- 4 Ağustos 2022
- 6.629
- 2.986
- 123
Canım benimki de yürümeyi bildiği halde 1 ay boyu yürümedi sadece elimizi tutup ordan oraya gitti yürüyordu bazen aslında ama yürümekten korkuyordu sanırım ondan hep elimizi tutup yürüdü 3 gün önce felan top oynadık topa heyecanlandı kendini bıraktı yürümeye başladı çok şükürOğlum 3 5 adım atıyor artık ama yürümek istemiyor hep emekliyor
Zayıf olmasını tercih ediyor doktorlar daha doğrusu vücut kitle endeksine bakıyolar zayıfla gel diyen bir sürü doktor var.Kızlar alakasız bir soru soracam tüp bebek için bayanın kilosunun önemi var mı yani kilolu biri de tüp bebek yapabilir mi
Yok benimkide yürüyor ama korkuyor elini tutup uzun zamandır yürütüyoruz kendisi duvara tutunup her yere gidiyor hatta bazen bir iki adım tutmadan gidiyordu fark edince oturuyordu direk şimdi normal yürüyor baya daha uzun adımlarla ama yürümek istemiyor bence her sabah yeniden yürümeyi hatırlatmak gerekiyor uyuyunca unutuyorCanım benimki de yürümeyi bildiği halde 1 ay boyu yürümedi sadece elimizi tutup ordan oraya gitti yürüyordu bazen aslında ama yürümekten korkuyordu sanırım ondan hep elimizi tutup yürüdü 3 gün önce felan top oynadık topa heyecanlandı kendini bıraktı yürümeye başladı çok şükürtop işini bi dene büyük top al bizde öyle oldu
Ben de ecowell alayım o zamanBen 2-3 aydır dalin kullanıyorum öncesinde ecowell kullanıyordum dalın bitince tekrar ecowell’e geçmeyi düşünüyorum
Tabi yoğurt meyve bunlar hep ara öğünAra öğünde ne veriyorsunuz, mesela ben bazen meyveli yoğurt veriyorum bazen kurabiye meyve felan onları da mı ara öğün olarak sayıyoruz
Geçmiş olsun canım nolduki enfeksiyon falan mı bi doktora git bence göz işi ciddi iş bir şeker tanesi kadar toz bile girse korneanı yırtar Allah korusunGözüm feci durumda açıkçası damla falan aldım internette de bebek şampuanıyla yıkayın deyince denedim aynen ben başka şampuanı geçeyim siz de hipp almayın
Benimki de öyle artık oyun yaptık bi babasına bi bana yürütüyoruz akşamları pratik olsun diye mesafeleri uzadı ama kendini hala öne atıyor denge kuramıyor gibiOğlum 3 5 adım atıyor artık ama yürümek istemiyor hep emekliyor
Doğru diyorsun aslında ben de bir doktor tanıdığıma sorup damla aldım sadece . Sabahları full çapak oluyor gün içinde de ağrı ve batma oluyor bebişe geçmez inşallahGeçmiş olsun canım nolduki enfeksiyon falan mı bi doktora git bence göz işi ciddi iş bir şeker tanesi kadar toz bile girse korneanı yırtar Allah korusun
Geçmez gözyaşına dikkat et damlacık yoluyla bulaşmasın bi keresinde benim taa göremeceğim yerde arpacıl çıkmıştı canım çok acıyordu öyle bişey de olabilir batma hissine dikkat et yakip et belli noktada babta oluyorsa bi bakmaya çalış flaşla, toz tanesi kaçmış gözdüme dr kulak pamuğuyla almıştı bende bu kadar basit miydi demiştim ama gece bile gözüm akıyordu düşünDoğru diyorsun aslında ben de bir doktor tanıdığıma sorup damla aldım sadece . Sabahları full çapak oluyor gün içinde de ağrı ve batma oluyor bebişe geçmez inşallah
Ayyy evet küçücük bir şey oysa ki nasıl canımı yakmış seninGeçmez gözyaşına dikkat et damlacık yoluyla bulaşmasın bi keresinde benim taa göremeceğim yerde arpacıl çıkmıştı canım çok acıyordu öyle bişey de olabilir batma hissine dikkat et yakip et belli noktada babta oluyorsa bi bakmaya çalış flaşla, toz tanesi kaçmış gözdüme dr kulak pamuğuyla almıştı bende bu kadar basit miydi demiştim ama gece bile gözüm akıyordu düşün
Cogunlukla meyve bazen icine ceviz rendeliyorum meyvenin. Bazen yogurt veya bebek bisküvisiSiz ara öğün ne veriyorsunuz?
Hahaha evet unutuyor demekkiYok benimkide yürüyor ama korkuyor elini tutup uzun zamandır yürütüyoruz kendisi duvara tutunup her yere gidiyor hatta bazen bir iki adım tutmadan gidiyordu fark edince oturuyordu direk şimdi normal yürüyor baya daha uzun adımlarla ama yürümek istemiyor bence her sabah yeniden yürümeyi hatırlatmak gerekiyor uyuyunca unutuyor
Top oynatmayı deneyinBenimki de öyle artık oyun yaptık bi babasına bi bana yürütüyoruz akşamları pratik olsun diye mesafeleri uzadı ama kendini hala öne atıyor denge kuramıyor gibi
Maşallah kaç numara giyiyor :)Kızlar tombik ayaklara hangi marka ayakkabi daha uygun olur acaba? Vicco önermedi satıcı ama kendisinde vicco olmadigi icin de olabilir. Bize sattigi ortopedik ama sanki bebek rahatsiz icinde. Ayakkabi büyük bile sayılır ama enden tam ve cırtının en ucundan kapatabiliyorum cunku kızımın ayaklar poaça gibi
Ayaklari 11 cm yani 18 numara ama enden olmadigindan 19 aldik. Ama iste bu da enden rahatsz sanki 2 ay önce almistikMaşallah kaç numara giyiyor :)
Benimki besikte yatiyordu simdi yanimda yatirmaya basladim acaba dertsiz basima dert mi ariyorumMerhaba arkadaşlar ben de çocuğu ile yatan gece bilmem kaç defa emzirenlerdenim
gece beslenmesini kesmek ve yatakları ayırmak istiyorum 1 yaş malum
Tavsiyelerinizi bekliyirum
Öncelikle her şeyi tek tek ve sırayla yapın derim.Merhaba arkadaşlar ben de çocuğu ile yatan gece bilmem kaç defa emzirenlerdenim
gece beslenmesini kesmek ve yatakları ayırmak istiyorum 1 yaş malum
Tavsiyelerinizi bekliyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?