Oğlum 78 gün kuveste kaldi. Taburcu olduğunda annemgilde kaldım.Annemde Allah razı olsun yardımcı oldu. Geceleri annem baktı.gunduzleri benbaktım.mamayla besledi.doktorda oğlumu bağışık düşük olduğu için 4ay maskeyle kulanin ve misafir kabul etmeyin dedi.maskeyle
kucağıma aldık grip olduğumda hiç yanasmadim. Kendi evimde olsa ooo kaynanam herkese çağırır torunuma gelin bakın der.simdilik oğlum 18 aylık oldu.kaynanam 1saat bile bakamiyor.sanki akşama bakiyorda.onu telefonla arayanlar oluyor torunumu bakıyorum çok yoruldum çocuk durmuyor der.bezide gevşek bağlar.cocuk çok sinirli der.bakmamak için bahane arar. Oglum sesiz yaramaz yapmayı bile bilmez kendi kendine araba oyuncakları oynar. oglum diyor devamlı.torunum arada der özledim ver bakayım der bakmayı bilmez. kahvaltıyı götürür bazen erken kalkiyor 6da.

ekmek ici ıhlamur cay verdim der.ee sen böyle kahvaltımı yapiyorsun diyorum.biz nasıl yiyorsa oda öyle yiyecek diyorum. Susuyor.simdilik gondermiyorum madem yoruldum diyorsun burda bakarsın seversin diyorum