- 19 Mayıs 2024
- 3.864
- 2.206
- 53
Seni ben çok iyi anlıyorum. Kolay bebek yok ama bazıları çok daha zor işte. Bizimkilerde öyle. Tahammül eşiğiö bence düşük öyle düşünüyorum. Çevremde herkes çocuğumuj ne kadar zor olduğunun farkında gerçelren bunuda söylüyorlar bana ama sanki bunları unutup hep şunları anlatıyorlar çocuklar böyle büyür şöyle zor olur benim şöyle durumum vardı sen yine şükret gibisinden. Hep çelişkili konuşmalar. Bakmaya gelince benim çocuğum zor ama onlar büyütükleri için yaşadıklarının daha zor olduğunu düşünüyorlar. Her çocuk aynı değil maalesef. Ağlayan bebek çok zor üstüne uyumaması bonus nasıl sinir yapmayalım. Görimcem bile diyor ki benim çocuğumda zordu hiç durmazdı anlatıyor da anlatıyor ya şuan ben senin çocuğunu dinlemek istiyor muyum acaba. Sonra diyor ki ama benimki böyke ağlamazdı. Evi karıştırmazdı ben hiç hiç bir yane eşyamı kaldırmadımörtülerimi arada bir ellerdi başka bir yere dokunmadı diyor ee şimdi nu çpvuğs bakmakta ne var ki. En fazla yemek yemez belki oda beniö kabulüm. Benimki sabahtan akşama ebi alt üst ediyor. Her yere kapak koruması taktık 1 ag sürmedi hepsini kırdı çıkardı açmayı öğrendi bantlıyoruz açıyır. Benim evimde öyle süs oüs zaten yok 3 5 bşley var sorun süs de değil zararlı şeyler yapıyor sandalyeler koltuklar tepesinde sürekli kaç kere düştü. Bulaşık makinesini fişi arkada mesela çekemiyorum devamlı çalıştırıyor sürekli makinenin içi ıslak. Ya böyke anlatınca belki de geçrekren insanlara basit geliyor ama tüm günüm dur yapma dur yapma en son bağırarak sinir çıkıyor. Yoruluyorum 1 allahıj kulu kapımı açmıyor annem zaten hasta bunları düşünmekte beni sinirlendiriyor. Bu günler geçecek oğlumu alıp gezmelere gidicem arkamı dönüp kimseye bakmıcam derdi var mı yok mu kimse umrumda olmayacak bazen çok kinleniyorum herkese. Anlatırken çok zor şöyle böyle diyorlar madem zor o zaöan yaşadıysan neden beni anlatıp bana destek olmuyorsun. Bu arada bende işe girsem bakacak kimsem yok. Daha 1 kere dışarı çıkmadım eşimle çıkıyoruz hacra sonu onda da yine kavga ettik park yeri bulamadık falan diye yani her şey üst üste geliyor geldi mi. 3 yaşını beklicez aslında 2 yaşında da kreşlwr alıyor artık ama dediğin gibi bakamazlar gibi gekşyor bana da biraz akıllanmadan veremem ama 3 yaşında inşallah vermek istiyorumAynı azap bende de var sabah çok sinirlendim artık yeter diye bağırdım hiç durmadan cırım cırım cırlıyor çünkü ve sesimi asla duyuramıyorum kendisine. Bağırınca da vicdansız ve dünyanın en kötü annesi oluyorum malum. Valla herkes yaşadığını anlıyor, biliyor bence. Burada ne kadar konuşsak da boş. Sen diyordun sanırım benim tahammül eşiğim düşük diye. Bu bile etken kimisi aşırı sabırlı kimisi aşırı tahammülsüz. Aynı bebek birini zorlar birine kolay gelir. Ama yok yani zor olan cidden çok zor. Bazen dayanılacak gibi değil diyorum. Çalışsam kimse bakmaz, okul kabul etmez diye düşünüyorum. Geceleri o kadar kötü ki gündüz bile iyiymiş gibi gelmeye başlıyor. Gece olsun istemiyorum şu uyku stresinden artık