2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kaç dişi.var şuan? Bir ara şişmiş diyordun onlar patladı mı? Diş çok iştahsızlık yapıyor benimki dişleri ötle uzun sürmedi şişiyor heöen patlıyor ama o kısa sürede bile hiç bişey yemek istemiyor ekstra ağlıyordu
Şuan 8 dişi var bir tanesi de çıkmış gibi 5 diş daha çıkıyor çizik olmuş, bizimki çok zor çıkıyor

M meraklibirkisi canım sonra oğlunun gözüne bişey yaptın mı sinek ısırığı için? Yine oğlumun göz kapağını ısırmış bu sefer baya kötü kapanmış resmen çok şişmiş ne yapacam bilemedim ya

Üzümü kesip veriyorum ben cevizide aslında parçalanıyor ya ağzında o hoşuna gidiyor galiba yarısını döküyor yerken ağzından yediği ne kalıyor neredeyse hiç bişey oynuyor işte öyle. Düdüklüm yok benim maalesef ya korktuğum için çeyize bile almamıştım🤣🤣
Bende almamıştım ceyizime😓oğlum et yesin diye düdüklüde öğrendim mecbur

Şuan 8 dişi var bir tanesi de çıkmış gibi 5 diş daha çıkıyor çizik olmuş, bizimki çok zor çıkıyor
Bizde ilk diş çıkarken uzun sürdü ama yine öyle aylar sürmedi tabi en son çıkan köpek dişleri gerçekren çok zorladı çıkmadan huysuzluk yaptı patladı yine ağrısı vardı fark ediyordum diğerleri normal çıkmıştı ama hepsi iştahsızlık yaptı

M meraklibirkisi canım sonra oğlunun gözüne bişey yaptın mı sinek ısırığı için? Yine oğlumun göz kapağını ısırmış bu sefer baya kötü kapanmış resmen çok şişmiş ne yapacam bilemedim ya
Göz oldupu için hiç vişey yapmadım ya bol bol yüzünü yıkıyorum 2 günde indi şişi sonra kayboldu vücuduna ilaç sürüyorum kötü olursa doktor vermişti

Back
X