2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Yalnız değilsin benimkinde 1 şubat doğumlu 14 aylık olacak tutunarak yürüyor emeklemesi de çok geç olmuştu hatta hatırlayanlar olur belki oturması da baya geç oldu ama ben artık çocuğumu tanıyorum yapmak istemiyor. Evde mesela o kadar hızlı yürürki ama asla tutunmadan gitmez bazen bakıyorum neredeyse parmak ucuyla destek alıyor aslında eli değmese bile koşa koşa gider ama korkuyor tutunuyor. Geçen parkta çocukların peşinden kendi isteği ile gayet güzel yürüdü gitti sonra bir yere tutunmadığınu fark edince direk yere oturdu düşmedi bile kendisi oturdu ilginç işte

Kızlar bebeklerinizin bulaşık deterjanı çamaşır deterjanı felan hala ayrı mı?
Bulaşık deterjanı ayrıca kullanmıyorum artık çünkü bizim tabak kaşıklardanvermeye başladım makineye atmak için diğer türlü elde yıkamam gerekiyor. Kıyafetlerini hala ayrı yıkıyorum deterjanı da ayrı

Efe de abisine adi adi diyir baba mama seslendigimde ih diyor anne diyir gel böyle şeyler diyor 1/haftadır yuruyir istediği yere gidiyor ama yerden kalkamiyor kanepeye tutunup kalkıyor sonra finnnndışarı çıkardığında ayakkabıyla yuruyemiyir evdeki gibi rahat çok hareketli sürekli yapışık ikiz gibiyiz öyle seyler

Genelde böyle yaptığında ne oluyor diş falan mı çıkıyor

Bebeğim katı gıdayı tamamen reddediyor. Çeşitli meyveler ve ekmek içi dışında herşeyi ağzından çıkarıyor. Çok üzülüyorum.

Genelde böyle yaptığında ne oluyor diş falan mı çıkıyor
İnanır mısın hiç dş sancısı var gibi değil, herhangi bir şeyi yok gibi Dişi geçenlerde patlattı o zamanlar canı yanar gibi ağlayıp kulaklarını çekiştiriyor genelde, ama şu an uyandığında sadece mırıldanıyor, uykuya geçemiyor. Uykuya ilk geçişte de sadece konuşup kafa sallayıp kendini uyutmaya çalışıyor çok enteresan Acaba atak gerileme yeni keşifler falan mı diyorum. Artık öyle saldım ki hiç birini takip de edemiyorum günü yaşayıp bitirmeye bakıyorum

Hahaha bu benim bebeler ablada abide kaldırımdan ki en alçak olanlarından inerken bile bir beş dakika kafalarında " inebilir miyim, güvenli mi, ya düşersem, yok ben inemem" baloncukları patlardı sonra biz bir el atardık.

Bebeğim katı gıdayı tamamen reddediyor. Çeşitli meyveler ve ekmek içi dışında herşeyi ağzından çıkarıyor. Çok üzülüyorum.
Benimkide çıkarıyor ama dikkatini dağıtıp verince yiyor 2 3 kaşık, sonra tekrar tükürüyor. Oyuncak değiştiriyorum, şarkı türkü Allah ne verdiyse söylüyorum anca öyle öyle yediriyorum. Bazen çok bazen daha az yapıyor... Çıkarmadan yediği tek şey zeytin  insan arpa şhriyeyi çiğnemeye yutmaya üşenir mi

Kayı gıdayla benim de başım dertte sadece makarna ve yoğurt yemek istiyor sabahları da labne köfte balık asla yemiyor direkt tükürüyor napcaz bilmiyorum .

Kızlar bebem sandalyeden düştü bişey olur mu kafası yumuşakça pat etti ama yine de düştü tabi ilk defa düştü bişey olur mu yaa

Bende öyle hiç bakmıyorum takip etmiyorum her günümüz atak gibi olduğu için benimki de memede dalamazsa bir süre yatakta sürekli hareket halinde vır vır bir şeyler anlatıyor

Kızlar bişey sorcam belki konuşulmuştur kaçırmışımdır. Öğrenme kulesi kullanan var mı ? Kızım ben iş yaparken hep paçamda merak ediyor ama düşer diye de korkuyorum alsam mı acaba
Aynı şeyi bende yaşıyordum.kızlarımla özellikle mutfakta bana hiç birşey yaptırmıyordu.İnstagramda denk geldi aldım.Mutfakta özellikle kurtarıcım oldu.Bammy collection diye bir markadan aldım.kAtlanabilir bir öğrenme kulesi çok memnunum.

Kızlar merhaba nasılsınız Alıp memnun kaldığınız montessori öğrenme kulesi varsa link verebilir misiniz? Mutfakda biraz olsun rahat etmek istiyorum artik.
Canım ben de aynı dertten muzdariptim, mutfakta rahat edemiyordum. Bammy Collection’dan katlanabilir bir öğrenme kulesi aldım, çok memnunum! Hem güvenli hem de işim bitince kolayca kaldırıyorum. Linkini bırakayım, belki işine yarar: Öğrenme Kulesi

Benimki de böyle ya. Bazı meyve sebzeleri yiyor . Bi de ekmek. Şu mor karışımdan veriyorum biraz açtı gibi iştahını ama çok bi değişiklik yok. Yemediğini yine yemiyor . Doğru dürüst yumurtasını etini yemiyor.

Bende öyle hiç bakmıyorum takip etmiyorum her günümüz atak gibi olduğu için benimki de memede dalamazsa bir süre yatakta sürekli hareket halinde vır vır bir şeyler anlatıyor
Evet bildiği tüm kelimeleri o an söylüyor, bizim gün içerisinde söyle dediğimiz şeyleri asla söylemeyip gece çenesi açılıyor. Neyse konuşması yine bir şey değil ama gece her uyanmada ağlama krizi olmasa keşke, valla geçecek mi bu günler çok merak ediyorum. Ben 5-6 yaşına kadar böyle gider diyorum arkadaşlar kızıyor abartma diye ama bir yaşına geldi zerre düzelme olmayıp her geçen gün daha fena oluyor Gece uyusak belki gündüze enerji kalır ama yok yani, gece aynı gündüz aynı. Yakada paçada iş yapıyoruz, şu an evi süpürüyorum mesela 15 dk'lık iş oluyor 45 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…