekli ayak ucuna basıyor ya normal yürütürken bile düzeltemiyoruzYürürken tam basıyor
Normal basıyor benimdeKızlar yürüteç kullanan bebişler ayaklarının ucuna basan var mı
Benim kızımda ayak ucuna basıyor çoğunlukla. Ama bir yerde okumuştum yürümeye başlayınca böyle olması normalmiş.Kızlar yürüteç kullanan bebişler ayaklarının ucuna basan var mı
Yürüyor mu kızınız benimki yürümüyor henüz ama ayak ucuna basıyorBenim kızımda ayak ucuna basıyor çoğunlukla. Ama bir yerde okumuştum yürümeye başlayınca böyle olması normalmiş.
Ben hiç kullanmadım buna rağmen ayak ucunda durdu bi süre şimdi şimdi ayagını tam basıyoKızlar yürüteç kullanan bebişler ayaklarının ucuna basan var mı
Ekstra bir şey yaptınız mı basması içinBen hiç kullanmadım buna rağmen ayak ucunda durdu bi süre şimdi şimdi ayagını tam basıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?