- 19 Mayıs 2024
- 3.483
- 2.016
- 53
Ay evet ya bende de var o hatta plak berdi bana dişçi geceleri tak diye almaya bile gidemedim acayip sıkıyorum dişlerimiBende çok sinirleniyorum ve buna engel olamıyorum bugün sabah kaosla başladı zaten ve öyle devam etti dişlerimi sıkmaktan çenem ağrımış zamanı ileri alabilsem 1 dk düşünmem
Bize lüks öyle şeylerAy evet ya bende de var o hatta plak berdi bana dişçi geceleri tak diye almaya bile gidemedim acayip sıkıyorum dişlerimi
Bu 1 yaş ne garipmiş ya akılları kesmeye başlıyor ta neye ağlayacaklarını şaşırdılarKızlar eşim berbere gidecem dedi tabi bana söylemedi bi geldi saçını sıfıra vurmuş, çocuk babasını aniden görünce ağlama krizine girdi aşırı korktu titredi resmen, bebeğimi ilk defa bu kadar korktuğunu ve ağladığını görüyorum resmen krize girdi, bişey olacak diye korktuk sonra gidip eşim bere taktı oğlum yine başladı ağlamaya sonra başka odaya getirdim asla sakinleşmedi 1 saat ağladı şimdi sakinleşti sonra bende baba ne yapıyor seni gezmeye götürecek dedim gene başladı ağlamaya asla sakinleşmiyor babasından bahsetmemi bile istemiyor resmini gösterdim yine ağlamaya başladı noldu böyle ya ne yapacaz şimdi şaşırdık kaldık ya
Evet şok oldum ya keşke alıştırarak gösterseydi kendini bilemedik. Birde ne düşünüyor da böyle tepki veriyor anlamadım şuan baba kelimesini duyunca korkuyla ağlıyor, ne yapacaz böyle bilmiyorum adam başka odaya girdi görünmemeye çalışıyorBu 1 yaş ne garipmiş ya akılları kesmeye başlıyor ta neye ağlayacaklarını şaşırdılar
Merhaba,gecen bahsettigibiz mor karisimi kac olcek veriyorsunuz.denemek istiyorum ama yasa gore bir olcu vermemis urunbilgisinde.bebegim cok istahsiz,kasiga zaten agzini kapatiyordu simdi herseye kapatmaya basladi.caresizim.cildiracagim.cok sinirleniyorum.tepki veriyorum yemedikce gun boyu.sevdigi seyleri bile yemez oldu..kalici bir tepki olusturacak diye korkuyorum benim israrlarimdan..belki bir faydasi olur o karisimin.tabi onuda nasil icirebilecegimi bilmiyorum amaOlmadı ki sinirlenip durdu ağzı yüzü çamur oldu bir daha çıkarmayacağım seneye kendine hakim olup bilincinde olunca oynasın. Bende 10 kat yoruldum kıyafetleri kapıda çıkardık oğlumun bana yaptırmayacağını bildiği için komşum aldı yıkamaya zaten
Benimki ilk başladığımda her şeyi reddetme eğiliminde olduğu için onuda ilk içirirken ağız burun eğdi ama zar zor içirdim tadı genel olarak sevecekleri bi tat olduğu için diğer günler şişeyi görünce sevinmeye başladı. Her gün kahvaltı sonrası 1 tatlı kaşığı verdim ben. 1 ay dolunca bıraktım haftada 2 3 gün 1 tatlı kaşığı veriyorum yineMerhaba,gecen bahsettigibiz mor karisimi kac olcek veriyorsunuz.denemek istiyorum ama yasa gore bir olcu vermemis urunbilgisinde.bebegim cok istahsiz,kasiga zaten agzini kapatiyordu simdi herseye kapatmaya basladi.caresizim.cildiracagim.cok sinirleniyorum.tepki veriyorum yemedikce gun boyu.sevdigi seyleri bile yemez oldu..kalici bir tepki olusturacak diye korkuyorum benim israrlarimdan..belki bir faydasi olur o karisimin.tabi onuda nasil icirebilecegimi bilmiyorum ama
Kardeşinin yanında olduğunu bilmiyordum da yardım etmiyorsa neden yanındaki çocuğu kucağına alıp gezdirse biraz oyuncaklarla oynasa oyalsa iş yapsan eve gelen kim olursa olsun yardım etmiyorsa yük oluyor zaten ona bir daha yemek hazırla arkasını topla falanBazı uzun cevap yazmam gereken mesajlara cevap veremiyorum çünkü oğlum asla müsade etmiyor yazmaya kalksam da sabahtan akşama bi mesajı ancak toparlayabilirim parça parça. Su içmeyi kestim tuvalete gitmemek için durum böyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sözde bana da kardeşin yanında diyor bazısı ama kardeşimin varlığını şöyle özetleyim sabah çocuğa kahvaltı hazırlamak için mutfağa girdim asla müsade etmiyor oraya buraya saldırıyor ağlıyor kıyamet koptu odadan çıkıp bunlar ne yaşıyor diye bakmadı bile olmasa daha iyi en azından sinir olmam. Bunları yazarken de oğlum uyandı bile kuş uykusundan kameradan ona bakarken yazıyorum..
