- 4 Ağustos 2022
- 6.659
- 2.994
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
38 çıkmıştı geçen ay düşüktü bende baya üzüldüm 1 aydır düzenli veriyorum yarın kontrole gidicez bakalım. Kaç çıktı sizinKızlar bebeklerinizde ferritin değerine baktıran oldu mu? Kaç çıktı, moralim aşırı bozuldu çok düşük geldi, kendimi çok suçluyorum ben demir damlasını çok ihmal ettim ondan düşük geldi![]()
Ferritin mi 38 geldi? Bizim ferritin 4 çıktı moralim baya bozuk, kabız oluyor diye damlayı vermedim sonradan bıraktım bayadır kullanmıyorum38 çıkmıştı geçen ay düşüktü bende baya üzüldüm 1 aydır düzenli veriyorum yarın kontrole gidicez bakalım. Kaç çıktı sizin
Ben demir hiç kullanmıyorum ama nir kaç gündür aklıma çok takılıyor anahtar benzeri demir şeyleri ağzına çok alıyor acaba demir eksikliği mi var dedim mantıklı mı bu düşüncem bilmiyorum tabi. Ama doktor zaten 1 yaşından sonra gerek yok dedi bende 10buçuk 11 ay gibi bıraktımKızlar bebeklerinizde ferritin değerine baktıran oldu mu? Kaç çıktı, moralim aşırı bozuldu çok düşük geldi, kendimi çok suçluyorum ben demir damlasını çok ihmal ettim ondan düşük geldi![]()
Hgb kaç çıktı . Ne dedi doktor 4 çıkmasınaFerritin mi 38 geldi? Bizim ferritin 4 çıktı moralim baya bozuk, kabız oluyor diye damlayı vermedim sonradan bıraktım bayadır kullanmıyorum
Ferritin 38 hgb 12ydi bende bırakmıştım 9.ayda düzenli kullanmadım zaten hiçFerritin mi 38 geldi? Bizim ferritin 4 çıktı moralim baya bozuk, kabız oluyor diye damlayı vermedim sonradan bıraktım bayadır kullanmıyorum
Ferritin diye bir şey yazmıyor kan sonuçlarında ama hgb var hatta doktor değeri için iyi 1 yaşından sonra bırak demişti banaFerritin 38 hgb 12ydi bende bırakmıştım 9.ayda düzenli kullanmadım zaten hiç
Hgb iyiyse bırakılıyor diye biliyordum ben de . Ferritin demir kaç olursa olsun.Ferritin diye bir şey yazmıyor kan sonuçlarında ama hgb var hatta doktor değeri için iyi 1 yaşından sonra bırak demişti bana
10 aylıkken yapılan kan testinde 50 çıkmıştı doktor iyi elindeki damla bitince bırak dedi ama ondan sonra hiç baktırmadım.Kızlar bebeklerinizde ferritin değerine baktıran oldu mu? Kaç çıktı, moralim aşırı bozuldu çok düşük geldi, kendimi çok suçluyorum ben demir damlasını çok ihmal ettim ondan düşük geldi![]()
Hiç baktırdın mı demir değerineBen demir hiç kullanmıyorum ama nir kaç gündür aklıma çok takılıyor anahtar benzeri demir şeyleri ağzına çok alıyor acaba demir eksikliği mi var dedim mantıklı mı bu düşüncem bilmiyorum tabi. Ama doktor zaten 1 yaşından sonra gerek yok dedi bende 10buçuk 11 ay gibi bıraktım
Hgb 11.8 çıktı sonuçlar için yarın konuşucazHgb kaç çıktı . Ne dedi doktor 4 çıkmasına
Doktor 38 e düşük dediyse size bizimki sıfırlanmış resmen, ben bayadır kullanmıyorum kabız oldu hep bende demire bağladım demirden oluyor dedim bi verdim bi vermedim sonra bıraktım şuan kendimi suçluyorumFerritin 38 hgb 12ydi bende bırakmıştım 9.ayda düzenli kullanmadım zaten hiç
Bende anlamadım bizim hgb iyi ama ferritin çok düşükHgb iyiyse bırakılıyor diye biliyordum ben de . Ferritin demir kaç olursa olsun.
Biz ilk 4.ayda başlarken dr 9.ayda bırakırız demişti ama bakilip bırakılması lazımmış ben kendi kafama göre bıraktım çok pişmanım istahsizlik ondan olur dedi drDoktor 38 e düşük dediyse size bizimki sıfırlanmış resmen, ben bayadır kullanmıyorum kabız oldu hep bende demire bağladım demirden oluyor dedim bi verdim bi vermedim sonra bıraktım şuan kendimi suçluyorum
Ferritin ayrı olarak en üstte bizim hgb diğer kan sayımları olan yerde duruyor ama dr açıklama yapmadı ben baktım. sadece kansızlık var 1 ay kullan dozu arttırarak dediFerritin diye bir şey yazmıyor kan sonuçlarında ama hgb var hatta doktor değeri için iyi 1 yaşından sonra bırak demişti bana
Kilo alamıyor o da mı acaba bundan dolayıBiz ilk 4.ayda başlarken dr 9.ayda bırakırız demişti ama bakilip bırakılması lazımmış ben kendi kafama göre bıraktım çok pişmanım istahsizlik ondan olur dedi dr
Yemesi nasıl bilmiyorum ama benim oğlum zorla bir iki kaşık yiyor ondan kilo almıyor iştahı yok bu ara biraz açıldı gibi oldu azı dişleri patladı yine yemiyorKilo alamıyor o da mı acaba bundan dolayı
Ferritin yazmıyor zaten bende acaba bakılmadj mı hiç yoksa adı başka bir şey mi geçiyor bazen kısaltmalar farklı oluyorHgb iyiyse bırakılıyor diye biliyordum ben de . Ferritin demir kaç olursa olsun.
Özellikle demire bakın demedim doktorun istediklerine bakıldı işte demir ilacını kesin 1 yaşından sonra dediğine göre o dönem iyiydi demekki tekrar gidicem inşallah. Ay sonu tatile gitmeyi düşünüyoruz gitmeden halledeyim dedimHiç baktırdın mı demir değerine
Bende uyumuyor acaba ondan mı diyorum hep bişeylere bağlıcaz olayıKilo alamıyor o da mı acaba bundan dolayı