- 4 Ağustos 2022
- 6.977
- 3.078
- 123
Normal unla sevmiyor muydu. Ben de yulaf unuyla yapıyordum önceden . Şimdi normal beyaz unla yapıyorum :)Bende yoğurt çorbası yaptım yulaf unu almıştım onunla yaptım bu sefer sevdi
Yok sevmiyordu tam buğdayla da yemiyordu aslında çorba sevmiyor hafif muhallebi kıvamında olunca yiyorNormal unla sevmiyor muydu. Ben de yulaf unuyla yapıyordum önceden . Şimdi normal beyaz unla yapıyorum :)
Benimki de bazen 45 dakika falan uyuyor akşam erken uyur inşallah. Vallahi ben de öğlen pilav vardı onu yedirdim şimdi de tarhana çorbası yaptım birazdan onu içerOğlum 30dklik uyudu uyandı normalde 2 3 saatlik uyur karsi bina insaat var guriltu yapıyor uyanıyor hemenzaten uyurken mama veriyorum günde 3kere mama veriyorum öğlen12 de akşam 9 ve sabaha karşı 4te veriyorum şimdilik meyve yiyor.5te yemek yaparım.
Normalde yedirmiyorum tatile gittiğimizde meyveli sutas’ın yoğurtlarını aldık onlardan yedirdim Danone yerine kendim yapıyorum yani yogurdu zaten boş yemiyor içine bisküvi koyuyorum falanKızlar danone felan yediriyor musunuz? Benim bebeğim yoğurt hiç yemiyor bir tek bunu yediriyorum onu da ilk yemek istemiyor diline değdiriyorum tadını alınca yemeye başlıyor, her seferinde aynısını yapıyor ilk reddediyor ağzına değdiriyorum tadını alınca yemek istiyor
Oh afiyetle içsinBenimki de bazen 45 dakika falan uyuyor akşam erken uyur inşallah. Vallahi ben de öğlen pilav vardı onu yedirdim şimdi de tarhana çorbası yaptım birazdan onu içer
Yavaş yavaş yürümeye başladı şükür arada parmağı ucu basıyor.Sevmemiştir bunla durmayı yürümeyi belki
Ayyy uyumasa iyi olurmuş ya. Hiç mi normal yürümüyordu hep mi parmak ucuna basıyordu yani benimki bazen parmak ucuna basıyor bazen parmaklarını katlayıp basıyor bazen de tamamen basıyorOh afiyetle içsinbabaannesi oğlumu uyuttu şimdi uyutmayin dedim.oynayin onla dedim uyuttu gitti akşam geç yatar.bizde yemek yiyorduk. Ayağa alet vardi yürümeye başladı yerde tahta üzerine bastımi kayıp düşüyor.hertaraf halı koyduk
Kaynanam bilmez uyusun, hep kendini haklıyım der.Ayyy uyumasa iyi olurmuş ya. Hiç mi normal yürümüyordu hep mi parmak ucuna basıyordu yani benimki bazen parmak ucuna basıyor bazen parmaklarını katlayıp basıyor bazen de tamamen basıyor
Sade yoğurt yemiyor mu yemeklerin yanındaNormalde yedirmiyorum tatile gittiğimizde meyveli sutas’ın yoğurtlarını aldık onlardan yedirdim Danone yerine kendim yapıyorum yani yogurdu zaten boş yemiyor içine bisküvi koyuyorum falan
Yokkk hiç yemezSade yoğurt yemiyor mu yemeklerin yanında
Yok yedirmiyorum. Danone yerine ev yoğurduna reçel bal falan koyuyorum ya da meyve.Kızlar danone felan yediriyor musunuz? Benim bebeğim yoğurt hiç yemiyor bir tek bunu yediriyorum onu da ilk yemek istemiyor diline değdiriyorum tadını alınca yemeye başlıyor, her seferinde aynısını yapıyor ilk reddediyor ağzına değdiriyorum tadını alınca yemek istiyor
Biz de yapışık yaşıyoruz bu sıralar ben ayaktaysam mutlaka bacağıma sarılıyor gözünün önünden 5 dk ayırmıyor. Uyurken mutlaka temas ediyor normalde arkasını döner uyurdu şimdi sarılıyor mutlakaBenim kızım beş kaşık çorbasını çok seviyor. Tavsiye ederim, hem de faydalı bi çorba.
Başka bi şey sormaya geldim. Benim kızım bana yapıştı resmen. Gece sürekli anne diye bağırarak uyanıyor. Benzer şeyleri yaşayanınız var mı?
Kreşteki öğretmenleri ile konuştum, okula bırakırken de çok zorlanıyoruz birkaç haftadır çünkü.
Araştırdığım ve bildiğim kadarıyla bu ayda ayrılık kaygısı çok yükseliyor. Ben de iliklerime kadar yaşıyorum valla.
Şifa olsun inşallah, sanki bizde dışa doğru basıyoruzGecen hafta oğlum için fiziğe gittik parmak ucu basıyor devamli yürürkenkalip yaptırdık bugün aldık.yurume niyeti yok oturuyor hep.
İnşallahŞifa olsun inşallah, sanki bizde dışa doğru basıyoruzyeni yürüdüğü için mi yoksa yürüyüş tarzı mı öyle bilemedim
Benimki önceden yiyordu 1 yaşından sonra yememeye başladı diline değsin dilini siliyor sanki tiksiniyor gibi tükürüyor bideYokkk hiç yemez
Bende var ama hastane sürecinden sonra oldu, normalde evde yalnızken yapıyordu hiç bırakmıyordu ama biri varken onla oynardı dururdu şimdi her fırsatta anne diye bana yapışıyorBenim kızım beş kaşık çorbasını çok seviyor. Tavsiye ederim, hem de faydalı bi çorba.
Başka bi şey sormaya geldim. Benim kızım bana yapıştı resmen. Gece sürekli anne diye bağırarak uyanıyor. Benzer şeyleri yaşayanınız var mı?
Kreşteki öğretmenleri ile konuştum, okula bırakırken de çok zorlanıyoruz birkaç haftadır çünkü.
Araştırdığım ve bildiğim kadarıyla bu ayda ayrılık kaygısı çok yükseliyor. Ben de iliklerime kadar yaşıyorum valla.
1gunluk 3takim olarak düşün üstünü döker falan.kisa koli giydirdim. Kaydırmaz taban sandalet terlik.Kızlar size bir sorum var, haftaya otel tatiline gidiyoruz ve ben bebeli hiç otel tatiline gitmedim. Ortancanın bu zamanlarında ev tutmuştuk ama şimdi büyük ve ortanca evden ziyade otel istiyorlar havuz ve yeme-içme açısındanmesela kıyafet ne kadar götürmeliyim bebeye günlük kaç takımdan otel odasında ne giydirdiniz ayağına ve o giydiridiğinizle yataklara çıkmasını nasıl engellediniz güneş kremi ne kullandınız?
Yemek sorun oldu mu, sanki artık büyüdüler onlara göre bir şeyler bulunur diye düşünüyorum, hiç yoksa çorba vardır illaki? Kafamda deli sorular...
Ve keşke götürseydim veya aman bunu niye yük etmişim dediğiniz şeyler nelerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?