Benim kardeşim de yardım etmez de çocukla oynar sadece ona da razıyım valla, yoksa bana geldiğin de felan yemeğini çayını suyunu kahvesini yaptırır bana asla elini tek işe atmazKardeşinin yanında olduğunu bilmiyordum da yardım etmiyorsa neden yanındaki çocuğu kucağına alıp gezdirse biraz oyuncaklarla oynasa oyalsa iş yapsan eve gelen kim olursa olsun yardım etmiyorsa yük oluyor zaten ona bir daha yemek hazırla arkasını topla falan
Benim kız 19 giyiyoYa kızlar bebişleriniz kaç numara giyiyor benim oğlum hala 19 giyiyor ayakları baya küçük
Üniversite sınavına çalışmak için geldi ama gerçekten sıkıntısı başıma daha fazla çocuğun alacağı zarar vereceği şeyleri bırakıyor ortada olduğu odaya oğlum devamlı girmek istiyor oraya sokmamak için mücadele veriyorum değişik bir hal durumKardeşinin yanında olduğunu bilmiyordum da yardım etmiyorsa neden yanındaki çocuğu kucağına alıp gezdirse biraz oyuncaklarla oynasa oyalsa iş yapsan eve gelen kim olursa olsun yardım etmiyorsa yük oluyor zaten ona bir daha yemek hazırla arkasını topla falan
Benimki 2 dk oyalamaktan aciz bi çocuğu hiç oyalayamaz mısın yok. Oğlumda gitmiyor zaten hiçBenim kardeşim de yardım etmez de çocukla oynar sadece ona da razıyım valla, yoksa bana geldiğin de felan yemeğini çayını suyunu kahvesini yaptırır bana asla elini tek işe atmazevde iş yaparken kendisi yatar
Ya çocuğu oyalamak bence bize yapılacak en büyük iyilik ben eviöde kimsenin iş yapmasını istemiyorum hiç bir şeyin yerini bilmezler dk başı sor koyarken de yanlış koyarlar daha çok iş çıkar ama birisi evi süpürse mesela isterdim annemdn başka yapan olmadı oda ameliyat oldu artıl hiç gelemiyor o yüzden birisi çocuğa baksa 1 saat ben bir sürü işimi yaparımBenim kardeşim de yardım etmez de çocukla oynar sadece ona da razıyım valla, yoksa bana geldiğin de felan yemeğini çayını suyunu kahvesini yaptırır bana asla elini tek işe atmazevde iş yaparken kendisi yatar
Tamda ders çalışılacak yere gelmişÜniversite sınavına çalışmak için geldi ama gerçekten sıkıntısı başıma daha fazla çocuğun alacağı zarar vereceği şeyleri bırakıyor ortada olduğu odaya oğlum devamlı girmek istiyor oraya sokmamak için mücadele veriyorum değişik bir hal durum
Ben de almayı düşünüyorum. Yazın çok daha keyif alır hatta.Merhaba Globber bebek bisikleti kullanan var mi? Benim bebe arabada darlanıyor durmak istemiyor alternatif arayisindayim
Gerçekten akşama kadar ağlayan bağıran bir çocuğun olduğu evTamda ders çalışılacak yere gelmişkardeşin tabi başının üstünde yeri var yanlış anlama kesinlikle ama neden kabul ettin ki yani özel bir durum yoksa
Ben dışarı hiç çıkarmadım terasım var oturmaya başladığı zamandan beri arada gezdiriyordum son zamanlarda ona da binmiyor biz kucağımızda tutalım kendisi alsın sürsün istiyor her şeyi tersMerhaba Globber bebek bisikleti kullanan var mi? Benim bebe arabada darlanıyor durmak istemiyor alternatif arayisindayim
Bütün çocukların herşeyi ters.. bn de bı umut koyuyorum bebek arabasina ama gün sonunda kızım kucağımda bı yandan da arabayi suruyorumBen dışarı hiç çıkarmadım terasım var oturmaya başladığı zamandan beri arada gezdiriyordum son zamanlarda ona da binmiyor biz kucağımızda tutalım kendisi alsın sürsün istiyor her şeyi ters
Ben de aynısından çok istiyorum yalnız kalmak nasıl birşeydi unuttumKizlar bugün sabah 11 de kızımi babası babaannesinde götürdü akşam dokuzda getirdi.. bütün evi temizledim kahve içtim yattım kalktım yemek yaptım sonra tekrar kahve içtim dizi izledim gün o kadar uzundu ki artık bitsin falan istedimeskiden gün yetmezdi şimdi kızım olmayınca gün bitmek bilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?