2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bebeklerinize sucuk denettiniz mi ben denettim bayıldı kahvaltı da hiç bişey yemiyor ama sucuk verince yiyor ya ben tüm zararlı şeyleri yapmaya başladım
Ben el yapımı vermiştim . Çok acıydı yine de yemişti . Sucuk çeşnisi aldım . Kendim evde yapacaktım ama 1,5 aydır hala yapamadım

Benim kızım dişlerini gıcırdatıyor sürekli . Çok sert şekilde hem de . Yan kesicilerden birisi içe doğru eğildi , önce normal düzdü . Düzelir mi bu yamukluk kızlar

Benim kızım da ayakta sallanmayı istemiyor . Bazen deniyorum . Oyun zannedip gülüyor , keyfi yoksa da sinirleniyor . Evet ya o uykusuzlukla memeyi verip geçiyorum . Ama artık memede de geri uykuya dönemiyor bazen . 1-2 saat geri tekrar uyutmaya çalışıyorum . Emzirmediğimde çırpınarak bağırıyor kucağımda. En yakın zamanda gece emzirmesini kesmem gerekiyor ikimizin de sağlığı için ama cesaretim yok sanki. Nasıl yapıcam hiç bilmiyorum.

Ben el yapımı vermiştim . Çok acıydı yine de yemişti . Sucuk çeşnisi aldım . Kendim evde yapacaktım ama 1,5 aydır hala yapamadım
Ya benimki bu aralar kahvaltı da hiç bişey yemiyor sucuk denettim onu yedi bugün de yaptım yine yedi, sadece sucuk yiyor çok ilginç

Bende aynı durumdayım, ayakta sallanmayı oyun sanıyor meme ile uyuyor, aşırı düşkün oldu bu aralar memeye, kesmem mümkün değil ama keşke azaltabilsem

VAlla ikimiz bindik hatta tıklım tıklım olab halk otobusune bindik abna buyuk ozguven geldi
Otobuae bende bindim 4 5 kere ağladı durmadı ama çıkmak gerekirse yine giderim yapacak bişey yok zaten yeterince eve kapandım ama evet insan kendini çok iyi hissediyor hele birde ağlamadan dursakar her yere giderim ben hiç durmam evde

Ben daha hiç otobüse binmedim kızımla. Bebek arabasını kaldır indir çok gerilicem bindiğimde kesin
Bebek araban nasıl? Benim 2 tane var bebek arabası biri travel o baya ağır onla 1 kwre binmiştim sanırım çok zordu ağır oldupu için bride yer kaplıyor kapanmıyor falan, şuan baston var indirmek kaldırmak kolay olıyor birazda bindikçe pratikleşiyorsun. Öylesine bence bir kere deneyimle iyi olur

Bebek arabası ne çok büyük ne baston gibi hafif . Orta bişey . Dışarıya çıkarken genelde bisikletini kullanıyoruz markete misafirliğe giderken falan .

Valla bebekler yuzunden eve tikildik aglasinlar napalim evde ben onla aglayacagima bunaltidan. Kuafore bari gidiveriyim. Kayinvalide 5 dk lik mesafede oturuyor gelip de bakmiyo cocuga surekli bi yerleri agriyo

Hee gün 4:30-05:00 civarı uyanmaktan bıktım, en az 1-1,5 saat tekrar uyutmaya çalışıyorum bazen uyumadığı bile oluyor. Ama kendim o kadar uyanık kaldıktan sonra asla tekrar uyuyamıyorum. Gece de bazen aynı şey (uzun süre uyanık kalıyor) oluyor ve uykuya dalmam yine çok uzun sürüyor. Gündüz asla uyuyamam. Bu koşullara bakınca aylardır (hatta tam 14 aydır) o kadar az uyuyorum ki... Sabah her gün bu saatlerde kalktığım için gözlerim yanıyor ve acıyor artık. Bitmiyor, bitmiyor, bitmiyor. DÜZELMİYOR...

Ben nereye gidersem elinden tutup goturuyorum zaten disarda asla uyumuyor
Artık büyüdüler kolay kolay uyumazlar dışarıda ama benimki çok uykusu gelirse bazen arabada uyuyor oda yakın bir yere gidip geldiğimiz için zaten eve gelmiş oluyoruz eve gelimcede uyanıyor bütün gün huysuz olup ağlıyor. Ben elinden tutup sokak başında fırın var oraya gittim bir kere daha da uzun süre gitmem asla durmadı kucağımda döndüm geri eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…