• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Ben hala her şeyi karıştırıp öyle çorba yapıyorum ya öyle bayılarak içmiypr zaten hep olay çıkıyor içerken çorba özelinde değil genel olarak yemek yemeyi sevmiyor. Kabak havuç patates bazen kıyma ekliyorum öyle pişirip blander ediyorum. Soğan nane vs aklıma ne gelirse çeşitlendiriyorum.onun dışında evde çorba yaparsam onlardan da veriyorum. Mercimek yoğurt domates gibi bende hemen hemen hep aynı çorbayı yapıyorum besleyici olsun diye napayım :(
Kendimi düşünüyorum yani ta sevmeyeceğim şeyleri o da sevmez diye düşünerek yapmıyorum😂

Kendimi düşünüyorum yani ta sevmeyeceğim şeyleri o da sevmez diye düşünerek yapmıyorum😂
Öyle düşünürsem benimki baya aç kalır ama 🤣🤣 bu aralar haftada 1 çorba anca yapıyorum sıcaktan içilmiyor bazen köfteci Yusuf mercimek içmeye gidiyoruz oranın mercimeği çok güzel

Kızlar ya oğlumun aşırı salyası var. Emzik emiyor diye mi acaba bazen emmiuor öyle ağzında tutuyor damla damla sular akıyor ağzından boğazına iniyor kıyafetleri hep ıslanıyor. Var mı böyle bir durum yaşayan

demiri düşük demiştin önce canım. Bence seninkinde demir eksikliğinden oluyor bu kadar yememesi diye düşünüyorum .
Bilmiyorum canım ama cidden artık çok yoruldum bu durumdan özellikle kahvaltı da ne yedireceğimi şaşırıyorum peynir yumurta yemiyor önceden salatalık domates yerdi şimdi onu da istemiyor zeytin yemiyor, patates kızartması seven çocuğum onu da bi tane yiyor gerisini istemiyor bu aralar sucuk istiyor bende sırf yesin diye onu yapıyorum onu yiyor az da olsa, çorba zaten baştan beri sevmez tüm çorba çeşitlerini denedim hiç birini istemedi, ilk ek gıdaya başlarken çorba yiyordu sonradan istememeye başladı, uzun zamandır çok seçici sevdiği şeyleri bile yemez oldu çok üzülüyorum bu duruma, ağzına değdiği an diliyle itiyor bir çok şeyi daha tadına bakmadan karar veriyor

Bilmiyorum canım ama cidden artık çok yoruldum bu durumdan özellikle kahvaltı da ne yedireceğimi şaşırıyorum peynir yumurta yemiyor önceden salatalık domates yerdi şimdi onu da istemiyor zeytin yemiyor, patates kızartması seven çocuğum onu da bi tane yiyor gerisini istemiyor bu aralar sucuk istiyor bende sırf yesin diye onu yapıyorum onu yiyor az da olsa, çorba zaten baştan beri sevmez tüm çorba çeşitlerini denedim hiç birini istemedi, ilk ek gıdaya başlarken çorba yiyordu sonradan istememeye başladı, uzun zamandır çok seçici sevdiği şeyleri bile yemez oldu çok üzülüyorum bu duruma, ağzına değdiği an diliyle itiyor bir çok şeyi daha tadına bakmadan karar veriyor
Seninki baya zormuş sadece memeyle mı duruyor bütün gün nasıl dayanıyor bu bebekler anlamak zor valla

