- 22 Kasım 2024
- 321
- 794
- 18
O zaman iyiyiz6 aylıkken doğum kilosunun 2 kati yaşındayken 3 katı olsa normalmiş sonra yılda 2-3 kilo almalıymış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman iyiyiz6 aylıkken doğum kilosunun 2 kati yaşındayken 3 katı olsa normalmiş sonra yılda 2-3 kilo almalıymış
Evet en arkadakiler şiş insaallah oyle olurEn arkadakiler mi bizim daha orda hareketlilik yok galiba 2 yaşından sonra çıkıyor ama çıkarsa da sizin için iyi olmuş olur belki rahat uykuları olur artık
Cok korkunç gercekten Allah yardımcın olsun. Asla tehlikeyi bilmiyorlar benimki de balkon da sandalye gördüğünde direk üstüne çıkıp balkon demirlerine tırmanmaya çalışıyor. Ödüm patlıyor sürekli balkonlara kapali sandalyeleri diger tarafta tutuyorum.Kızlar oğlum banyoya girdi ve saniyesinde kapıyı kapatıp kitledi kalbim duracaktı ötle korktum ki banyoda 1 tane dolahım var tüm detaçerjanlar çamaşır suları falan orada. Kapıda dışarıdan açılmıyor içeriden açılıyor sadece kaşığın sapıyla çevirdim aötım ama ötle kortum ki çöktüm olduğum yere ağladım. Daha önce 2 kwre beni balkona kitledi zor çıkmıştım. Öyle tehlikeli şeyler yapıtor ki artık gücüm yetmiyor peşimde koşmaya hayır demeye bugün bağırmaktan sesim kısıldı sürekli evin bir ucundan diğer ucuna koşuyor kafası sürekli arkasına dönük konuşuyor ya düşüyor ya kafasını çarpıyor aşırı stres veriyor bana artık bu hareketleri bir saniye oturamıyorum korkudan
Bizim balkon tamamen cam kapalı balkon değil yani en sevmediğim balkon tipi çocuk yokkendesevmiyordum şimdi daha da korkar oldum hiç sağlam değil biz bile çıkmıyoruz mümkün olduğunca çocukları da çıkarmamak lazım 1 sn de kayboluyorlar ortalıktan.Cok korkunç gercekten Allah yardımcın olsun. Asla tehlikeyi bilmiyorlar benimki de balkon da sandalye gördüğünde direk üstüne çıkıp balkon demirlerine tırmanmaya çalışıyor. Ödüm patlıyor sürekli balkonlara kapali sandalyeleri diger tarafta tutuyorum.
Bende hiç yerleşme kanaması olmamıştı. Adet gecikmesi oldu mu ki. Benim hiç gecikme olmadan idrar testi yaptım evde aşırı silik çıktı sonra kan verdim kanda da çıkmıştı ama çok yenildi 3 haftalıktı dahaKizlar dün lekelenme tarzında kanamam oldu kizimda da boyle olmuştu yerleşme kanaması suphelenip test yaptim silik çıktı. Sabah tekrar yaptim daha belirgin silik çıktı. Hic 2. bebek fikrimiz olmadığı icin baya şok olduk kan verdim negatif çıktı. Simdi de çok halsiz hissediyorum agri bacaklarıma vuruyor uyuşuyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, geçen ay bende stresle geçirdimKizlar dün lekelenme tarzında kanamam oldu kizimda da boyle olmuştu yerleşme kanaması suphelenip test yaptim silik çıktı. Sabah tekrar yaptim daha belirgin silik çıktı. Hic 2. bebek fikrimiz olmadığı icin baya şok olduk kan verdim negatif çıktı. Simdi de çok halsiz hissediyorum agri bacaklarıma vuruyor uyuşuyor.
Ay evet sizinki hic olmazBizim balkon tamamen cam kapalı balkon değil yani en sevmediğim balkon tipi çocuk yokkendesevmiyordum şimdi daha da korkar oldum hiç sağlam değil biz bile çıkmıyoruz mümkün olduğunca çocukları da çıkarmamak lazım 1 sn de kayboluyorlar ortalıktan.
Gecikme yoktu kizimda da boyle olmuştu diye suphelendim. Bende 2.haftada farketmistim.Bende hiç yerleşme kanaması olmamıştı. Adet gecikmesi oldu mu ki. Benim hiç gecikme olmadan idrar testi yaptım evde aşırı silik çıktı sonra kan verdim kanda da çıkmıştı ama çok yenildi 3 haftalıktı daha
Yok yok degilim olsa kanda cikardi ama bu kadar ağrılı ve halsiz hissettiren bir adet donemi yaşamamıştım. Gercekten cok stresli .Hakkınızda hayırlısı olsun canım, geçen ay bende stresle geçirdimama değilmişim...
Okurken bile bana fenalık bastı. Deterjan dolabına ben mutfak dolaplarına taktığım kilitten taktım kilidini de kenara koyuyorum isteyen alsın kullansın geri koysun dedimKızlar oğlum banyoya girdi ve saniyesinde kapıyı kapatıp kitledi kalbim duracaktı ötle korktum ki banyoda 1 tane dolahım var tüm detaçerjanlar çamaşır suları falan orada. Kapıda dışarıdan açılmıyor içeriden açılıyor sadece kaşığın sapıyla çevirdim aötım ama ötle kortum ki çöktüm olduğum yere ağladım. Daha önce 2 kwre beni balkona kitledi zor çıkmıştım. Öyle tehlikeli şeyler yapıtor ki artık gücüm yetmiyor peşimde koşmaya hayır demeye bugün bağırmaktan sesim kısıldı sürekli evin bir ucundan diğer ucuna koşuyor kafası sürekli arkasına dönük konuşuyor ya düşüyor ya kafasını çarpıyor aşırı stres veriyor bana artık bu hareketleri bir saniye oturamıyorum korkudan
Gecikme olmadan lekelenme nasıl oluyor ki üzerine görme olayını biliyorum adet gibi oluyor ama ayrıca lekelenme duymadım. Bence yoktur ya kanda çıkmamış sonuçta ama insan çok stres yapıyor anlıyorum seniGecikme yoktu kizimda da boyle olmuştu diye suphelendim. Bende 2.haftada farketmistim.
Nasıl bişey onlar, ben çocuk koruma kilitlerinden aldım ama hepsini çeke çeke kırdı yapışkanlarını bile söktü. Prize kapak almıştım onları da keşfetti artık nasıl çıkarıldığını öğrendi. Böyle bazen o kadar çaresiz kalıyorum ki eskiler çocul büyütmeti basit görüyor ya böylesine önlem aldığımız halde her şey nasıl bu kadar zor oluyor anlamıyorumOkurken bile bana fenalık bastı. Deterjan dolabına ben mutfak dolaplarına taktığım kilitten taktım kilidini de kenara koyuyorum isteyen alsın kullansın geri koysun dedim