2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar daha önce de sormuştum ama cidden anlamıyorum çocuğumun damağı 1 aydan fazladır şiş aşırı şişmiş beyazlaşmış ama hala patlamadı, çok huzursuz herşeye ağlıyor, bu diş neden böyle uzun sürdü zaten 6 7 aydır da diş çıkarmıyoruz
Valla bizde de durum benzerdi, 6 dişi arka arkaya çıkarıp uzun aradan sonra iki tane çıktı. Ama diş sancıları hiç dinmedi elleri hep azıların oraya gidiyordu hiç ağzını da açmıyordu ki bakayım. Dün akşam farkettim iki tane patlamış, bir tanesinin olduğu yer de morarmış o da patlayacak sanırım. Yani uzun sürdü, çok uzunnn sizin gibi 😔

Güneş kremi aldım deniz şortu aldım kısa kollu deniz tişörtleri var açıkcası üzerinde çtle ıslak kalsın istemedim hasta eder diye bende panço aldım ama Müslin değil havlu harzı ince ve fermuarlı ama 1 tane aldım yedeğim çok mu gerekli oluyor acaba birbtane daha mı alsam 🤣🤣
Ben 2 tane aldım dediğim gibi arkadaş 3'ünü kullandığım da oldu dedi 😁 Ben o kadarına gerek görmedim, en çok yemek olayını düşünüyorum ben nasıl yapcaz diye ama çıktık bir kere bu yola bakalım bir kez de çok düşünmeyeyim diyorum iyi mi yapıyorum bilmiyorum 😁 Aaa bak ateşölçer ve calpol almayı düşünüyorum yanıma. Şimdi geldi aklıma. Belki bir de deniz terliği gibi şeylerden alırım kumda vb. ayakları rahat etsin diye. Böyle aklıma geldikçe geldikçe yazarım ama sizin bu ay sonuydu sanırım 😁 Belki dediğin gibi bir müslin panço ekleyebilirsin sen de

Ben 2 tane aldım dediğim gibi arkadaş 3'ünü kullandığım da oldu dedi 😁 Ben o kadarına gerek görmedim, en çok yemek olayını düşünüyorum ben nasıl yapcaz diye ama çıktık bir kere bu yola bakalım bir kez de çok düşünmeyeyim diyorum iyi mi yapıyorum bilmiyorum 😁 Aaa bak ateşölçer ve calpol almayı düşünüyorum yanıma. Şimdi geldi aklıma. Belki bir de deniz terliği gibi şeylerden alırım kumda vb. ayakları rahat etsin diye. Böyle aklıma geldikçe geldikçe yazarım ama sizin bu ay sonuydu sanırım 😁 Belki dediğin gibi bir müslin panço ekleyebilirsin sen de
Biz de bu hafta ilk yurtdışı tatilimize çıkıcaz benim de aklımda olan tek şey yemek her şeyi yanımda götüremem yapacak yerimde olmayacak yemek yemesi de çok sıkıntılı bakalım beni ne maceralar bekliyor 😂

Biz de bu hafta ilk yurtdışı tatilimize çıkıcaz benim de aklımda olan tek şey yemek her şeyi yanımda götüremem yapacak yerimde olmayacak yemek yemesi de çok sıkıntılı bakalım beni ne maceralar bekliyor 😂
Tecrübelerini merakla bekliyoruz 😁 Şimdiden iyi tatiller umarım çok güzel geçer 🙏

Valla bizde de durum benzerdi, 6 dişi arka arkaya çıkarıp uzun aradan sonra iki tane çıktı. Ama diş sancıları hiç dinmedi elleri hep azıların oraya gidiyordu hiç ağzını da açmıyordu ki bakayım. Dün akşam farkettim iki tane patlamış, bir tanesinin olduğu yer de morarmış o da patlayacak sanırım. Yani uzun sürdü, çok uzunnn sizin gibi 😔
Evet ağzını da açmıyor göremiyorum ama diş etleri baya şiş 2 ay oldu hep huzursuz eli ağzında ama gelen giden yok gibi

Kızlar sizinde çocuğunuz bir şeyi yapma etme dediğinizde anlatmaya çalıştığınızda aynı duvara konuşuluyor gibi mi yoksa benimki mi böyle. Bir şeyi yapmaması için anlatmaya çalışıyorsun ya asla ama asla dinlemiyor bağırıp çağırıp onu yapmaya zorluyor

Belki denize bile sokamicam hava hala tam ısınmadı ama yinede hazırlıklı gidiyorum öanakkaleye gidicez nasipse havası denizi nasıl hiç bilmem kendimde suyu hiç sevmem 🤣 aynen ay sonu gidicez ama ben şimdiden oğlumun çantasını yapmaya başlıcam çünkü çok ıvır zıvır var aklıma geldikçe koyacağım burxa yine yazalım birbirimize koyduklarımızı unutmayalım🤣🤣

Yemek olayını da biz 4 gün otelde kalıcaz artık orda ne çıkarsa acı olmayan şeyleri yediricem yanıma bebe bisküvisi muz falan alıcam 4. Gün başka yere geçicez evde kalıcaz orxa ona yemek yapabilirim zaten ama otelde idare edicsm. Ya birde saçma olacak ama yanıma küçük kaplar alıcam oğlumun sevdipi bişey olursa açık büfeden alırım yanıma napayım sık yemek yedirmek gerekiyor şimdi dahs çok acıkacaklarher dk yemeği nereden bulucam bir kaç kaşıktan bişey olmaz o kadar parasını veriyoruz 🤣🤣

