- 19 Mayıs 2024
- 3.555
- 2.049
- 53
Kız helal olsun 2 tane atmışsınBende siz atıyorum diyince cesaret buldum bugün 2 tane yırtıklardan attımben daha kışlıklara bakmadım ama H&M'den 3 takım aldım çok güzel H&M ürünleri ama benim şehrim de yok malesef başka yere gidince aldım hemen
Valla bende 3 çocuğum olsun istiyordum şuan asla 2. Ye cesaretim yok 3 4 yaşında yaparsın diyorlar ama aynı şeyleri yaşayacağım diye yapamam benim hamileliğim çok kötüydü çok zordu sonra lohusalık öyle sonra bebeğim kolik oldu derken hala da zorlanıyorum tekrar aynı döngü olacak korkuyorum açıkçası
Yaşlı değildi ama 55 civarlarında vardı galiba oturmuş örgü örüyorduYaşlı biri miydi
Evet sağ kol bideKıyamam ya kol muydu
Evet hm ürünlerini ben de beğeniyorum . Benim şehrimde de yok malesefBende siz atıyorum diyince cesaret buldum bugün 2 tane yırtıklardan attımben daha kışlıklara bakmadım ama H&M'den 3 takım aldım çok güzel H&M ürünleri ama benim şehrim de yok malesef başka yere gidince aldım hemen
Valla bende 3 çocuğum olsun istiyordum şuan asla 2. Ye cesaretim yok 3 4 yaşında yaparsın diyorlar ama aynı şeyleri yaşayacağım diye yapamam benim hamileliğim çok kötüydü çok zordu sonra lohusalık öyle sonra bebeğim kolik oldu derken hala da zorlanıyorum tekrar aynı döngü olacak korkuyorum açıkçası
Durmuyor gerçekten koşturuyor çarpıyor dönmeye kalkmaya çalışıyorYa yavrum benim ya allahım tez zamanda şifa versin çpcukların kemikleri çabuk kaynıyor ama zor bir süreç durmayacak anlamayacak off içim acıdı cidden
Ne kadar süre kalacak kolundaDurmuyor gerçekten koşturuyor çarpıyor dönmeye kalkmaya çalışıyortamda okula başladığım gibi oldu
Şuan için 3 hafta dedi çoook uzun bir zamanNe kadar süre kalacak kolunda
Evet bebiş için uzun senin içinde öyle aöa inşallah su gibi kolaylıkla geçsinŞuan için 3 hafta dedi çoook uzun bir zaman
Çok geçmiş olsun, genel hali nasıl? Çok ağrısı yoktur umarım, ahh kıyamam yavrum yaa, çok üzüldümDirseğinde çatlak oluşmuş alçıya alındı bugün
Senin ki ne yaptıYa sabır ya sabır....,gerçekten insanlarda tuhaf, bebeler zati tuhaf... Bende bugün eşimi boğacaktım ya sabır ya sabır hepimize Allahım
Evet ilk defa attımKız helal olsun 2 tane atmışsın
Düzgün dille söylese bariYaşlı değildi ama 55 civarlarında vardı galiba oturmuş örgü örüyordu
Umarım hemen çıkarırlarEvet sağ kol bide
Teşekkür ederim canımEvet hm ürünlerini ben de beğeniyorum . Benim şehrimde de yok malesefgüle güle giysin bebişin. Bana da teyzem bi tane saha olsun kardeşi olur iyi olur diyordu geçen gün . Dedim ben bunu zor yaptım olursa yetemem zaten evdeki bebeye de yazık olur . İşte anca bu büyücek de öyle o zamana da dermanım kalırsa biz bu travmalarla yapamıcak gibiyiz
Bende bir ara dökeyim bakalım bulacak mıyım atılacak bişeyEvet ilk defa attımdevamı gelecek yırtıkları gördükçe atarım
Benim giydirdiklerimin içinden çıkıyor, geçen leke çıkarıcıya koydum lekeli kıyafetleri vardı diğer gün baktım çoğu yanmış yırtılmış, acaba çok mu beklettim içinde, baya kıyafet gitti 10 tane felanBende bir ara dökeyim bakalım bulacak mıyım atılacak bişey
Bende aynı senin gibi zorla tadına baktırıyorum öyle yiyorBende kahvaltı yemeyince danone veriyorum aç kalmasın diye ona da ağzını açmıyor diline zorla değdiriyorum tadını alınca açıyor yiyor
Genel olarak iyi şükür keyfi yerinde biraz huysuz tabi sürekli kucak. Öok korktu 2 gündür hastanede röntgen alçı vs.Çok geçmiş olsun, genel hali nasıl? Çok ağrısı yoktur umarım, ahh kıyamam yavrum yaa, çok üzüldüm
Arada tutup çekiyor çıkar diyorUmarım hemen çıkarırlarkuzum benim tuhafına gidiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?