2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Senin ki ne yaptı ben hergün boğmak istiyorum
Bebe ağlama krizinde, meme ile yapışık yaşamak istiyor. Tatildeyken bi akşam bunlar yemekten erken kalkıp oyun alanına gidiyorlardı bende oğluma bana yaptığını yaptım şaka yollu, ağlamaklı beni birakma, nereye gidiyorsun diye... Benim bebe sen bir ağla bir ağla eşim diyorki iç çeke çeke ağladı böyle kriz ağlaması ondan olabilirmiş şimdi ona atak matak derim mazallah... Varın gerisini siz düşünün
Neyse bebe öğlen uykusundan uyandı abi bir oyun oynuyordu bebede istedi ama boncuklu bir oyun onun yerine daha büyük boncuk tarzı bir oyun verdim, birde muz kestim yanına, eşime dedim ki gel yanında dur hem muz yiyor hem boncukları yer falan öyle yutulucak bişey değil ama bebek bunlar, bende işlerimi halledeyim... oflaya puflaya "niye yanına bakıcı dikiyormuşum, tabii böyle ağlarmış bla blaa..." yaaaa sabır
Akşam masayı hazırlıyorum, hatta ortanca hazırladı. Turşu, kaşar rendesi masada benim arkam dönük bir baktim bebe masanın ortasına oturmuş turşu yiyor eşim içeri girmiş bebeyi o halde görüyor ve bişey demeden çıkarken yakaladım yaa her şeyi geçtim o çocuk düşedebilir... Çok mı zor alıp indirmek yada baksana çocuk nerede demek... gerçekten baba olmak varmış

13 yaş 7 yaş ve 1.5 yaş annesi olarak bildiriyorum, geçmiyor şekil değiştiriyor
Arkadaşlar biraz kendinizi rahatlatın, bu sosyal medyadaki doktorlar psikologlar, uzmanlar, insta anneleri ve herbologlar sayesinde sürekli kendimizle savaş halindeyiz... Dinini bilen, büyüğüne saygılı, küçüğüne sevgili, merhametli çocuklar yetiştirelim... Gerisi teferruat...

Ben inanin ne instadaki annelerle nede etrafimda her boka karisan insanlarin lafina gore hareket ederim.hatta bu aksamki anımı anlatiyim size azicik gulun.sulalece toplandik amcalar halalar vs vs parkda bulustuk.bizimki yine formunda.herkes dikkat eder duser yok cop kutisunu elliyor,yok dustu ellerini sil agzina suruyor vs vs bir suru ornekler soyleyebilirim.benim herkese cevabim rahat olun cocuk benim sizden cok dusunuyorum dedim.dusunce kalkamasinida biliyor.cop tenekesini gidip salliyir yapma desemde yapiyor sikilinca birakiyor zaten napiyim.yada her dustigunde elinimi silicem noo yani.ben gercekten rahat bir anneyim.ama evdeki krizlerle basa cikmayi kendime nasil ogreticem onu bilmiyorum işin icinden cikamiyorum

Ortamı farklı olduğu için çok huysuzlanmış olabilir mi belki evini özlemiştir ama genel olarak şuan hepsinde farklılıklar yeni güncellemeler var sanırım 2 yaş sendromu hepsinde başladı

Hepsi rahat, en çok yükü anneler alıyor ama konuşmaya gelince hepsi çok biliyor herbokolog benimki de her konuda beni suçlar çocuk az önce telefonumu almış fırlattı neden veriyorsun çocuğa senin yüzünden diyor çocuğun her yaptığı hata benim suçum

Bizde öyleyiz bayadir boyleydi ama her geçen gun artıyor o kadar gun icinde huysuzluk yapıp beni yoruyorki artik sinirlenemiyorum gercekten sinirlenmeye tepki vermeye mecalim kalmıyor. Esime bile trip atacak birseylere söylenecek dermanım kalmiyor. Hep kucağımda gece gündüz yemek yerken uyurken oynarken bir yere giderken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…