Kızlar sizinde çocuğunuz bir şeyi yapma etme dediğinizde anlatmaya çalıştığınızda aynı duvara konuşuluyor gibi mi yoksa benimki mi böyle. Bir şeyi yapmaması için anlatmaya çalışıyorsun ya asla ama asla dinlemiyor bağırıp çağırıp onu yapmaya zorluyor
Yapma demek hayr demek asla çözüm değil aslında bunu biliyorum ama yine de kolaya kaçıp hayır yapma diyorum tabiki anlamıyor daha çok yapmak istiyor. Sabredip ilgisini başka şeye çekmemiz lazım

Kızlar selam.Çalışan annelere soru sormak istiyorum.Nasıl yetişiyorsunuz hem ev işleri yemek vs. hem iş hem bebek ? benim kendi işim annem bebeğime bakmaya başladı öyle şu saatte gideceğim gibi bir durumum yok.Yetişemiyorum gece dinlenemiyorum iş aksine dinlendiriyor yormuyor ama bu defa ev işleri aksıyor.Yoluna sokamadım birseyleri evdeki durumlar nasıl sizfe

Yapma demek hayr demek asla çözüm değil aslında bunu biliyorum ama yine de kolaya kaçıp hayır yapma diyorum tabiki anlamıyor daha çok yapmak istiyor. Sabredip ilgisini başka şeye çekmemiz lazım
Benimki sürekli zararlı şeylere saldırıyor resmen çocuk tüm gün saldırı halinde 🤣

Benimki sürekli zararlı şeylere saldırıyor resmen çocuk tüm gün saldırı halinde 🤣
Emin ol normal bebek öyle olur çok sinirleniyorum her şeye gidiyor diye ama düşünüyorum bu çocuk karıştırmadan uğraşmadan nasıl öğrenecek parkta bakıyorum oğlum kadar hareketli çocuk bu zamana kadar 1 tane gördüm her bebek hareketli ama benimki her şeyde bir tık fazla ve öok yorucu bazı bebekler ne konuşuyor ne hareketli ediyor benim oğluma birisi bay bay yapsa çok mutlu olıyor bazı bebekler put gibi duruyor öyle de olsun istemezdim allahım verdiğüj her şeye şükürler olsun ama birazda sakinlik 🤣🤣

Şuan tam buraya girip size buna benzer bişey soracaktım, herşeye ağlıyor krize giriyor, şuan bişey yedirmeye çalışıyorum önüme koy diyor kendi yiyecek diye önüne koyunca da tabağı atıyor döküyor mıncıklıyor bende vermedim diye krize girdi, ya bu aralar özellikle 2 haftadır herşeye ağlıyor ama herşeye abartısız herşeye artık psikolojim kaldırmıyor ben de mahfoldum ya, yerlere atıyor kendini krize giriyor bide nefesini keserek ağlıyor kaskatı kesiliyor sizde de böyle oluyor mu

Belki denize bile sokamicam hava hala tam ısınmadı ama yinede hazırlıklı gidiyorum öanakkaleye gidicez nasipse havası denizi nasıl hiç bilmem kendimde suyu hiç sevmem 🤣 aynen ay sonu gidicez ama ben şimdiden oğlumun çantasını yapmaya başlıcam çünkü çok ıvır zıvır var aklıma geldikçe koyacağım burxa yine yazalım birbirimize koyduklarımızı unutmayalım🤣🤣
Ay ne güzel bende gitmiştim Çanakkale'ye çok güzel bir yer ama deniz tatili için değil de ben şehitlik felan öyle yerlerini gezmiştim

Şuan tam buraya girip size buna benzer bişey soracaktım, herşeye ağlıyor krize giriyor, şuan bişey yedirmeye çalışıyorum önüme koy diyor kendi yiyecek diye önüne koyunca da tabağı atıyor döküyor mıncıklıyor bende vermedim diye krize girdi, ya bu aralar özellikle 2 haftadır herşeye ağlıyor ama herşeye abartısız herşeye artık psikolojim kaldırmıyor ben de mahfoldum ya, yerlere atıyor kendini krize giriyor bide nefesini keserek ağlıyor kaskatı kesiliyor sizde de böyle oluyor mu
Bizimki de sinirlenip kafasını yere vuruyor istediği şeyi yapmayınca . Doktor sert bir dille bunun doğru olmadığını söyleyip anlatın dedi (şu an için pek işe yaramıyor) doğru bir şey olmadığını söylüyorum ve gerekirse yanından ayrılıyorum sonra unutup peşimden geliyor genelde

Dün gece faciaydı bizim için. İkide uyandı 4:30’da geri uyudu sonra beşte uyandı sonra altıda uyandı bir garipti

Ayyy galiba bebelerimizin hepsi aynı kızlar bende diyorum ki 2 yaş sendromuna erkenden mi girdik, bizimki de eve girmek istemiyor dün onu Florya akvaryuma götürdük bayildi, bu sabah uyanır uyanmaz dışarı çıkmak isityor Allah'tan evimiz bahçeli, ama kahvaltı zor yaptırıyorum yani zar zor yedi ben bile tam.yiyemedim onun yüzünden sonra artık çok mizmizlaninca çıkardım dışarıya ama şu an bence en zor zamanları gibi geliyor bana

Back
X