Bilmiyorum canım ama cidden artık çok yoruldum bu durumdan özellikle kahvaltı da ne yedireceğimi şaşırıyorum peynir yumurta yemiyor önceden salatalık domates yerdi şimdi onu da istemiyor zeytin yemiyor, patates kızartması seven çocuğum onu da bi tane yiyor gerisini istemiyor bu aralar sucuk istiyor bende sırf yesin diye onu yapıyorum onu yiyor az da olsa, çorba zaten baştan beri sevmez tüm çorba çeşitlerini denedim hiç birini istemedi, ilk ek gıdaya başlarken çorba yiyordu sonradan istememeye başladı, uzun zamandır çok seçici sevdiği şeyleri bile yemez oldu çok üzülüyorum bu duruma, ağzına değdiği an diliyle itiyor bir çok şeyi daha tadına bakmadan karar veriyo
Gerçekten anne için çok zor ya yemeyen çocuk. Benimki de el ayak hastalığı olduktan sonra yememeye başlamıştı . 2 haftadır gibi biraz düzeldi . Gerçi Ben de o oyun oynarken yediriyorum . Benim de durumum pek iç açıcı değil .

Benimki hiç peynir yemiyor bir çok çeşit denedim süzme peynir denememiştim bu sefer onu aldım ilk tükürdü ama biraz zorladıö yedi

Kızlar ya oğlumun aşırı salyası var. Emzik emiyor diye mi acaba bazen emmiuor öyle ağzında tutuyor damla damla sular akıyor ağzından boğazına iniyor kıyafetleri hep ıslanıyor. Var mı böyle bir durum yaşayan
Yani bizimki de çok Cileaıydı yaz diyene kadar önüne hep onluk takıyordum onluk sürekli sırılsıklam olurdu şimdi ya hali azaldı ya da yaz geldiği için hemen kuruyor bilmiyorum

Yani bizimki de çok Cileaıydı yaz diyene kadar önüne hep onluk takıyordum onluk sürekli sırılsıklam olurdu şimdi ya hali azaldı ya da yaz geldiği için hemen kuruyor bilmiyorum
Bizim önceden vardı ama bu kadar değildi diş dönemi artıyor ama şuan çıkan dişi uok sadece en arka dişleri kaldı onlarda çıkmıyor zaten. Off anne olunca insan ufack şeyi.bile neden diye sorguluyor

Ben, ortancayı 26 27aylıkken birden memeden kestim🙈 şu astrolojik zamanlar varya, bir arkadaş tarihler uygun demişti, bende kestim. Gündüz değilde ilk gece çok ağlamıştı, diğer 2 3 gece de ağlamıştı. Eşim hala çocuğun huyu suyu değişti o zaman, der.
Oğlumu gece yanına yatıp meme vererek uyutuyordum, gündüz meme + sallayarak... Sonuç: uykucu bebem gündüz kendini sallatmadı ve bir daha da gündüz uykusuna yatmadı 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
🥲Gece nasıl uyudu sonra memesiz . Çok erken bırakmış gündüz uykusunu . Yakınımın çocuğu 4 yaşında hala gündüz 45 dk kadar uyuyor.

Seninki baya zormuş sadece memeyle mı duruyor bütün gün nasıl dayanıyor bu bebekler anlamak zor valla
Kahvaltıda hiç bişey yemiyor sonra atıştırma ile duruyor yada meyve akşam yemeği eğer istediği bişeyse yiyor yoksa gene aç kalıyor sadece meme ile durduğu bile oluyor cidden çok zorluyor beni, direk ağzından atıyor bir çok şeyi tadına bakmadan

Benimki hiç peynir yemiyor bir çok çeşit denedim süzme peynir denememiştim bu sefer onu aldım ilk tükürdü ama biraz zorladıö yedi
Yoğurt yiyor mu peki, benimki çok severdi yoğurdu hatta yemediği birşeyi yoğurda katıp verirdim yerdi şimdi yoğurt diline değsin dilini siliyor

Yoğurt yiyor mu peki, benimki çok severdi yoğurdu hatta yemediği birşeyi yoğurda katıp verirdim yerdi şimdi yoğurt diline değsin dilini siliyor
Evet yoğurt yiyor. Activia küçük kutular var ya onlardan alıyorum 4lü. Her gün bir tane yediriyorum pilavla yoğurtla falan ama sadede yiyor.

Back
X