• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Hiç kontrole götürmüyor buda ilginç çocuk doğduğundan beri söyledim götür diye gerek yok dedi çocuğu bir sünnet için götürdü doktora birde hasta olunca, rutin kontrol hiç yok, sağlık ocağına da sadece aşıya götürüyor
ay bilemedim ki . Eşi , kardeşi falan da şüphelenmiyor heralde otizimden hiç . İnşallah değildir yani

Canım bu kuzenin her şeyi abartılı kutlamayı seviyordu galiba seni de hevessiz buluyordu abartılı altı ay kınası mı diş partisi mi öyle birseyler yapacaktı sen yapmıyorsun diye yine birseyler diyordu doğru mu hatırlıyorum 🤣
Süpersiniz kız 😂 hatırlıyorsunuz, bana diyordu sen hiç bişey yapmıyorsun dümdüz büyütüyorsun diyordu ben diş buğdayı ve aylık çekim yapmıyorum diye

Son düzenleme:
ay bilemedim ki . Eşi , kardeşi falan da şüphelenmiyor heralde otizimden hiç . İnşallah değildir yani
Hiç farkında değiller ama bence bilinçsizlik var, bana 40 dakika makine başında oturup izliyor bende iş yapıyorum dedi bende neden bu sana normal geliyor dedim n'olacak ki diyor, bende ne bilim dedim daha fazla açıklama yapmadım

Kızlar oğlum parkta kolunun üzerine biraz kötü düştü hastaneye gittik şükür kırık vs bir şey görünmüyor hareketi kısıtlayalım atel yapalım dediler çocuğu daha huzursuz etmemek için yaptırmadık. Ağrısı var uyurken ağlıyor arada hareket ettikçe calpol verdim. Röntgen çekilirken çok korktu ağladı korku içinde gözümüze bakıp kalkmaya çalışması gözümden gitmiyor😭 rabbim bebişleri beterinden korusun 🤲

Kızlar oğlum parkta kolunun üzerine biraz kötü düştü hastaneye gittik şükür kırık vs bir şey görünmüyor hareketi kısıtlayalım atel yapalım dediler çocuğu daha huzursuz etmemek için yaptırmadık. Ağrısı var uyurken ağlıyor arada hareket ettikçe calpol verdim. Röntgen çekilirken çok korktu ağladı korku içinde gözümüze bakıp kalkmaya çalışması gözümden gitmiyor😭 rabbim bebişleri beterinden korusun 🤲
Allahım korusun 🙏🏻 incinmiş mi

Evin normal hali bu artık misafir çağırmayalı yıl oldu
Eki Görüntüle 3640330
Bizim evdede böyle😅misafiri kabul etmiyorum 5 sene yok. aa gelicekse dışarda cafede bulusurz daha iyi.hem ben hava almış olurum.bide eve cagirsam misafirlere çay kek meyve vs.. hazirlicam ugrasacam oo hiç halim yok.. kocamla konuştuk öyle karar verdik. ailem,kayinvaldegil gelir.baska kişilere kabul etmiyoruZ

Kızlar bebem 2 yaş sendromuna erken girmiş olabilir mi ? Kendini kasarak yere atıyor sağa sola yuvarlanıyor ağlamaya çalışıyor kasıp kendini arkaya doğru atıp yere atması çok komik.ve herseye ağlıyor bir haftadır.Sürekli anni anni diyor kimseyle konuşamıyoruz evde karşılıklı

Kızlar bebem 2 yaş sendromuna erken girmiş olabilir mi ? Kendini kasarak yere atıyor sağa sola yuvarlanıyor ağlamaya çalışıyor kasıp kendini arkaya doğru atıp yere atması çok komik.ve herseye ağlıyor bir haftadır.Sürekli anni anni diyor kimseyle konuşamıyoruz evde karşılıklı
3 aydır benimki de böyle, erken sendroma girdi sanırım

Bez değiştiremiyorum mümkün oldıpuncs bekletiyorum nefesi kesilene kadar ağlıyor aynı dediğin gibi kendi kasıyor. Bezini çıkarırsam komple üstünü çıkarmam için ağlıyor tamamen çıplak durmak istiyor çorabını bile çıkarıyor. Arada sırada çıkarıyorum ama eve işer diye korkuyorum 1 kere yaptı yere. Genel olarak her şeye ağlıyor ve bu gece dahil 2 gecedir aşırı tuhaf yine ilk doğduğu günlere döndü devamlı katıla katıla ağladı durmadan meme su istedi. Çok zorlanmaya başladım inşallah sendromdur da geçiçş bişeydir her şeyin altında bişey arıyorum artık

Kış için ayakkabı bakmaya başladım şimdiden alan var mı ya da ne alacaksınız hiç aklıma yatan bir şey bulamadım

Kış için ayakkabı bakmaya başladım şimdiden alan var mı ya da ne alacaksınız hiç aklıma yatan bir şey bulamadım
Ben igor bot düşünüyorum ama içi nasıl sıcak tutar mı bilmiyorum astronot mont almayı istiyorum bakalım bizim de geçen seneki mont oluyor bi tik kısa ama bu sene idare edecek gibi

M meraklibirkisi gördün mü Tülin Bulurun attığı story'i daha yeni evlendi ovulasyon testi alıp hamile kalmak istiyormuş, kardeşleri olsun kızımın diyor vallahi şaka gibi

Hiç farkında değiller ama bence bilinçsizlik var, bana 40 dakika makine başında oturup izliyor bende iş yapıyorum dedi bende neden bu sana normal geliyor dedim n'olacak ki diyor, bende ne bilim dedim daha fazla açıklama yapmadım
Bence de bilinçsizlik var . Çocuk da uysal uyumlu sesi çıkmayan bi çocuksa irdelememişlerdir hiç

Back
X