2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar danone felan yediriyor musunuz? Benim bebeğim yoğurt hiç yemiyor bir tek bunu yediriyorum onu da ilk yemek istemiyor diline değdiriyorum tadını alınca yemeye başlıyor, her seferinde aynısını yapıyor ilk reddediyor ağzına değdiriyorum tadını alınca yemek istiyor

Benimki de bazen 45 dakika falan uyuyor akşam erken uyur inşallah. Vallahi ben de öğlen pilav vardı onu yedirdim şimdi de tarhana çorbası yaptım birazdan onu içer

Normalde yedirmiyorum tatile gittiğimizde meyveli sutas’ın yoğurtlarını aldık onlardan yedirdim Danone yerine kendim yapıyorum yani yogurdu zaten boş yemiyor içine bisküvi koyuyorum falan

Benimki de bazen 45 dakika falan uyuyor akşam erken uyur inşallah. Vallahi ben de öğlen pilav vardı onu yedirdim şimdi de tarhana çorbası yaptım birazdan onu içer
Oh afiyetle içsinbabaannesi oğlumu uyuttu şimdi uyutmayin dedim.oynayin onla dedim uyuttu gittiakşam geç yatar.bizde yemek yiyorduk. Ayağa alet vardi yürümeye başladı yerde tahta üzerine bastımi kayıp düşüyor.hertaraf halı koyduk

Ayyy uyumasa iyi olurmuş ya. Hiç mi normal yürümüyordu hep mi parmak ucuna basıyordu yani benimki bazen parmak ucuna basıyor bazen parmaklarını katlayıp basıyor bazen de tamamen basıyor

Ayyy uyumasa iyi olurmuş ya. Hiç mi normal yürümüyordu hep mi parmak ucuna basıyordu yani benimki bazen parmak ucuna basıyor bazen parmaklarını katlayıp basıyor bazen de tamamen basıyor
Kaynanam bilmez uyusun, hep kendini haklıyım der.
ewet hep parmak ucu basıyor. durduğu zaman tamamen basiyor. Oğlum ayagi parmakları biraz yamulduya hoppala bindirdik ordan oldu oda babaannesi hediyesi aldi. Almayın yasak dedim aslında çocuk doktor yasakladı premature olduğu için.dinlemedi beni şimdi ben çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…