- 19 Mayıs 2024
- 3.468
- 2.010
- 53
Eşim destek oluyor ama bana yetmiyor. Ben benim kadar yardımcı olmasını bekliyorum en azından çabalasın. Ben işe gidiyorum çocuk bakmak sana ait kafasında. Belli bir zamana kadar çocuğu hep beraber yıkarsık mesela artık kendi başıma yıkıyorum. Altını 1 kere bile değiştirmedi kaka yaparsa yanına bile alamaz tiksiniyor kokudan. Bizde bok kokusuna meraklı değiliz de çocuğumuz işte bakıyoruz yani bende tiksinen birisiyim ama çocuğumdan tiksinmiyorym mesela bu huyu beni çok sinir ediyor Ben yapamıyorum diyip çekilebiliyor aslında bunuda kabul edebilirim ama kelimelerini doğru seçip bana kendini güzel ifade etmesi gerekiyordu. Ben yapamıyorum deyip çekilmek en kolayı bende ona diyorum ki onzaman bende yapamıyorum madem öyle kim bakacak bu çocuğa diyorum bakan birisi illaki bulunur çaresini bulurduk diyor ailesine güveniyor. Evlilik çocuk yapmak böyle olmamalı bence bir baba anne ne yapıyorsa aynısını yapabilmeli yapamayacaksa öocuk yapmayacaklar. Anne her şeyi çekmek fedakar olmak zorunda değil. Şuan beni tek başıma mücade etmek zorunda bırakıyor. Üstünğ değiştirir yemeğini yedirir şuan uyutuyor mesela. Ama bunları ben ona komut verirsem yapıyor. Erkeklerin ciddi algı problemi var. Sözüm meclisten dışarı kocalarınız iyi olabilir ama erkekler cidden robot gibi yönlendirilmesi gerekiyor bu çok can sıkıcı. Yani kısaca bana yardımı var hatta bazen dayanamadığım noktalarda olayı iyi toparlıyo ama benim dayanamama noktasına gelmemi ben ona bağlıyorum o bunu anlamıyor.Tabi ki öyle biraz bizimde rahatlamaya ihtiyacımız var, eşin hiç destek olmuyor mu? Mesela benim eşimde hamileliğimden beri bana öyle bir desteği olmadı, şimdi çocuk artık kendisi ile oynamak istiyor gidiyor yanına mecbur kalıyor bir nevi, oyalıyor oynuyor zaman geçiriyor. Geçen benim kaynanam da bi tane daha yap dedi yok benden bu kadar dedim niye bir kardeşi olsun tek kalmasın desteği olsun diyor öyle diyince bir düşündüm gerçekten yalnız bırakmak da istemiyorum bi yandan