2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
M meraklibirkisi benimki hala uyumadı ve cin gibi korkuyorum şimdi yatırsam sabah 6da hortlar mı acaba diye bir de bu öğlen uyumadanda durabiliyormuş umarım yarın aynı şeyi denemez
Aslında eminim çok uykusu vardır. Benim oğlumda böyke uykunsaati geçince çok enerjik oluyor çok zor dalıyor uykuya o yüzden uyku saati gelince bana stres basıyor uyumazsa o gün felaket geçiyor

Ya var yaz yazdıklarını okurken güldüm çünkü oğlumun yaptıkları aklıma geldi bu anları yaşarken o kadar sinirleniyorum ki anlatamam hep bir yerlerine zarar veriyor ama bunlar geçip gidince bize komil gelevek anılar olarak kalacak yeterki bir yerlerine bişey olmasın.

Aslında birkaç yere gitmek istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum, İstanbul akvaryum, Pierre Loti, Eminönü diye düşünmüştüm birde miniatürk bunları merak ediyorum

Ya bilmiyorum ilk defa geleceğim birkaç yere gideyim dedim ama oğlum bebek arabasında duran bir çocuk değil, çok zorlanırım diye düşünüyorum

Ben bugün çıldırıyorum, oğlum yine hiç durmadığı bir günde, herşeye ağlıyor bağırıyor başım ağrıyor şuanda o kadar çok vızıldıyor ki herşeye, oturup oynamıyor koltukların üstüne çıkıyor hayır diyince ağlıyor meme diyor, çizgi film açtım artık bir süre izledi sonra vicdan yaptım kapadım gene başladı nerde tehlikeli bişey onu yapıyor hiç durmuyor hala uyumadı gerçi geç yatmasını artık kabullendim 12 1 de uyuması normal oldu benim için yeter ki huzurlu olsun herşeye bağırmasın istiyorum şuan aşırı stresliyim başım ağrıyor gerginlikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…