Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Z Zeynepli7 sen naptınn nasıl geçti detaylıı 🤩
Çok güzel geçti her şey yolunda çok şükür sadece bebeğin sivisi 10 ile 20 arasi olmasi gerekiyormus sizinki 18 sinira yakin biraz karbonhidrat agirlikli mi beslendiniz bu ara dedi biz de kibrista her sey dahil bir otelde 5 gun boyunca bazi seyleri asiri abarttigimiz icin oldu hocam bir şeyler ama halledecegim dedim:)

Yuzunu donmedi bebek tam birkac kez karnimi sarsti ama yani o kadar komik bir hareket ki ve yani bebegin de umrunda degil birkac kez gulme tuttu beni:D

Yuzunu tam istedigimiz açı ile goremedik yan durdu ama agiz burun goz ayri ayri incelendi her sey yolunda ve sağlıklı ilerliyor çok şükür. Darısı herkesin başina🌸

Kızlar asi yaptıranlara sorum var soğuk uygulama yapabiliyor muyuz ? Şişti ama kızarıklık yok bugün berbat geçiyor buz aküsü koysam bı faydası olur mu

Kızlar asi yaptıranlara sorum var soğuk uygulama yapabiliyor muyuz ? Şişti ama kızarıklık yok bugün berbat geçiyor buz aküsü koysam bı faydası olur mu
Duş önerilmiyor bence ıslaklıkta önerilmiyordur

Valla kuzum bende sorun olmadı ama olursa soğuk buz uygula dediler
Dün bişey yoktu bugün ogleden sonra kolum ağırlaştı ve çok ağrı var oturup ağladım kizariklik olması şişmesi normal dedi başka bişey demedi inşallah sabaha geçer tek istedim bu

Dün bişey yoktu bugün ogleden sonra kolum ağırlaştı ve çok ağrı var oturup ağladım kizariklik olması şişmesi normal dedi başka bişey demedi inşallah sabaha geçer tek istedim bu
Kolunu yormamalısın buz uygula ve üstüne yatma malesef bazen çok ağrıyor. Bana da ağrın olursa doktoruna sorarak parol al dedi

Çok güzel geçti her şey yolunda çok şükür sadece bebeğin sivisi 10 ile 20 arasi olmasi gerekiyormus sizinki 18 sinira yakin biraz karbonhidrat agirlikli mi beslendiniz bu ara dedi biz de kibrista her sey dahil bir otelde 5 gun boyunca bazi seyleri asiri abarttigimiz icin oldu hocam bir şeyler ama halledecegim dedim:)

Yuzunu donmedi bebek tam birkac kez karnimi sarsti ama yani o kadar komik bir hareket ki ve yani bebegin de umrunda degil birkac kez gulme tuttu beni:D

Yuzunu tam istedigimiz açı ile goremedik yan durdu ama agiz burun goz ayri ayri incelendi her sey yolunda ve sağlıklı ilerliyor çok şükür. Darısı herkesin başina🌸
Bizimki gibi olmuş beni de çok sarstı ya göremedik yüzünü 🤪 çok sevindim iyi geçmesine inşallah sağlıkla doğururuz 🙏🏻🩷

kızlar doğum öyle bi şey ki o geldiğinde onun doğum olduğundan emin oluyorsunuz
Hiç yaşamadım ya bilmiyorum ki bu ağrılar da ilk kez yaşadığım ağrılar, panikliyorum ister istemez 🙏🏻 dün baya entry okudum herkes aynısını demiş ben de herhalde doğurmuyorumdur diye aramadım doktorumu 🌝

Arkadaşlar merhaba ben yine bir şey soracağım .Az önce uzanırken tesadüfen bir şey fark ettim benim sol göğsümün ucunun yan tarafında içte misket büyüklüğünde bir sertlik var dışarıdan ayırt edilmeyecek şekilde .Hamilelikte bu oluyor mu korkuttu beni
Süt bezesi olabilir benimde vardı solda nohut kadar ama her zaman elime gelmiyordu göğsüm taş gibi sert olunca hissediyordum ama rahat olduğunda yumuşak olduğunda kayboluyordu anlamadım ne olduğunu ben duşta hep ovaladım taş gibi olunca ağrıyordu çünkü sonra duşta sol mememden sarımtırak bir sıvı akmaya başladı önce korktum sonra anladım sütüm gelmiş meğer şimdi mesajı gördüm kontrol ettim kaybolmuş. Şimdilik gözlemliyorum mememde deforme morluk ağrı başka kısımlarında sertlik yok ama kontrol çok önemli.

Geç gördüm bu aküsünü direk tenine değdirme beze ya da havluya sararak uygula. Evet sıcak ya da soğuk kompres uygulaması yapabilirsin duş bir gün alma dediler bana da ama ikinci gün duştan sonra kolun rahatlayacak. Ateş bulantı kusma halsizlik olabilirmiş yaşandı. Ama iki günden uzun sürerse doktora gitmek lazımmış. Çok şükür ikinci gün duştan sonra birşeyim kalmadı.

sizlere bir sorum olcak arkadaşlar.Benim iki düşüğüm oldu şimdi 24 haftalık gebeyim.İnşallah sağlıkcakla kucağıma alırım.Aşı yaptırmadın hala ebe riskli olduğu için doktoruna sor dedi.Progestoron ve Enox iğne kullanıyorum.Haftaya doktor kontrolüm var soracağım.Sadece fikir danışmak istiyorum acaba aşının bir zararı olur mu

Hiç yaşamadım ya bilmiyorum ki bu ağrılar da ilk kez yaşadığım ağrılar, panikliyorum ister istemez 🙏🏻 dün baya entry okudum herkes aynısını demiş ben de herhalde doğurmuyorumdur diye aramadım doktorumu 🌝
ben de sadece 1 kez doğurdum, bebek 37 haftalıktı ve 37. haftaya kadar hiç sancım olmamıştı, 1 kere bile.
37. haftada sancı tuttu, bekledim geçmedi, sıklaştı, düzenlileşti, valizi aldım yallah hastaneye, ve bebek böyle geldi, yani ilk kez olsa bile anlarsınız merak etmeyin

Back
X