2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kız helal olsun 2 tane atmışsın

Evet hm ürünlerini ben de beğeniyorum . Benim şehrimde de yok malesef güle güle giysin bebişin. Bana da teyzem bi tane saha olsun kardeşi olur iyi olur diyordu geçen gün . Dedim ben bunu zor yaptım olursa yetemem zaten evdeki bebeye de yazık olur . İşte anca bu büyücek de öyle o zamana da dermanım kalırsa biz bu travmalarla yapamıcak gibiyiz

Teşekkür ederim canım
Benimde kaynanam bi tane daha yap şimdi zamanı diyor, kızın sırada ona söyle o yapsın diyorum

Bende bir ara dökeyim bakalım bulacak mıyım atılacak bişey
Benim giydirdiklerimin içinden çıkıyor, geçen leke çıkarıcıya koydum lekeli kıyafetleri vardı diğer gün baktım çoğu yanmış yırtılmış, acaba çok mu beklettim içinde, baya kıyafet gitti 10 tane felan

Kızlar bende cildirma evresindeyim.surekli herseyi aglayarak istiyor.istedigi olmayinca kiyamet kopuyor.onu dinlememek icin muzik acip duruyorum ilk zamanlar sakinlesiyordum ama artik o da ise yaramiyor.acayip bir guncelleme geldi.her yere tirmanmaya calisiyor.annemin rahatsizligindan dolayi yaklasik bir aydir annemde kaliyoruz ve evde artik karistirip indirmedigi yer kalmadi.her aksam disari cikariyorum.oyun alanlarind bile bensiz oynamak istemiyor.parklarda da eski huyu geri dondu.sacma sapan sigara izmaritleri toplamay basladi.daha kucukken yapardi birakmisti.simdi yine nerde cop var ee diye bana getiriyor cildiriyorum.kahvalti isini hala cozemedim.yumurta yemiyor
Sadece peynir.bir gun yulaf,bugday vs muhallebi yapip biskuvi pekmez vs koyup veriyorum,ertesi gun krep falan diyelim.sonraki gunler hic bisey yok.mama veriyorum mecburen.sonra diyorumki 19-20 aylik oldu cocuk acaba mama vermekle hatami yapiyorum.psikolog destegimi alsam diyorum gereksiz bagirmalarim oluyor cocuga sonra vicdan yapiyorum.kisaca guzel anneler deneyimli olanlR soyleyinki bu surecler de gecicek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…