- 4 Ağustos 2022
- 6.548
- 2.976
- 123
Bunu bende yaşadım, kaç dakika sonra açabildin?Kızlar oğlum banyoya girdi ve saniyesinde kapıyı kapatıp kitledi kalbim duracaktı ötle korktum ki banyoda 1 tane dolahım var tüm detaçerjanlar çamaşır suları falan orada. Kapıda dışarıdan açılmıyor içeriden açılıyor sadece kaşığın sapıyla çevirdim aötım ama ötle kortum ki çöktüm olduğum yere ağladım. Daha önce 2 kwre beni balkona kitledi zor çıkmıştım. Öyle tehlikeli şeyler yapıtor ki artık gücüm yetmiyor peşimde koşmaya hayır demeye bugün bağırmaktan sesim kısıldı sürekli evin bir ucundan diğer ucuna koşuyor kafası sürekli arkasına dönük konuşuyor ya düşüyor ya kafasını çarpıyor aşırı stres veriyor bana artık bu hareketleri bir saniye oturamıyorum korkudan
Benim bebeğimde kaynanam gilde sürgülü kapı vardı onu çekip kitledi biz balkondaydık o içerde kaldı, 15 dakika boyu kafayı yiyecektim hepimiz dışarda kaldık, kendi tek içerde geçen ay oldu, sonra camı kırdık bu seferde camın dökülen parçalarına doğru koştu Allah'tan bişey olmadı ama 15 dakika da mahalleyi inlettim ağladım komşular geldi