2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
bende denedim beceremedim emmeden uyumuypr malsf

O yüzden kendini hazır hissettiğinde bu işe giriş Derim yoksa çok yorucu oluyor. Annenin hazır olması lazım çocuklar kısa sürede adapte olurlar zaten
Ben kendimi hazir hissediyorum ama kizima kıyamıyorum birde emzirme bağının bitmesi biraz kötü hissettiriyor.

Bugün benim çıldırma günüm sanırım, gece 4 ten 8 e kadar uyumadı sonra da uyudu 12 de kalktı saat 5 e geliyor hala uyumadı uyutuyorum beni tekmeliyor eliyle tişörtümü çekiyor vallahi dişlerimi sıkmaktan dişlerim ağrıyor, aşırı zorluyor beni bugün sabrım tükeniyor artık daha demin bağırdım zaten

Ben kendimi hazir hissediyorum ama kizima kıyamıyorum birde emzirme bağının bitmesi biraz kötü hissettiriyor.
İşte o yüzden hazır değilsin bende hep böyle hissediyorum yoksa o his olmasa çoğu anne rahatça emzirmeyş sonlandırır. Gece ağlıyor mesela belki 2 gün belki 3 gün dayansak bırakacaklar

Bugün kimse yok mu yanında 5 dk 10 dk nefes al

Galiba bu kış için bişey almıcam oğluma şöyle bir baktım da hemen hemen hepsi olur gibi. Ayakkabı alacağım bir kaç eşofman alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…