2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Bende çok sinirleniyorum ve buna engel olamıyorum bugün sabah kaosla başladı zaten ve öyle devam etti dişlerimi sıkmaktan çenem ağrımış zamanı ileri alabilsem 1 dk düşünmem
Ay evet ya bende de var o hatta plak berdi bana dişçi geceleri tak diye almaya bile gidemedim acayip sıkıyorum dişlerimi

Bu 1 yaş ne garipmiş ya akılları kesmeye başlıyor ta neye ağlayacaklarını şaşırdılar

Bu 1 yaş ne garipmiş ya akılları kesmeye başlıyor ta neye ağlayacaklarını şaşırdılar
Evet şok oldum ya keşke alıştırarak gösterseydi kendini bilemedik. Birde ne düşünüyor da böyle tepki veriyor anlamadım şuan baba kelimesini duyunca korkuyla ağlıyor, ne yapacaz böyle bilmiyorum adam başka odaya girdi görünmemeye çalışıyor

Merhaba,gecen bahsettigibiz mor karisimi kac olcek veriyorsunuz.denemek istiyorum ama yasa gore bir olcu vermemis urunbilgisinde.bebegim cok istahsiz,kasiga zaten agzini kapatiyordu simdi herseye kapatmaya basladi.caresizim.cildiracagim.cok sinirleniyorum.tepki veriyorum yemedikce gun boyu.sevdigi seyleri bile yemez oldu..kalici bir tepki olusturacak diye korkuyorum benim israrlarimdan..belki bir faydasi olur o karisimin.tabi onuda nasil icirebilecegimi bilmiyorum ama

Benimki ilk başladığımda her şeyi reddetme eğiliminde olduğu için onuda ilk içirirken ağız burun eğdi ama zar zor içirdim tadı genel olarak sevecekleri bi tat olduğu için diğer günler şişeyi görünce sevinmeye başladı. Her gün kahvaltı sonrası 1 tatlı kaşığı verdim ben. 1 ay dolunca bıraktım haftada 2 3 gün 1 tatlı kaşığı veriyorum yine

Kardeşinin yanında olduğunu bilmiyordum da yardım etmiyorsa neden yanındaki çocuğu kucağına alıp gezdirse biraz oyuncaklarla oynasa oyalsa iş yapsan eve gelen kim olursa olsun yardım etmiyorsa yük oluyor zaten ona bir daha yemek hazırla arkasını topla falan

Benim kardeşim de yardım etmez de çocukla oynar sadece ona da razıyım valla, yoksa bana geldiğin de felan yemeğini çayını suyunu kahvesini yaptırır bana asla elini tek işe atmaz evde iş yaparken kendisi yatar

Üniversite sınavına çalışmak için geldi ama gerçekten sıkıntısı başıma daha fazla çocuğun alacağı zarar vereceği şeyleri bırakıyor ortada olduğu odaya oğlum devamlı girmek istiyor oraya sokmamak için mücadele veriyorum değişik bir hal durum

Benimki 2 dk oyalamaktan aciz bi çocuğu hiç oyalayamaz mısın yok. Oğlumda gitmiyor zaten hiç

Ya çocuğu oyalamak bence bize yapılacak en büyük iyilik ben eviöde kimsenin iş yapmasını istemiyorum hiç bir şeyin yerini bilmezler dk başı sor koyarken de yanlış koyarlar daha çok iş çıkar ama birisi evi süpürse mesela isterdim annemdn başka yapan olmadı oda ameliyat oldu artıl hiç gelemiyor o yüzden birisi çocuğa baksa 1 saat ben bir sürü işimi yaparım

Tamda ders çalışılacak yere gelmiş kardeşin tabi başının üstünde yeri var yanlış anlama kesinlikle ama neden kabul ettin ki yani özel bir durum yoksa

Merhaba Globber bebek bisikleti kullanan var mi? Benim bebe arabada darlanıyor durmak istemiyor alternatif arayisindayim

Tamda ders çalışılacak yere gelmiş kardeşin tabi başının üstünde yeri var yanlış anlama kesinlikle ama neden kabul ettin ki yani özel bir durum yoksa
Gerçekten akşama kadar ağlayan bağıran bir çocuğun olduğu ev annemler köye git gel yapıyor bazen aylarca olmuyorlar oda köye gitmek istemiyor. Annemlerde buna saygı duyacak aman burda kalalım çocuk çalışsın diyecek tarzda değiller. Evde yalnız kalacaktı bide annemle arası kötü gelmek istedi. Herkes bir değişik işte

Merhaba Globber bebek bisikleti kullanan var mi? Benim bebe arabada darlanıyor durmak istemiyor alternatif arayisindayim
Ben dışarı hiç çıkarmadım terasım var oturmaya başladığı zamandan beri arada gezdiriyordum son zamanlarda ona da binmiyor biz kucağımızda tutalım kendisi alsın sürsün istiyor her şeyi ters

Ben dışarı hiç çıkarmadım terasım var oturmaya başladığı zamandan beri arada gezdiriyordum son zamanlarda ona da binmiyor biz kucağımızda tutalım kendisi alsın sürsün istiyor her şeyi ters
Bütün çocukların herşeyi ters.. bn de bı umut koyuyorum bebek arabasina ama gün sonunda kızım kucağımda bı yandan da arabayi suruyorum

Kizlar bugün sabah 11 de kızımi babası babaannesinde götürdü akşam dokuzda getirdi.. bütün evi temizledim kahve içtim yattım kalktım yemek yaptım sonra tekrar kahve içtim dizi izledim gün o kadar uzundu ki artık bitsin falan istedim eskiden gün yetmezdi şimdi kızım olmayınca gün bitmek bilmedi

Ben de aynısından çok istiyorum yalnız kalmak nasıl birşeydi unuttum Ama o kadar süre asla durmaz emmek ister biberon da almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…