2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
ay bu mudurlerin egosuda varya,uce kadar tutmak nedir ya..atomuda parcalamisssinizdirr eminim

Ay çok şükür ne güzel belki bu vesileyle artık dahs rahat olur bişeyler bu çocukların nazı hep annesine

Ya kızlar bişey dicem küçükler için okullar 1 hafta erken başlıyor ya instagrama her girişimde birisi çocuğunu paylaşmış bizimkilerden küçük bile var okula yani kreşe başlayan acaba akşama kadar nasıl bakıyorlar ben evde kendi çocuğuma zor bakıyorum

vallahi ben de geçen aynı şeyi düşündüm 13 tane falan çocuk oluyor düşünsene yani altı bezli olanlar için 13 × 3 desen günde 39 kez alt değiştirirsin sadece

vallahi ben de geçen aynı şeyi düşündüm 13 tane falan çocuk oluyor düşünsene yani altı bezli olanlar için 13 × 3 desen günde 39 kez alt değiştirirsin sadece
Birde bu derecelere göre ekstra ücret alıyorlarmış geçen bende merak edip çevredekileri aradım yarım gün göndereyim diye kadın diyor ki merdiven çıkamıyorsa mesela hocalarımı kucağına alması gerekiyor ekstra bakıcı ücreti de almamız gerekiyor diyor ona da 40 50 bin dedi bende hiç soru sormadım daha kapattım

Ya nasıl dayanıyosun normalde döngünde böyle şeyler oluyor muydu bende hiç olmadı mesela böyle bişey kesin hamile çıkardım
Benim adetim hep çok düzenliydi. 2 3 gün önce sonrası dışında değişiklikler olmazdı. Hatta doğum sonrası da 40 gün kanama sonrası kesildi hemen adet olmaya düzenli bir şekilde başladım. Mayıs ayında doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ve kanamalar azaldı ara kanamalar olmaya başladı. Ara kanamalar olsa da ilk kez bu ay beklenen günü geçmiş oldu. Yani hap kaynaklı olduğunu düşündüğüm için sanırım. Yada diğer türlüsü ile yüzleşmek istemiyorum

Bu arada kızlar manyetik bloklarda indirim var düşünüyorsanız bakın, hepsiburada da indirimi görünce ben aldım Feryasu tavsiye etmişti bakalım deneyelim

Ya bişey olmadığına emin misin arada bir kaçamak olmuş olabilir bence unuttun mu acaba
En son ne zaman oldu hatırlamıyorum işte ya kanamadan önce miydi sonra mıydı hangisinden önce yada sonraydı çünkü bi adet olduğumu düşündüğüm bi kanama oldu sonra çok geçmeden bi kanama oldu ev taşındı annemler geldi vs ortalık çok karışık

Ay merak ettik bizde çabuk test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…