• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Benimki ishal olmadığı sürece sıvı kaka yapmıyor artık. Ama yine de her kaka da banyoya gidiyoruz poppsnu yıkıyorum özellikle salçalı bişey yediyse hep poposu salça oluyor afedersiniz ıslak mendille temizlenmiyor🤣🤣 bir de çabuk pişik oluyor ya ıslak mendil sürünce
Ben bebeyken bile çok nadir götürmüşümdür popo için banyoya, ama bu ara günde en az 2 kere gidiyoruz 🤷🏻‍♀️🤦🏼‍♀️🤷🏻‍♀️ oda oda temizlik yapıyorum, halıları sermek gerek artık havalar soğudu ama bu kaka mevzusu beni ürkütüyor 😫😫😫

Bizde şuan çıkan diş yok tüm dişleri çıktı en arka azılar hariç ona rağmen çeşme gibi ağzı niye böyle acaba sürekli salya akıyor günde kaç kere zobını ıslanıyor bilmiyorum devamlı yüzünü boynunu siliyorum
Hep mi vardı salya yeni mi başladı. Şu an 4 azı oluyor değil mi ? Diğerleri sonra çıkacak heralde . Biz de daha hiç köpek yok. 4 azı , 8 tane de ön diş var

İstediğim saatte yataktan çıkmayı özledim ya. Kendimi bildim bileli uykuya düşkün birisi olmadım ama uzanmadab duramıyorum sabah erkenden kalkıp yatakta keyif yapardım çok özlüyorum o günleri
Ben de uykuyu çok severim ama hep az bölük pörçük uyurdum zaten . Bazı dönemler uyku sorunu yaşardım. Hamilelikten beri iyice uykusuz kaldım. Ama boş boş yatmayı severdim 😅

Benimkinin bugün 2 uyku yapacağı tuttu. Hala ayakta oyun oynuyor . Bugün daha bi enerjik . Yemek de pek yemedi. Hep meyve yedi . 🥲

Saat 4 ten 5 e kadar gözü kapalı ıh ıh diye diye bir türlü dalamadı emziriyorum olmuyor pışpışlıyorum olmuyor aslında uyuyor ama tam dalamıyor, en son kalktı indi yataktan oyun oynuyor 5ten beri, hala ıh ıh diyip duruyor sanırım dişi çok zorluyor :(

Saat 4 ten 5 e kadar gözü kapalı ıh ıh diye diye bir türlü dalamadı emziriyorum olmuyor pışpışlıyorum olmuyor aslında uyuyor ama tam dalamıyor, en son kalktı indi yataktan oyun oynuyor 5ten beri, hala ıh ıh diyip duruyor sanırım dişi çok zorluyor :(
Biz azıların derdini 2 ay çektik. Ama 4 tane birden çıktı

kızım 16aylık geceleri paso uyanıyor 5-6kez cıglık atarak aglıo 1√yasından beri böyle bende diş diyorum ağrı kesici ve jel kullanıyorum pek faydası yok kızımın 4altta 6üste (ikisi ikiz diş)var azı dişi cıkcak galiba diyorum bi türlü cıkmadı. ne kadar sürede cıkar acaba hic azı diş i patlatmadı daha. gece 🌙⏰💤💤sizinkiler normalmi uyanıyo cıglık atarakmı

emzirmeyi bırakan varmı icinizde bana bi akıl verin kızım meme düşkünü emzigi bıraktırdım cünkü ısırıp yırtıyo 3emzik patlattı bende bıraktırdım 10gündür kullanmıyo ama memeye düşkün oldu bu seferde paso memmi memmi diyo yoruldum artık,gündğz neysede gece paso meme icin yanına yatmak zorunda kalıom nasıl geceemzirmeyi sonlandırabilirim iştahıda yok ztn yatmadan once katiyyen bişi yemiyo

Çünkü insan onlar evdeyken bir işin ucundan tutmasını istiyor be bileyim iki saat çocuğa ben bakayım sen git dinlen istediğini yap demesini bekliyor bugün yemekler benden lafını duymak istiyor duyamadıkçada sinirleniyoruz bence
Ya yapıyor ama nasıl ya kavga ediyoruz öyle yapıyor ya da elli kere söylüyorum isteyerek kendisi yapmıyor hiç hep komutla

Ben bebeyken bile çok nadir götürmüşümdür popo için banyoya, ama bu ara günde en az 2 kere gidiyoruz 🤷🏻‍♀️🤦🏼‍♀️🤷🏻‍♀️ oda oda temizlik yapıyorum, halıları sermek gerek artık havalar soğudu ama bu kaka mevzusu beni ürkütüyor 😫😫😫
Bebekken bende o kadar çok götürmezdim ıslak mendil değil de temizleme mendiliyle siliyordum şimdi ama kakası ıslak mendille temizlrnmiyor mecbur banyoya allahtan seviyor yoksa çok zor olurdu

Ben de uykuyu çok severim ama hep az bölük pörçük uyurdum zaten . Bazı dönemler uyku sorunu yaşardım. Hamilelikten beri iyice uykusuz kaldım. Ama boş boş yatmayı severdim 😅
Ay bende öyleydim ya uyku ilacı falanda kullandım üniversiye zamanı deliksiz uzun uyuduğum çok olmazdı zaten ona rağmen çok zorlanıyorum uykuyu sevsem halim ne olurdu Allah bilir

emzirmeyi bırakan varmı icinizde bana bi akıl verin kızım meme düşkünü emzigi bıraktırdım cünkü ısırıp yırtıyo 3emzik patlattı bende bıraktırdım 10gündür kullanmıyo ama memeye düşkün oldu bu seferde paso memmi memmi diyo yoruldum artık,gündğz neysede gece paso meme icin yanına yatmak zorunda kalıom nasıl geceemzirmeyi sonlandırabilirim iştahıda yok ztn yatmadan once katiyyen bişi yemiyo
Ya benim kendi tecrübem bu gece emmesini kesmek diye bişey yok ya tamamen keseceksin ya da emmek istedikçe vereceksin. Ben denedim olmadı. Şuan emmeyi azaltmaya geçtim inşallah nasip olursa 24. Ayda tamamen bitirmiş olucam . Emziğe daha düşkün beniöki ondan şuan emziği kesemiyorum ama onu da gün içinde ortadan kaldırmaya çalışıyorum ağladıkça veriyoruö

Back
X