ay bu mudurlerin egosuda varya,uce kadar tutmak nedir ya..atomuda parcalamisssinizdirr eminimMüdür Bey sağ olsun sabah 9 dan 3 e kadar tuttu. Benim başım falan kalmadıama oğlum sıkıntı çıkarmamış şükür babası 10 gün kadar izinli zaten ondan biraz daha rahatım. Bu hafta alışır iyice inşallah. Öğlende babası kucağında gezdirmiş uyumuş. Okula onlar bıraktı beni inerken oğlum bi otur gitme dedi ama öyle ağlama durumu olmadı geri gelcem dedim. Bir iki kez öyle anne demiş gün içinde onda da işte demişler devam etmiş oyuna falan
Ah ahh.. kalan süreç iyi olur inşallahay bu mudurlerin egosuda varya,uce kadar tutmak nedir ya..atomuda parcalamisssinizdirr eminim
Cok tesekkur ederim,evet haklisiniz. Destinasyon tatil icin gidilen yer anlamindaÇalışmanız için kolaylıklar ve başarılar dilerim, ancak destinasyon kelimesi pek bilindik bir kelime değil bunu da bir dipnot (mini eleştiri) olarak belirtmek istedim
Ay çok şükür ne güzel belki bu vesileyle artık dahs rahat olur bişeyler bu çocukların nazı hep annesineMüdür Bey sağ olsun sabah 9 dan 3 e kadar tuttu. Benim başım falan kalmadıama oğlum sıkıntı çıkarmamış şükür babası 10 gün kadar izinli zaten ondan biraz daha rahatım. Bu hafta alışır iyice inşallah. Öğlende babası kucağında gezdirmiş uyumuş. Okula onlar bıraktı beni inerken oğlum bi otur gitme dedi ama öyle ağlama durumu olmadı geri gelcem dedim. Bir iki kez öyle anne demiş gün içinde onda da işte demişler devam etmiş oyuna falan
Bugün inerkende bi kucak kucak diye sarıldı bırakmak istemedi sonra babası dikkatini dağıtınca ona yöneldi bana bay bay çektiAy çok şükür ne güzel belki bu vesileyle artık dahs rahat olur bişeyler bu çocukların nazı hep annesine
Nasılsın canım kendin daha iyi hissettin mi iki gün olmuş ama çalışmak iyi geldi miBugün inerkende bi kucak kucak diye sarıldı bırakmak istemedi sonra babası dikkatini dağıtınca ona yöneldi bana bay bay çekti
Ya kızlar bişey dicem küçükler için okullar 1 hafta erken başlıyor ya instagrama her girişimde birisi çocuğunu paylaşmış bizimkilerden küçük bile var okula yani kreşe başlayan acaba akşama kadar nasıl bakıyorlar ben evde kendi çocuğuma zor bakıyorum
Daha öğrenciler gelmediği için sezon tam başlamadı ama şuan için çok iyiNasılsın canım kendin daha iyi hissettin mi iki gün olmuş ama çalışmak iyi geldi mi
Birde bu derecelere göre ekstra ücret alıyorlarmış geçen bende merak edip çevredekileri aradım yarım gün göndereyim diye kadın diyor ki merdiven çıkamıyorsa mesela hocalarımı kucağına alması gerekiyor ekstra bakıcı ücreti de almamız gerekiyor diyor ona da 40 50 bin dedi bende hiç soru sormadım daha kapattımvallahi ben de geçen aynı şeyi düşündüm 13 tane falan çocuk oluyor düşünsene yani altı bezli olanlar için 13 × 3 desen günde 39 kez alt değiştirirsin sadece
Ya nasıl dayanıyosun normalde döngünde böyle şeyler oluyor muydu bende hiç olmadı mesela böyle bişey kesin hamile çıkardımBu arada benim adetim 14 gün geçmiş. Cumaya kadar gelmezse artık beta hcg baktıracağım
Benim adetim hep çok düzenliydi. 2 3 gün önce sonrası dışında değişiklikler olmazdı. Hatta doğum sonrası da 40 gün kanama sonrası kesildi hemen adet olmaya düzenli bir şekilde başladım. Mayıs ayında doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ve kanamalar azaldı ara kanamalar olmaya başladı. Ara kanamalar olsa da ilk kez bu ay beklenen günü geçmiş oldu. Yani hap kaynaklı olduğunu düşündüğüm için sanırım. Yada diğer türlüsü ile yüzleşmek istemiyorumYa nasıl dayanıyosun normalde döngünde böyle şeyler oluyor muydu bende hiç olmadı mesela böyle bişey kesin hamile çıkardım
Ya bişey olmadığına emin misin arada bir kaçamak olmuş olabilir bence unuttun mu acabaBu arada benim adetim 14 gün geçmiş. Cumaya kadar gelmezse artık beta hcg baktıracağım
En son ne zaman oldu hatırlamıyorum işte ya kanamadan önce miydi sonra mıydı hangisinden önce yada sonraydı çünkü bi adet olduğumu düşündüğüm bi kanama oldu sonra çok geçmeden bi kanama oldu ev taşındı annemler geldi vs ortalık çok karışıkYa bişey olmadığına emin misin arada bir kaçamak olmuş olabilir bence unuttun mu acaba
Ay merak ettik bizdeEn son ne zaman oldu hatırlamıyorum işte ya kanamadan önce miydi sonra mıydı hangisinden önce yada sonraydı çünkü bi adet olduğumu düşündüğüm bi kanama oldu sonra çok geçmeden bi kanama oldu ev taşındı annemler geldi vs ortalık çok karışık
En son cumaya niyetlendim artıkAy merak ettik bizdeçabuk test yap
Kız sanki çok rahatsınEn son cumaya niyetlendim artıkbekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?